Izogibanje avtocestam zaradi vinjet

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.483
10.725
113
ej kekec mali, avto te pride najmanj 150 € na mesec..kako ti sploh zivis? mogoce bi razmisljil o kakšnem prehodnem domu za tujce, pa gres lepo nazaj nekam dauc..aja al pa strojani imajo plac zdej
hysterical-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
nope nope jst sem pameten pa razmišlam z svojo glavo in širše...vi sam vidte svojo korist

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Meni se je danes zdela večja gužva kot ponavadi na relaciji Ce-Mb. Predvsem se mi zdi, da sem videl več prehitevanj med tovornjaki, kjer je en za 1km/h hitrejši od drugega in to v hrib. Seveda se prvi ni hotel umakniti na čisto desni pas. Se mi zdi, da so nam fauš za vinjete in se nam hočejo mal maščevat :D Drugače gre super mimo cestninskih - komot se 90-100 prpeleš, samo upam, da ne bojo enkrat tam radarja postavl.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik mimika pravi:
Drugače gre super mimo cestninskih - komot se 90-100 prpeleš, samo upam, da ne bojo enkrat tam radarja postavl.
V kratkem bo povečan nadzor hitrosti mimo oz. skozi "hišice" na CP
wink-1.gif

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.276
4.104
113
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik Moongoose pravi:Nazadnje ko sem tako šel do prijateljice v Beograd in potem še naprej do babice sem se nonstop vozil med 100 in 110 po ac, in me oboroženega s dobro glasbo ter par najljubšimi podcasti sploh ni motilo, da je promet nonstop šibal mimo mene, jaz sem lepo užival v vožnji in so bili stroški zadnja stvar katera me je skrbela
cool-1.gif
Mene pa ubija tista ravnina non-stop. Če sem sam, grem tudi nekje s tako hitrostjo (tempomat je zakon), sicer pa 150+, ampak je brez veze. Še vedno je bljak. AC in ravnina
stupid-1.gif
, bi si človek želel, da se kar teleportira dol.
No, par let nazaj smo pa leteli dol 190+ km/h. Je kar hitro minilo
grin1.gif
, pa ne zato ker prej prideš, ampak ker si non stop skoncentriran na vožnjo.

Plačal ravno danes za 190+ kazni 1000 kun, še dobro da sva se s policajom zdilala , drugače je kazen po novem 3000 kun + 1mesec prepoved vožnje po Hrvaški.
redface-1.gif

Aja še nekaj ČRNE ŠKODE SUPERB IMAJO

I

Izbrisan uporabnik #488

Mogoče bi pa v Mariboru morali razmisliti o kakšnih dodatnih tablah, da turiste napeljemo, da zavijejo v nakupovalna središča in potrošijo novce.

Me prav zanima kaj bo prinesel vikend, verjetno bo največ Čehov in Poljakov, ti pa itak nič ne kupujejo, zato bi lahko uvedli policijske kontrole, če so vsi potniki pripeti, če žarometi pravilno svetijo in podobno...

Dejstvo je, da morajo v Mariboru pustiti nek denar, tako ali drugače, ker gre za občinske ceste...

luka51

Guru
16. avg 2007
14.402
5.682
113
kaj kdo upa kurcat švico ker majo samo letne? NE.
samo tiho naj bojo. od tranzita nimamo nič razn onesnažen zrak in uničevanje cest. pa naj plačujejo kaj [censored].

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.984
17
38
Bled
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
kaj kdo upa kurcat švico ker majo samo letne? NE.
samo tiho naj bojo. od tranzita nimamo nič razn onesnažen zrak in uničevanje cest. pa naj plačujejo kaj [censored].

pa smo spet na začetku
confused-1.gif

Švica ni v EU
wink-1.gif