Citat:
Uporabnik gloglo pravi:
Stari sej kolejo....
Dejansko boš začel razumeti Izraelce. Z njim ne morš drugače kot za ograjo in kontrolirat čredo.
Mi jim pa še džamijo delamo... keri kreteni. Živalski vrt ni za živali, ampak za to golazen. Preden bomo spoznali, bo žal prepozno. Saj že paradirajo po EU.
Citat:
Uporabnik gloglo pravi:
Nobeni sektaši to niso, to so razumni ljudje, kot švicarji, ki so rekli ne minaretom...
Če muso reže glave musotu me ne zanima. Tukaj ta horda kakršnakoli pokrita ne spada sem. V EU jih je 5 miljonov preveč. Žal države šele sedaj ugotavljajo to.
To je že zdavnej vedu cel Balkan, vendar se je tukaj kavbojc vmešal in vse zajebal... No sedaj znajo znjimi. Tudi Izrael z Palestinci. Drugače ne gre.
Pa tudi Rusi z Čečeni.. Skratka kjerkoli so je štala....
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik gloglo pravi:
Nobeni sektaši to niso, to so razumni ljudje, kot švicarji, ki so rekli ne minaretom...
Če muso reže glave musotu me ne zanima. Tukaj ta horda kakršnakoli pokrita ne spada sem. V EU jih je 5 miljonov preveč. Žal države šele sedaj ugotavljajo to.
To je že zdavnej vedu cel Balkan, vendar se je tukaj kavbojc vmešal in vse zajebal... No sedaj znajo znjimi. Tudi Izrael z Palestinci. Drugače ne gre.
Pa tudi Rusi z Čečeni.. Skratka kjerkoli so je štala....
Ko bi ti vsaj priblizno vedel kaj potem sektas v Islamu
Ta horda kolje ,ker nekdo hoce da se kolje. In ce bo nekdo hotel da se zravna pol Slovenije, se bo pac zravnalo pol Slovenije. Samo interes mora biti. Glede na to da interesa je tudi mustov vedno manj. Najmocnejsa drzava na planetu je najboljsi prijatelj najvecjih muso sektasev na planetu. Zaradi lastnih interesov seveda. Stekas?
Drzave ugotavljajo marsikaj, sploh v kriznih casih. Se posebaj o majhnih narodih ali skupinah. Ce ti ni kapnilo, ne mislim na musote.
Citat:
S druge strane, obilato se koriste internetom i društvenim mrežama poput Facebooka, Twittera i YouTubea. Zajednica u Jesenicama koju vodi Alim Hasanagiæ
Citat:
Moja slika u Jutarnjem listu, niđe veze nemam sa Mevlidom, niti nekom drugom skupinom.
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
easy bo rekel, da je to ameriski agent, ki dela antireklamo za dzamijo v ljubljani.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
S druge strane, obilato se koriste internetom i društvenim mrežama poput Facebooka, Twittera i YouTubea. Zajednica u Jesenicama koju vodi Alim Hasanagiæ
Pravi da ni res:
https://www.facebook.com/safijjinoce:Citat:
Moja slika u Jutarnjem listu, niđe veze nemam sa Mevlidom, niti nekom drugom skupinom.
Počakajmo izija.