Islamski skrajneži obglavili ameriškega novinarja

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik gloglo pravi:
Odgovor ima Izrael, se mi zdi, da boste končno dojeli, da imajo rešitev.....
povej. Ti si že dojel
smirk-1.gif

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
jp.....

Vidim, tudi vse bolj vašo zaskrbljenost...

2078010-4-9-201413-45-29.jpg

Priponke

• 2078010-4-9-201413-45-29.jpg
    2078010-4-9-201413-45-29.jpg
    89,6 KB · Ogledi: 111
Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.271
7.051
113
Gaza laufa ker je relativno malo območje. Ne moreš pa celega iraka in sirije ogradit

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
ja. Bom kot otrok spraševal.... zakaj oblast?? Čemu oblast nad svetom. Oblast nerazvizega sveta nad razvitim??? Če bi bili kolk tolk pametni, bi se sami razvili. Kot recino ZAE, ki prodaja pesek, vodo in sonce!!
eni hočejo denar eni oblast... pač enim je to užitek. kaj več ti pa ne morem povedat...

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
eni pa so nepismeni.. zadeva je dokaj preprosta

IS members are jihadists who adhere to an extreme interpretation of Sunni Islam and consider themselves the only true believers. They hold that the rest of the world is made up of unbelievers who seek to destroy Islam, justifying attacks against other Muslims and non-Muslims alike.

Člani IS so džihadisti, ki verjamejo v skrajno razlago sunitskega islama in se imajo za edine pravi verniki.
Menijo, da ostali svet predstavljajo neverniki. ki želijo uničiti islam in s tem opravičujejo svoje napade na muslimane in ostale nevernike

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
eni pa so nepismeni.. zadeva je dokaj preprosta

IS members are jihadists who adhere to an extreme interpretation of Sunni Islam and consider themselves the only true believers. They hold that the rest of the world is made up of unbelievers who seek to destroy Islam, justifying attacks against other Muslims and non-Muslims alike.

Člani IS so džihadisti, ki verjamejo v skrajno razlago sunitskega islama in se imajo za edine pravi verniki.
Menijo, da ostali svet predstavljajo neverniki. ki želijo uničiti islam in s tem opravičujejo svoje napade na muslimane in ostale nevernike
confused-1.gif

Kdo zdaj s tem opravičuje napade na muslimane in ostale nevernike??
confused-1.gif

Pravi vernik si lahko tudi, če veruješ da bo jutr lepo vreme.

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
956
93
28
Ljubljana
Citat:
drugače pa verjamem samo vase in ne v neko nadnaravno bitje. ampak če je potrebno si tudi križ okoli vrata obesim, pustim brado in se derem Allāhu Akbar (الله أكبر)

Ha, ha. Verjameš samo vase.
hysterical-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
http://www.24ur.com/novice/sve...-mojo-duso.html

Naj mi nekdo razloži, ki se spozna na islam, na kak način opravičujejo posiljevanja žensk? Pa naj kdo reče, da kaj drugega kot zravnat tole z zemljo, sploh obstaja za te bolnike?

malce manj patetike...
smirk-1.gif

Vsak da na najbolj grozovit umira stotine ljudi (pa ze nekaj let), miljoni zivijo v pregnanstvu..... Ti pa globokoumno filozofiras zakaj je kdo koga posilil Hkrati pa sam enako globoumno ugotavlja da nekdo (kdo ze) v imenu vere? opravicuje karkoli?
stupid-1.gif

Posilstvo je sestavni del skoraj katerkoli vojne, obicano povezan z dejstvom da imas veliko moskih na istem kraju in omejenim stevilkom zensk. Kad se v to vplete politka se stvar samo se malce potencira. Pri politika mislim na dejstvo da imajo padalci dovoljenje da ubijejo&posilijo kogarkoli in kadarkoli brez posledic.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ko to berem eazy kar ti pišeš, vidim da imam v slo. muso skrajneže

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:

Naj mi nekdo razloži, ki se spozna na islam, na kak način opravičujejo posiljevanja žensk? Pa naj kdo reče, da kaj drugega kot zravnat tole z zemljo, sploh obstaja za te bolnike?

malce manj patetike...
smirk-1.gif

Vsak da na najbolj grozovit umira stotine ljudi (pa ze nekaj let), miljoni zivijo v pregnanstvu..... Ti pa globokoumno filozofiras zakaj je kdo koga posilil Hkrati pa sam enako globoumno ugotavlja da nekdo (kdo ze) v imenu vere? opravicuje karkoli?
stupid-1.gif

Posilstvo je sestavni del skoraj katerkoli vojne, obicano povezan z dejstvom da imas veliko moskih na istem kraju in omejenim stevilkom zensk. Kad se v to vplete politka se stvar samo se malce potencira. Pri politika mislim na dejstvo da imajo padalci dovoljenje da ubijejo&posilijo kogarkoli in kadarkoli brez posledic.
Mislim, da si dosegel dno,
al se motim
confused-1.gif

benti državo butasto kaj nam je na hrbet nakopala
jezen.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:

malce manj patetike...
smirk-1.gif

stupid-1.gif

Ti nisi diht !
stupid-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Ko zagovarja svoj cilj, ne izbira sredstev. Torej da, resno.

Moj cilj? Sem kadarkoli v katerekoli postu kakorkoli podprl te kozojebe? Nisem dovolj jasno zapisal za koga delajo? Nihce v islamskem svetu jih ne podpira. Prav zaradi tega imajo samo (ne)uradne sponzorje ,ki nimajo nic z Islamom. Zaradi tega pa lahko pocnejo karkoli ze pocnejo.

Zagotovo si opazil oziroma ste opazili da v teh svinjarijah umirajo predvsem muslimani in da se rusijo "muslimanske" drzave. Prav nic pri tej zadevi ni "moj cilj".

B81

22. jul 2007
37.714
10.978
113
Saj je tako, kot si napisal, ampak ti imaš res skrajni robotski način razlaganja (podobno kot user utiševalec) in se v besedah prebere totalna neprizadetost prebranega. To so mislili povedat.