Če pa tole ni raj na zemlji pa res ne vem kaj bi lahko bilo.
Takole bo izgledalo 90% pozidanega sveta v cca. 60 letih. Me like
Citat:
Uporabnik gloglo pravi:
Še enkrat, so probali met odprte meje, so se raztreljeval, so naredil obzidje so letele rakete....
Če rečeš bobu bop, če bi kdo stakimi formai hit and run ogoržal mojo familjo bi se branil z vsemi sredstvi. Glede nato da je to podivjana horda, katere otroke že pri petih slikajo z kalašnikovimi in jih učijo fundamentalizma..
Pomaga samo f16.... Sploh pa podganja reprodukcija pove, kaj ta narod pravzaprav je, stoka... Normaln človek nebi nikoli spočel otroka v takem območju in družbi...
Izrael pač izbira mi ali oni.... stvar je jasna... Glede na količino orožja ki ga imajo, pa mi še do danes ne zna sporočit pri vseh embargih, kako to da jim ga ne zmanka...
Če za orožje je financiranje, ga bo pa tudi za druge bolj primerne stvari. Odprtje mej pomeni ponovno razstreljevanje, še večje raketiranje Izraela..
In to je fact.....
Citat:
Uporabnik gloglo pravi:
Si že slišal za diplomacijo, mednarodna sodišča...
Al ti opravičuješ namerno šutanje raket iz bolnic, vrtcev mošej na Izrael kot manj d_ebilno stvar proti xxx močnejšemu nasprotniku...
to je d_ebilizem kova like you šipac. Če rada brcaš v betonsko žogo izvoli...
sej druzga tko vem da ne znaš.
Ko pade raketa na isto točko pa v jok in na drevo.... Šipac kot šipcac...
by the way ste že pogruntal zakva je skret, al še zmer mim serjete......
Plus v mednarodni javnosti pomagajajo slike ko 5 letni froc drži puško in skandira kot opica, ki je osvojila samico.....
Imajo Francozi lep izraz za vas
la horda....