Kako je rimokatolištvo prišlo v Brazilijo? Kaj dela Pedro Opeka na Madagaskarju?Citat:
Uporabnik lovelove pravi:
Zakaj muslimani ne ostanejo/ostanete v svoji izvirnih drzavah - arabija, podsaharska afrika, severna afrika, jugo zahodna azija,...?
Kaj išejo/iščete v državah kot je Velika Britanija, Norveška, Švedska, Švica, Nemčija, Francija, Avstrija, Francija,..?
Tudi jaz ne razumem - muslimani v Franciji ustvarjajo nov režim?Citat:
Uporabnik lovelove pravi:Zakaj hodite "v goste" in tam zahtevate nekaj kar vam ne gre? Zakaj bežite iz svojih izvornih krajev (dejansko pred režimi, ki jih imate), da si potem ustvarjate v gosteh režime pred kakršnimi ste bežali? Ne razumem?
Ne, ne zaradi tega - kar si nalimal je zakon o apostatih. Zato, ker gre za islamsko teokracijo - koliko mošej je v Vatikanu?Citat:
Uporabnik lovelove pravi:Rad bi, da mi poveš, zakaj v Saudovi Arabiji ni niti ene same cerkve? Zakja ne? Morda zato? -
Saudi Arabia forbids religious conversion from Islam (Apostasy) and punishes it by death (Capital punishment in Saudi Arabia)
Pridevnik je krščanski in ne kristjanski. Vatikan.Citat:
Uporabnik lovelove pravi:Prosim najdi mi eno kristijansko državo, ki kaj takega določa!!! Eno samo!!! Prosim.]
Skoraj siguren sem, da pred 15. stoletjem prebivalci Brazilije niso govorili portugalsko - bojda je po Kolumbovem odkritju Amerike 'izpuhtelo' 96 % prebivalcev tega (teh dveh) kontinentov. Se bodo morali skrajni muslimani še malo potruditi, da bodo napraskali takšne cifre.Citat:
Kaj slabega dela Krščanostvo v Braziliji?
Ajatola Sistani, Muhammad Qadri, Fethullah Gulen.Citat:
Uporabnik lovelove pravi:Sicer pa mi povej, ker islamski verski voditelj išče in pridiga spravo z ostalimi verami...
Najbrž si mislil katoliški - se z glave ne spomnim nikogar iz rimske kurije, ki bi pozival k vojni.Citat:
Uporabnik lovelove pravi:Kateri viden in pomemben krščanski verski voditelj poziva k vojni?
Ja in ti konvertiti so se pa izurili pri tabornikih rod Zeleni zmaj. Mislim, strah me je, ko vidim, da je nekdo (ti) pripravljen it z manipulacijo in lazmi tako dalec, da potem, ko stvari uidejo izpod nadzora, za vse skupaj okrivi zahod.Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Med borci dol so tudi slovenski drzavljani oz kar lepo slovenci (konvertiti). Problem bo nastal ko nazaj prilezejo. Tko da v tem pogledu lepo sledimo nemciji.
Daj ne laži, saj je eazy povedal, da ni nobenih takih tipov v sloveniji...
znas brati? ti narisem? glede na to da imas hude tezave pri branju in razumevanju ti bom probal narisati....
On je zapisal, ce mu ze verjames da so dol konvertiti (Slovenci) ,ki naceloma z eazyem, eazyevimi ali IS NIC. Stekas? Poleg tega eazy nikoli ni napisal da takih tukaj ni ampak je zapisal in to dokazuje vsaj 20 postova da se nihce ni sel turizma in urjenja. Stekas? Bo slo to?
Eazy je tudi veckrat napisal da tam najdes vse sorte, med drugim je tudi linkal gangbangerja iz ZDA na sirijski fronti. Ce se drzimo teme, v Siriji ali okolici ni omembe vredne prisotnosti cesarkoli/kogarkoli iz SLO. Kolikor je meni znano ni nikogar ampak danes karkoli 100% garantirati je nemogoce. Neka bojazen da bi se kdorkoli od tam "masovno" vracal je
Ljudje ,ki vabijo v vrste "IS" delujejo izven SLO in imajo mocno financno&logisticno podpore Zahodnih drzav. Nima nobene veze z Islamom ali muslimani. Oseba ,ki te pripelje v sekto dobis 2-5k $. Potem pa te ob popolni tajnosti (oh yeah) dostavijo to Turcije, tam dobis orozje (pade z neba) in te predajo eni od frakcij. Obicajno sledi smrt od SAA ali medsebojnih obracunih.
"IS" je samo orodje Zahoda&Izraela... TO igranje detektivov je prav otrocje...
Vatikan deluje v drugem družbenem kontekstu. Normalen družbeni kontekst pa ni nastal zaradi njega:Citat:
Vatikan ne določa smrtne kazni za take primere! O tem sem mislil.
Citat:
Uporabnik englishman pravi:
Skoraj siguren sem, da pred 15. stoletjem prebivalci Brazilije niso govorili portugalsko - bojda je po Kolumbovem odkritju Amerike 'izpuhtelo' 96 % prebivalcev tega (teh dveh) kontinentov. Se bodo morali skrajni muslimani še malo potruditi, da bodo napraskali takšne cifre.Citat:
Kaj slabega dela Krščanostvo v Braziliji?
http://en.wikipedia.org/wiki/Genocides_in_historyCitat:
From the 1490s when Christopher Columbus landed in the Americas to the end of the 19th century, the indigenous population of the Western Hemisphere declined, mostly from disease, to 1.8 million from around 50 million, a decline of 96%.[36] In Brazil alone, the indigenous population declined from a pre-Columbian high of an estimated 3 million to some 300,000 (1997).[37][38] Estimates of how many people were living in the Americas when Columbus arrived have varied tremendously; 20th century scholarly estimates ranged from 8.4 million to 112.5 million.[39] However, Robert Royal stated, "estimates of pre-Columbian population figures have become heavily politicized with scholars who are particularly critical of Europe and/or Western civilization often favoring wildly higher figures."[40]
preveč peska, premalo bab in dolčas, pa nič za delat pametnegaCitat:
......
Rad bi le razumel zakaj ne ostanejo tam od koder izvirajo. Razumel bi rad tudi, če grejo v goste, zakaj se ne obnašajo kot gosti? Zakaj ne delajo po house rule-ih? Zakaj vsiljujejo svoje, kar je pa pravzaprav tisto, od česar v resnici bežijo?
Citat:
ŠE ENA POMEMBNA ZADEVA ---- ZAKAJ UBIJAJO V IMENU VERE? ZAKAJ V IMENU VERE? Ajde recimo, da so Ameri res veliko krivi, samo ratuju v imenu denarja, kar je katasrofa, za roke im posekat!!! tudi pobit jih. RESNO MISLIM!!!
AMPAK ZAKAJ PA V IMENU VERE????