Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Mejduš vinjeto. Ker [censored] s ejih je spomnil
Stalin.
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Mejduš vinjeto. Ker [censored] s ejih je spomnil
Če ni, pomeni da je samostojna in suverena držva, ki si svoj režim ureja sama kakor njej paše.Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Pa je švica v EU?
Ni. Kaj potem?
Tebe pa matematika zajebava, ali pa kupiješ vinjete drugje kot jaz.Citat:
Uporabnik mimika pravi:
MA ni šans da se za manj ko 4€ na mesec (ja 4€ = letna stane 55€ in velja 14 mesecev) sekiram, ker ne bom popolnoma izkoristil vinjete in je bilo prej bolj ugodno.
Pa to ni omembe vredno - kaj pa moj čas, manjša poraba, manjša obraba avtomobila, in manjša možnost za visoko kazen v naselju, konec koncev tudi manjša možnst za nesrečo - če vse to ni vredno te 4€ na mesec tut če se zlo redko furaš po AC se nimaš kej pizdit, to je minimalen strošek vreden dve kave in en pir mesečno...
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
a mi pa nismo suvera in samostojna drzav..kake klamfaš...za crknit.
Včasih so Slevence nekateri pošiljali v Philadelphijo. Se zgodovina ponavlja?Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Preseli se v Afriko, ce ti kaj ni vsec. Tam nimajo vinjet. Se manj oderuskih davkov, imajo pa marsikaj drugega. Izbira je tvoja.
Torej nas je tist minister nategnil, ko je rekel da je ukinitev utripajoče zelene direktiva EU? Ja najbrž res, ker zelena v Avstriji še kar utripa.Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Del suverenosti smo prenesli na EU (3a člen Ustave).
Pa vendar, vprašanje glede cest in vinjet je pa še vedno popolnoma v naši pristojnosti, zato tudi nič ne morejo.
Še najmanj pa se imajo tu kaj buniti Hrvati.
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
ksz
Za kolega synthmana predlagam titulo "dežurni nergač". Z vsakim novim postom dokazuje, da je titula ustrezna.
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Hvalabogu imajo eni več pameti
Citat:
Torej nas je tist minister nategnil, ko je rekel da je ukinitev utripajoče zelene direktiva EU? Ja najbrž res, ker zelena v Avstriji še kar utripa.
Hrvatje se imajo za bunit ravno toliko kot mi, ko oni sprejemajo zakone. naprimer ERC.
A v Sloveniji ti pa paše tunel plačevat?Citat:
Uporabnik keber pravi:
Pa preseli se v Amazonijo, tam te ne bo nihče našel.
Cena je za Slovence ultra ugodna, če pa ni tujcem všeč, pa boh pumagej. Tudi meni ne paše poleg vinjete še tunelov v Avstriji plačevat.