Super. Potem pa 15 minut prej vstani. Še vedno ne vidim, zakaj je vinjeta kriva.Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
NE BOM JE KUPIL KER JE WASTE OF MONEY!!! Goba glupa dejte že dojet da eni nismo bogati frajerji ali se ne vozimo 100 km na šiht..
Split personality?Citat:
zato ker bom pa jutr mogu jit od doma na drugo stran Ljubljane in bom mogu Čez mesto in zato porabu 2 ure ko bi bil pa po obvoznici v 15 min. Seveda bom mogu vinjeto kupt ker se mi ne da skoz mislt kje morm jit da pridm tja brez da na AC zapelem. Sej posvoje mi je vseen, se rad vozim po stari cesti an morje sam niso vsi taki kot jaz. Recmo deda ki pride v Ljubljano enkrat na mesec bo mogu vinjeto kupit za kaj? zato da bo šel lahko 1 km po avtocesti..niso fer
Če ti teh 105 minut na vožnjo ni vredno 35 evrov na pol leta, pač ne kupi. Jaz tudi ne kupujem ferrarijev. (niti cigaret, ki stanejo le par evrov).Citat:
zato ker bom pa jutr mogu jit od doma na drugo stran Ljubljane in bom mogu Čez mesto in zato porabu 2 ure ko bi bil pa po obvoznici v 15 min.
Citat:
Teh 35€ se bo porabilo tudi za gradnjo novih odsekov AC.
Citat:
jst mam v službi internet mi ga ni treba plačevati.
Če bi uvedl tak sistem bi imeli danes še manj kilometrov AC
po sili razmer me država sili v nakup vinjete
Citat:
po sili razmer me država sili v nakup vinjete
Zate torej velja: pyzdim, torej sem?Citat:
Jst mam dobro plačo ker sem študent in srečo. So nekateri drugi ki imajo probleme.