Islamski skrajneži obglavili ameriškega novinarja

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
za lazjo predstavo zgoraj zapisanega se video enega bolj high-tech trening centrov.... in "urjenja" preden te posljejo na fronto

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Izi, eno vprašanje:

Zakaj muslimani ne ostanejo/ostanete v svoji izvirnih drzavah - arabija, podsaharska afrika, severna afrika, jugo zahodna azija,...?
Kaj išejo/iščete v državah kot je Velika Britanija, Norveška, Švedska, Švica, Nemčija, Francija, Avstrija, Francija,..?

Zakaj hodite "v goste" in tam zahtevate nekaj kar vam ne gre? Zakaj bežite iz svojih izvornih krajev (dejansko pred režimi, ki jih imate), da si potem ustvarjate v gosteh režime pred kakršnimi ste bežali? Ne razumem?

Rad bi, da mi poveš, zakaj v Saudovi Arabiji ni niti ene same cerkve? Zakja ne? Morda zato? -

Saudi Arabia forbids religious conversion from Islam (Apostasy) and punishes it by death (Capital punishment in Saudi Arabia)

Prosim najdi mi eno kristijansko državo, ki kaj takega določa!!! Eno samo!!! Prosim.

Zanima me še to, kje bi se zgodili verski neredi in kakšne obljube po povračilih, če bi kdo v arabiji ali podobno, zažgal Sveto pimo? Kje?

Hvala za odgovore.
LP

englishman

Pripravnik
10. mar 2012
533
0
16
Citat:
Uporabnik lovelove pravi:
Zakaj muslimani ne ostanejo/ostanete v svoji izvirnih drzavah - arabija, podsaharska afrika, severna afrika, jugo zahodna azija,...?
Kaj išejo/iščete v državah kot je Velika Britanija, Norveška, Švedska, Švica, Nemčija, Francija, Avstrija, Francija,..?
Kako je rimokatolištvo prišlo v Brazilijo? Kaj dela Pedro Opeka na Madagaskarju?

Citat:
Uporabnik lovelove pravi:Zakaj hodite "v goste" in tam zahtevate nekaj kar vam ne gre? Zakaj bežite iz svojih izvornih krajev (dejansko pred režimi, ki jih imate), da si potem ustvarjate v gosteh režime pred kakršnimi ste bežali? Ne razumem?
Tudi jaz ne razumem - muslimani v Franciji ustvarjajo nov režim?

Citat:
Uporabnik lovelove pravi:Rad bi, da mi poveš, zakaj v Saudovi Arabiji ni niti ene same cerkve? Zakja ne? Morda zato? -

Saudi Arabia forbids religious conversion from Islam (Apostasy) and punishes it by death (Capital punishment in Saudi Arabia)
Ne, ne zaradi tega - kar si nalimal je zakon o apostatih. Zato, ker gre za islamsko teokracijo - koliko mošej je v Vatikanu?
Citat:
Uporabnik lovelove pravi:Prosim najdi mi eno kristijansko državo, ki kaj takega določa!!! Eno samo!!! Prosim.]
Pridevnik je krščanski in ne kristjanski. Vatikan.

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
In še to:

če je "American way of life" nekaj pred čim se borite, nekaj kar prezirate, zakaj silite v ta way of life? Sej Evropa je praktično ista... Zakaj se potem muslimani množično priseljujejo in natalizirajo v teh krajih pregrehe? Zakaj? Saj tam ni duhovnosti, tam ni nič božjega?
Zakaj ne ostanejo tam od koder izvirajo. Tam bodo lahko bližje svojemu bogu. Tam bodo lahko bolj duhovni, bolj posvečeni. Ne bo distrekšnov American way of lajfa...

Zakaj bogati arabci množično derejo v London in se tam preseravajo? Zakaj ne ostanejo v Arabiji in se tam kurčijo? Pred ramazanom bežijo v krajše dneve, gredo se trgovske potnike. Samo da ne bo treba postit tako kot se za gre.... in potem zahtevajo še Džamijo tam, da bodo imeli kje molit, da bodo izpolnili svojo versko obveznost. A bežijo od svoje verske "obveznosti" ravno v ta London...

