Izrael - Palestina

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
950
91
28
Ljubljana
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

res, praznega prostora? kje?

Če pa tole ni raj na zemlji pa res ne vem kaj bi lahko bilo.
redface-1.gif

Takole bo izgledalo 90% pozidanega sveta v cca. 60 letih. Me like
ne-ne-1.gif

mr_

Guru
20. sep 2007
9.359
2.739
113
.
2060033-10516615_619395438179481_5121007357571723849_n.jpg

Priponke

• 2060033-10516615_619395438179481_5121007357571723849_n.jpg
    2060033-10516615_619395438179481_5121007357571723849_n.jpg
    31,2 KB · Ogledi: 191
Nazadnje urejeno:

erikson

Guru
25. avg 2007
22.356
6.146
113

Uničili mošejo. Danes je raketa spet zadela šolo UN. Mrtvih 10 ljudi. Izraelski dron preverja uspešnost.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.774
548
113
42
povsod malo
Danes sem videl skupinico Izraelcev na Bledu... ta narod je popolnoma presran, da jih bodo povsod ubil... pripeljal so svojega kuharja še beštek imajo svoj
bonk.gif

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
To nebo noben komentiral.
Al pa pošiljanje žensk, otrok, invalidov.... na sa samomorilske akcije.

To je humanitarna gesta.

Nazadnje urejeno:

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.219
1.724
113
40
Jaz recimo nikoli nisem rekel da je hamas miroljuben ali da so normalni.
Isto kot slovenska politika...ne mores delit zadev na 2 pola.

Bobu bob...ce meces bombe po solah iz f16 nisi cisto gladek, prav tako je obsojanja vredno samomorilsko razstreljevanje...itd.

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
Še enkrat, so probali met odprte meje, so se raztreljeval, so naredil obzidje so letele rakete....

Če rečeš bobu bop, če bi kdo stakimi formai hit and run ogoržal mojo familjo bi se branil z vsemi sredstvi. Glede nato da je to podivjana horda, katere otroke že pri petih slikajo z kalašnikovimi in jih učijo fundamentalizma..

Pomaga samo f16.... Sploh pa podganja reprodukcija pove, kaj ta narod pravzaprav je, stoka... Normaln človek nebi nikoli spočel otroka v takem območju in družbi...

Izrael pač izbira mi ali oni.... stvar je jasna... Glede na količino orožja ki ga imajo, pa mi še do danes ne zna sporočit pri vseh embargih, kako to da jim ga ne zmanka...

Če za orožje je financiranje, ga bo pa tudi za druge bolj primerne stvari. Odprtje mej pomeni ponovno razstreljevanje, še večje raketiranje Izraela..

In to je fact.....

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
fact je da se je Izrael leta nazaj razširil s pomočjo ZDA zdej pa to samo izkoriščajo.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik gloglo pravi:
Še enkrat, so probali met odprte meje, so se raztreljeval, so naredil obzidje so letele rakete....

Če rečeš bobu bop, če bi kdo stakimi formai hit and run ogoržal mojo familjo bi se branil z vsemi sredstvi. Glede nato da je to podivjana horda, katere otroke že pri petih slikajo z kalašnikovimi in jih učijo fundamentalizma..

Pomaga samo f16.... Sploh pa podganja reprodukcija pove, kaj ta narod pravzaprav je, stoka... Normaln človek nebi nikoli spočel otroka v takem območju in družbi...

Izrael pač izbira mi ali oni.... stvar je jasna... Glede na količino orožja ki ga imajo, pa mi še do danes ne zna sporočit pri vseh embargih, kako to da jim ga ne zmanka...

Če za orožje je financiranje, ga bo pa tudi za druge bolj primerne stvari. Odprtje mej pomeni ponovno razstreljevanje, še večje raketiranje Izraela..

In to je fact.....

In kako tocno bi se ti n-krat mocnejsem naspotniku? Huh, Einstein? Frontalni napad na konjih? Blitzkrieg? Kako tocno je SLO TO napadala JLA? Kje tocno je SLO TO skrivala orozje? V jasno oznacenih skladiscih? Res?

