Islamski skrajneži obglavili ameriškega novinarja

I

Izbrisan uporabnik #488

No eazy, kako ti dojemaš Slovenijo? bi raje videl, da je obrezana?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Lej, musoti se odzovejo ne "klic" alaha in če je treba se bodo spravili na ostale nevernike.

Sem bil v vojski in videl in spoznal tam mustote. To bi te kar hoblali, če kaj rečeš čez alaha.

Ti se kar smej, ampak priznaj, da bi raje živelj v islamski Sloveniji kot pa v slovenski.

Saj na Jesenicah so nonstop neke norije, samo se tolko o tem ne piše.

Tiste neumnosti z rutami smo že pozabili, ko je bila neka smrklja pametna za vozniško dovoljenje.

Musoti se lahko odzovejo kvecjemu na poziv IS ,ki je sicer jasno/javno/veckrat PREPOVEDALA sodelovanje pri teh zadevah. Ostali niso neverniki ampak verniki, neverniki so kvecjemu ateisti. Vsaj priblizno nastudiraj zadeve sicer zvenis ...

Kaksna je islamska Slovenija? Zakaj sploh zelel islamsko Slovenijo? Kako bi to sploh zgledalo? Ta bi 2mio Slovencev zacelo govoriti v arabskem jeziku? Prakticiralo muslimanske obicaje?
bonk.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

tistih 30.000 bi prevzelo državo, ostali pa bi se zatekli v hribe, saj maš tv

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Dojemam kakor vsako drugo drzavo. Naceloma mi se hebe (mi je vseeno) za vse okoli mene dokler jaz nimam od tega ali pri tem nic. 100% se mi hebe kdo kaj ali kako govori, komu se moli, kako se moli, zakaj se moli, ... Nimam nobenega namena ali interesa spreminjati kogarkoli v karkoli.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
tistih 30.000 bi prevzelo državo, ostali pa bi se zatekli v hribe, saj maš tv

30.000 neoborozenih in neorganiziranih ljudi bi prevzelo 2mio drzavo... res prestresljiv scenarij.... od tega da se 50 let paca ena stavba do prevzema drzave v dveh dneh

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
no vidiš, mi jo pa dojemamo kot domovino

to je samo figura, 99% je dojema povsem enako...... tako da domovini krade kjerkoli lahko, da jo kolne kjerkoli je mozno, itd, itd

I

Izbrisan uporabnik #488

eni dojemajo kot dom in so jo pripravljeni braniti :)

zate je figura,ker si tujec

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
eni dojemajo kot dom in so jo pripravljeni braniti :)

zate je figura,ker si tujec

ja... seveda so jo pripravljeni braniti.... prekiniti dopust ali nedeljsko kosilo zaradi volitev pa niti ne kajnede
smirk-1.gif

figura nima nobene veze z mojim statusom ampak je nacin izrazanja
smirk-1.gif
na mojo zalost

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
Citat:

Šipca sprašuješ, kako dojema Slovenijo....

Lepo te prosim.....
Pejt čez mest, pa ti bo jasno...

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Kako to, če pa eazy pravi da jih ni?!

Ni treba lagati. Eazy tega nikoli ni rekel tako da ti ni treba lagati glede tega. Eazy je celo napisal kje je center tega gibanja (preveri post in kraj aretacij). Post bos nasel malce visje in je bil napisan preden je kdorkoli kogarkoli aretiral. Napisal sem celo kako se to pocne in zakaj.... Danes popoldan so prav na tistem mestu aretirali ljudi zaradi dejanj opisanih v postu.

Da ti olajsam zadevo, posti so zapisani ob 11:48 in so tej temi. Kr lepo pise kje so in kako so in prav nikjer ne pise da jih ni. Kajnede? Pa ne da je to neka top shit skrivnost ali novost. To ve verjetno 99% regije ,ker se je to delalo javno. Nikogar se ni posiljalo na "urjenje" ampak direkt na fronto in kolikor je meni znano so bolj ali manj *vsi* mrtvi. Obstaja se konkurecni center ampak nic kakorkoli povezano z SLO.

Eazy pa je napisal da jih ni v SLO, razlogov da tega ni v SLO je pa mnogo.

* ni misljeno dobesedno

Nazadnje urejeno:

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
multikulti je zakon...
tako kot je hagia sofija v istambulu postala mošeja enako bo katedrala sv petra postala mošeja
sicer pa ni razlike med alahom in jahvejem. isto sr drugo pakovanje