Izkušnje Mobi svet?

talean

Pripravnik
6. mar 2008
333
0
16
Glede na to da je cena določenih telefonov HTC precej nižja kot pri Mobitelu me zanimajo izkušnje z prodajalcem?

Predvsem kako je z garancijo v primeru težav z telefonom, ker za HTC ne nudijo garancijo uvoznika HTC vendar garancijo Mobi Svet.

Hvala.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Garancije baje sploh nima, v tujino pošilja.....malce grenak priokus...Ne vem, raje dam malo več pa ziher
smile-1.gif

Poltergeist

Pripravnik
22. apr 2010
404
4
18
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Garancije baje sploh nima, v tujino pošilja.....malce grenak priokus...Ne vem, raje dam malo več pa ziher
smile-1.gif

Kako bi pa temu reko, drugače kot garancija?

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Glede na enkratno ''sodelovanje'' ti odsvetujem
rolleyes-1.gif

Tretiral me je kot bi krave skupaj pasla pa grozil po vrhu.
Odnos do strank čisto na nivoju pubertetnika.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Steve: glej, vsak ima svoje mnenje, ti si si svojega ustvaril online. Jaz pa ne zaupam Mobisvetu, pa naj ima ne vem kok dobrih cen.
Simobil in Mobitel grem v poslovalnico in jim težim v živo, Mobisvetu pa online, preko emailov?

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Steve: glej, vsak ima svoje mnenje, ti si si svojega ustvaril online. Jaz pa ne zaupam Mobisvetu, pa naj ima ne vem kok dobrih cen.
Simobil in Mobitel grem v poslovalnico in jim težim v živo, Mobisvetu pa online, preko emailov?
ummm..... ja!?

če si trotl zaplankan ki živi v letu 1980, potem rajši ostani kjer si. v letu 2010 pa smo v eu, imamo dostop do interneta, potrošnika ščitijo isti zakoni, če ima servis v mariboru, berlini, ali burkina faso. 45dni. tik tak. bo jasno? po tvoji logiki razni ebayi in spletne trgovine sploh obstajale nebi in bi vsi morali kupovat v raznih comtronih po zasoljenih cenah

nidan

Pripravnik
2. feb 2008
449
0
16
Mobi svet, samo pozitivne izkušnje, prva liga........................
Pa saj tudi Teleray pošilja v tujino na popravilo, mar ne...

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Simobil in Mobitel grem v poslovalnico in jim težim v živo , Mobisvetu pa online, preko emailov?

Ne vem, ce je treba res "teziti" (gnjaviti?) tam zaposlene. Ali pac??
Tako mimogrede: Z mobi svetom nimam izkusenj.
Lp

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Folk danes zapravi 10€ nekje, pa misli da potem lahko vsem po glavi serje.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Simobil in Mobitel grem v poslovalnico in jim težim v živo , Mobisvetu pa online, preko emailov?

Temu se drugače reče onaniranje. Kaj je ono bitje na drugi strani krivo za tvojo nejevoljo? A je operater one man company, da boš na tak način kaj uredil? V živo težiš, madona si pa kerlc, samo kaj ko se jim v poslovalnicah živo je-be za tvoje samozadovoljevanje.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
oh ja, to so te mačoti, ki grejo v PE-je, se pizdijo in mislijo da so boga za jajce prjel, v resnici pa sami seb sramoto delajo, oh ja....

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Fak ste se usedli na besede, itak sem napisal hipotetično čist tako btw...nikoli realno ne bi težil

Že materi ko se je v enem letu 3 pokvaril telefon, je imela mirne živce in razumevanje....

Geeze.

Poltergeist

Pripravnik
22. apr 2010
404
4
18
Jaz nisem imel problemov z njimi. Nekaj je falilo na fonu, sem klical in dobil drugega brez vsake besede še isti ali drugi dan, dela še danes kot novi. Upam da bo HTC Desire od Mobitela držal tudi tak dolgo.
Tak, da mi ni prav dosti jasno, kaj eni tu pravite. Noja vsak ma svoje izkušnje.