Še en znak banana republike......bi jih rad vidu v Nemčiji se takle zajebavat s strankamiCitat:
Uporabnik tomi pravi:
ksz
nekaj mi ni jasno ... glede na vaše izkušnje bi mogle vse te firme že zapret svoja vrata pa še vedno delajo
Citat:
Uporabnik franZanton pravi:
ali imajo na kajuhovi grupisanje na nacionalni osnovi... 3-4 mlajši prodajalci z "značilnim" obnašanjem, rokovanjem in glasno jugoslovansko govorico vsem okoli sebe oznanjajo od kod izvirajo in kam spadajo... tako da dvakrat pogledaš ali dejansko delajo v bauhausu, ali pa si se znašel na baščaršiji in naletel na skupino slučajno oblečenih v majico z reklamnim napisom bauhaus...
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:Fak pa alter in bauhaus...Imel napisano celo storijo kako sem v petek presepal km po bauhausu da sem po eni uri ...
dve hudi prodajalkiCitat:
Uporabnik turbobitch pravi:
NA Kajuhovi in na Rudniku sta ble dve hude prodajalke
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Ko je ravno govora o južnjakih.
Citat:
Uporabnik franZanton pravi:
ali imajo na kajuhovi grupisanje na nacionalni osnovi... 3-4 mlajši prodajalci z "značilnim" obnašanjem, rokovanjem in glasno jugoslovansko govorico vsem okoli sebe oznanjajo od kod izvirajo in kam spadajo... tako da dvakrat pogledaš ali dejansko delajo v bauhausu, ali pa si se znašel na baščaršiji in naletel na skupino slučajno oblečenih v majico z reklamnim napisom bauhaus...
ovaj, kako da kažem, i on je njihov!Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Ko je ravno govora o južnjakih.