Mehanizem sem vzel ven in kakšne poškodbe ni videti. Sedaj, ko sem vrata za mm dvignil in mehanizem izdatno namazal, deluje bp. Imam še en dodatni vhod, na krilo pa so panti vijačeni z notranje strani, tako da teoretično bi jih lahko snel tudi zakljenjene.Mehanizem ti je šel po gobe (ali bo šel zdaj zdaj).
Čim prej nabavi novega in zamenjaj (mislim da je okoli 80 EUR). Če ti zadeva ostane zaskočena, ko boš vrata zaklenil, boš moral vdrirat oz uničit vrata.
(tako zadevo sem jaz menjal na enih vhodnih vratih...je pisalo na zadevi kako se imenuj in sem potem dobil v Vovko.tu....pride pa to celoten trak, kjer so gor zatiči in mehanizem.)
Težava je, da mehanizem nima nobenih oznak, ima pa veliko točk zaklepanja in težko kupujem nekaj na pamet.
Mi je pa ta sistem, kjer se kljuka dvigne z uporabniškega vidika totalno nepraktičen, ampak je pa zanimivo, da je pa bil agent navdušen in je zaradi tega kao nižja premija za vlom.
Vrata so taka grda pocenska bauhaus/jager varianta, ob nakupu so bila že notri. Z nekimi 3d okraski, kjer se nabira samo prah, sčasoma so dobila rumene fleke, ki jih z ničemer ne moreš očistiti (verjetno lokalne poškodbe plastike).