Imaš kakšne logične odgovore ali lahko skupaj zaključimo, da gre le za to, da na nek način pridete "na oblast" na svetu - raja naj bo verna (iz razlogov zakaj vera sploh je - opij za množice), tisti, ki bodo pa pri koritu, pa razvrat in hedonizem. Tako kot je že sedaj....

Pa še to - zakaj svinjina ne, alkohol pa udri na polno? zakaj svinjina ne, 5x na dan pa molit ne, pa ne postit...

ŠE ENA POMEMBNA ZADEVA ---- ZAKAJ UBIJAJO V IMENU VERE? ZAKAJ V IMENU VERE? Ajde recimo, da so Ameri res veliko krivi, samo ratuju v imenu denarja, kar je katasrofa, za roke im posekat!!! tudi pobit jih. RESNO MISLIM!!!
AMPAK ZAKAJ PA V IMENU VERE????

Hvala.
Brez zamere. Nimam nič proti tebi.
lp

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Englishman.

Vatikan ne določa smrtne kazni za take primere! O tem sem mislil.

Kaj slabega dela Krščanostvo v Braziliji?

Vatikan je velik 0,44 km2. To je veliko manj kot golf igrišče.
44hektarjev ima vsak malo večji kmet.
Sicer pa Vatikan ne moreš šteti kot pravo državo. No, lahko. Zgolj kot primer, da mi "dokažeš", da imaš prav. Sicer pa mi povej, ker islamski verski voditelj išče in pridiga spravo z ostalimi verami... Poglej sedanjega Papeža. Nisem vernik. Ampak on je trenutno Džek...

Kateri viden in pomemben krščanski verski voditelj poziva k vojni? K povračilom?

Režim - nisem rekel politični režim. Režimov je več vrst.

WOW, hudo si mi odgovoril za kristijanjski/kriščanski. Huda napaka...

englishman

Pripravnik
10. mar 2012
533
0
16
Citat:
Skoraj siguren sem, da pred 15. stoletjem prebivalci Brazilije niso govorili portugalsko - bojda je po Kolumbovem odkritju Amerike 'izpuhtelo' 96 % prebivalcev tega (teh dveh) kontinentov. Se bodo morali skrajni muslimani še malo potruditi, da bodo napraskali takšne cifre.
Citat:
Uporabnik lovelove pravi:Sicer pa mi povej, ker islamski verski voditelj išče in pridiga spravo z ostalimi verami...
Ajatola Sistani, Muhammad Qadri, Fethullah Gulen.
Citat:
Uporabnik lovelove pravi:Kateri viden in pomemben krščanski verski voditelj poziva k vojni?
Najbrž si mislil katoliški - se z glave ne spomnim nikogar iz rimske kurije, ki bi pozival k vojni.

Nazadnje urejeno:

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.341
7.405
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Med borci dol so tudi slovenski drzavljani oz kar lepo slovenci (konvertiti). Problem bo nastal ko nazaj prilezejo. Tko da v tem pogledu lepo sledimo nemciji.

Daj ne laži, saj je eazy povedal, da ni nobenih takih tipov v sloveniji...

znas brati? ti narisem? glede na to da imas hude tezave pri branju in razumevanju ti bom probal narisati....

On je zapisal, ce mu ze verjames da so dol konvertiti (Slovenci) ,ki naceloma z eazyem, eazyevimi ali IS NIC. Stekas? Poleg tega eazy nikoli ni napisal da takih tukaj ni ampak je zapisal in to dokazuje vsaj 20 postova da se nihce ni sel turizma in urjenja. Stekas? Bo slo to?
Eazy je tudi veckrat napisal da tam najdes vse sorte, med drugim je tudi linkal gangbangerja iz ZDA na sirijski fronti. Ce se drzimo teme, v Siriji ali okolici ni omembe vredne prisotnosti cesarkoli/kogarkoli iz SLO. Kolikor je meni znano ni nikogar ampak danes karkoli 100% garantirati je nemogoce. Neka bojazen da bi se kdorkoli od tam "masovno" vracal je
bonk.gif

Ljudje ,ki vabijo v vrste "IS" delujejo izven SLO in imajo mocno financno&logisticno podpore Zahodnih drzav. Nima nobene veze z Islamom ali muslimani. Oseba ,ki te pripelje v sekto dobis 2-5k $. Potem pa te ob popolni tajnosti (oh yeah) dostavijo to Turcije, tam dobis orozje (pade z neba) in te predajo eni od frakcij. Obicajno sledi smrt od SAA ali medsebojnih obracunih.