Ce peljemo uporabimo tvojo izredno debilno logiko na slovensko ozemlje za lazjo predstavo...

Italija okupira 90% Slovenije na ozemlje povrsine Bezigrada in postavi zid je ta zid zakon. Pac, po logiki da je ZID avtomaticno nekaj legitimnega. Tudi ce sam UN pravi da ni. Italija ima seveda vso pravico izcrpavati Slovence na vse mozne nacine.

Ce Slovenec izstreli raketo iz Bezigrada ima Italijo porusiti polovico Bezigrada ,ker je okupacija Slovenije nekaj normalnega in legitimnega. UN prav da ni ampak nima veze.

Ce Slovenec izstreljuje raketo (ceprav nima te pravice nikoli ampak nima veze) potem to mora storiti iz nenasljenega dela Bezigrada (teh sicer ni ampak nima veze) da ga lahko okupacijska vojska lazje odstreli.

crazy1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.006
-372
113
ccc... no sej zdej jim bojo očitno pomagali iz sirije in libanona...

res sramota da UN tole tkole mirno gleda... in to že 50 let. potihem očitno vsem paše da tolčejo muslimane tam dol.

Zanima me edino, zakaj so različne vere našle isto sveto mesto? a niso takrat pravljičarji predvideli, da bo to nekoč lahko problem? al so hotl da je to večni problem, da je vedno nek razlog za vojno?

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
Si že slišal za diplomacijo, mednarodna sodišča...

Al ti opravičuješ namerno šutanje raket iz bolnic, vrtcev mošej na Izrael kot manj d_ebilno stvar proti xxx močnejšemu nasprotniku...

to je d_ebilizem kova like you šipac. Če rada brcaš v betonsko žogo izvoli...

sej druzga tko vem da ne znaš.

Ko pade raketa na isto točko pa v jok in na drevo.... Šipac kot šipcac...

by the way ste že pogruntal zakva je skret, al še zmer mim serjete......
hysterical-1.gif

Plus v mednarodni javnosti pomagajajo slike ko 5 letni froc drži puško in skandira kot opica, ki je osvojila samico.....
Imajo Francozi lep izraz za vas

la horda....

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik gloglo pravi:
Si že slišal za diplomacijo, mednarodna sodišča...

Al ti opravičuješ namerno šutanje raket iz bolnic, vrtcev mošej na Izrael kot manj d_ebilno stvar proti xxx močnejšemu nasprotniku...

to je d_ebilizem kova like you šipac. Če rada brcaš v betonsko žogo izvoli...

sej druzga tko vem da ne znaš.

Ko pade raketa na isto točko pa v jok in na drevo.... Šipac kot šipcac...

by the way ste že pogruntal zakva je skret, al še zmer mim serjete......
hysterical-1.gif

Plus v mednarodni javnosti pomagajajo slike ko 5 letni froc drži puško in skandira kot opica, ki je osvojila samico.....
Imajo Francozi lep izraz za vas

la horda....

Res? Si preslisal/spregledal za nekih 100000 obsodb in mnenj UN glede zadeve? Glede tocna bi sel na sodisce ce je to po uradnih UN dokumentih to OKUPIRANO OZEMLJE?

Od kje sutas raket je naceloma cisto k. vseeno. Iz kje sploh "smejo" sutat rakete? Niso problem rakete in napad na Gazo ni zacel zaradi k. raket. To je samo zelo debilen izgovor. Preden so zacele prve rakete je IDF odstrelil skupino otrok na plazi. Verjetno so skrivali rakete v kopalkah...

Na vprasanje bos znal odgovoriti?
a) kako se je oziroma bi se TO spopadla z JLA?
b) kje je TO skrivala orozje?

p.s.: tudi Italijani imajo par izrazo v za Slovence (oziroma Slovene nasploh) pa je zagotovo nekaj na tem... kajnede
priden.gif