"IS" je samo orodje Zahoda&Izraela... TO igranje detektivov je prav otrocje...
crazy1.gif
Ja in ti konvertiti so se pa izurili pri tabornikih rod Zeleni zmaj. Mislim, strah me je, ko vidim, da je nekdo (ti) pripravljen it z manipulacijo in lazmi tako dalec, da potem, ko stvari uidejo izpod nadzora, za vse skupaj okrivi zahod.

englishman

Pripravnik
10. mar 2012
533
0
16
Citat:
Vatikan ne določa smrtne kazni za take primere! O tem sem mislil.
Vatikan deluje v drugem družbenem kontekstu. Normalen družbeni kontekst pa ni nastal zaradi njega:
453px-popealexandervi.jpg

ampak zaradi njega:
neimenovano.png

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Ne, mislil sem krščanski!

res je, 500 let nazaj so Kristijani delali velika sranja! Se strinjam.

Vendar pa je bilo to 500 let nazaj. Tega ni mogoče spregledati. Tudi kazenski zakoniki upoštevajo vpliv časa na dogodke (zastaranje, milejše kaznovanje)...

Pa ne rabimo gledat 500 let nazaj - 70 let nazaj so nas Nemci in Italijani klali k ovce, zdej pa vsi rinemo/rinejo v Nemčijo.
Poglej Nemce in Angleže. Nemce in Francoze.... Danes praktično bestiči... resda zaradi poslov, ampak tako je> posel dviguje kvaliteto življenja.

Zato bodimo realni in pustimo kaj se je zgodilo pol tisoč let nazaj... To je lahko le "argument" za opravičilo za današnja ravnanja islamistov.
Se ne sme pozabiti, mora biti v opozorilo, NE MORE PA BITI IZGOVOR!!!
Poglej Hirošimo in Nagasaki. 70 let nazaj je bilo tako, danes so USA in YPN frendi... Je res? Res je...

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Uporabnik englishman pravi:
Citat:
Skoraj siguren sem, da pred 15. stoletjem prebivalci Brazilije niso govorili portugalsko - bojda je po Kolumbovem odkritju Amerike 'izpuhtelo' 96 % prebivalcev tega (teh dveh) kontinentov. Se bodo morali skrajni muslimani še malo potruditi, da bodo napraskali takšne cifre.

Koliko prebivalcev pa je bilo tam takrat?

englishman

Pripravnik
10. mar 2012
533
0
16
Wikipedia prav, da okoli 50 milijonov, vendar je zadevo težko oceniti:

Citat:
From the 1490s when Christopher Columbus landed in the Americas to the end of the 19th century, the indigenous population of the Western Hemisphere declined, mostly from disease, to 1.8 million from around 50 million, a decline of 96%.[36] In Brazil alone, the indigenous population declined from a pre-Columbian high of an estimated 3 million to some 300,000 (1997).[37][38] Estimates of how many people were living in the Americas when Columbus arrived have varied tremendously; 20th century scholarly estimates ranged from 8.4 million to 112.5 million.[39] However, Robert Royal stated, "estimates of pre-Columbian population figures have become heavily politicized with scholars who are particularly critical of Europe and/or Western civilization often favoring wildly higher figures."[40]
http://en.wikipedia.org/wiki/Genocides_in_history

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Še to o vatikanu:

Vatikan ni država?[navedi vir][uredi | uredi kodo]Avtorji[kdo?], ki trdijo, da Vatikan ni država - čeprav se strinjajo, da Vatikan ni del Italije in da gre v vsakem primeru za ozemlje sui generis -, se sklicujejo predvsem na troje “pomanjkljivosti”:

Vatikan ima izredno majhno površino in je kakršnakoli gospodarska samozadostnost izključena.
Vatikan nima nobenega stalnega prebivalstva. Državljanstvo Vatikana je enako kot pravica do prebivališča vezana na opravljanje določenih funkcij v rimskokatoliški cerkvi in s prenehanjem teh funkcij preneha.
kot subjekt mednarodnega prava največkrat nastopa Sveti sedež in ne Vatikan. Diplomatski predstavniki tujih držav so akreditirani pri Svetem sedežu in ne pri Vatikanu. Mednarodne pogodbe sklepa Sveti Sedež, ki je tudi član mednarodnih organizacij, razen nekaterih izjem (Vatikan je npr. član Svetovne poštne unije).

Seved so tudi nasprotan stališča...ampak že da je razprava o tem, ti daje vedeti, da tukaj ni črno/belo kot je v Saudovi A. - tam kjer te v letu 2014 ubijejo, če prestopiš v drugo vero...

englishman

Pripravnik
10. mar 2012
533
0
16
Kaj želiš povedati? Ja, Saudska Arabija je grozna država. Tudi Demokratična republika Kongo je grozna država. In ... ?

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Englishman:

Vidim, da si pismen in izobražen človek.
V bistvu sem zgolj spraševal, iskal odgovore.

Pa DR Kongo - jabolke in hruške...

Rad bi le razumel zakaj ne ostanejo tam od koder izvirajo. Razumel bi rad tudi, če grejo v goste, zakaj se ne obnašajo kot gosti? Zakaj ne delajo po house rule-ih? Zakaj vsiljujejo svoje, kar je pa pravzaprav tisto, od česar v resnici bežijo?

englishman

Pripravnik
10. mar 2012
533
0
16
Zakaj se Slovenci selijo v Avstrijo in Nemčijo? Keš.

Mislim, da se večina obnaša tako kot 'domačini'. Boš moral postreči s kakšnimi konkretnimi podatki.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
Citat:
......
Rad bi le razumel zakaj ne ostanejo tam od koder izvirajo. Razumel bi rad tudi, če grejo v goste, zakaj se ne obnašajo kot gosti? Zakaj ne delajo po house rule-ih? Zakaj vsiljujejo svoje, kar je pa pravzaprav tisto, od česar v resnici bežijo?
preveč peska, premalo bab in dolčas, pa nič za delat pametnega
saj se pa obnašajo kot gosti. delajo nič razen peezdarij
delajo po pravilih demokratične EU. imajo vse pravice in privilegije, ki si jih je ta civilizacija izmislila
v bistvu bežijo od sebi podobnih ,ki jim je v pesku dolčas in imajo puške + strelivo, begunci pa tega nimajo

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:

ŠE ENA POMEMBNA ZADEVA ---- ZAKAJ UBIJAJO V IMENU VERE? ZAKAJ V IMENU VERE? Ajde recimo, da so Ameri res veliko krivi, samo ratuju v imenu denarja, kar je katasrofa, za roke im posekat!!! tudi pobit jih. RESNO MISLIM!!!
AMPAK ZAKAJ PA V IMENU VERE????

Saj anglosaksonci tudi ubijajo z božjo pomočjo:

oath-5-6-new.png

Če ne prisežeš na boga imaš resne probleme.

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Kje se prisega pri bogu?

ali je napisano "So help mi God".
Predlagam, da se pridružiš k pouku angleščine 3. razreda.

Nazadnje urejeno:

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
eazy, a 'konvertiti' pa niso muslimani? dejstvo je, da imamo v sloveniji večje število muslimanov, ki so se vojaško urili pri 'tabornikih', del njih pa se že danes gre džihadiste...

je pa zelo zanimivo, da trdiš, da ti nimaš nič s tem, hkrati pa trdiš, da takih islamistov NI pri nas...ja kako pa veš, da jih ni, če nimaš NIČ s tem??????