Pa, saj ves kak je. Zlamaš roč, das v susilca cevlje na prosto in ti tok casa v senzor za vlago tolce, da ga notri zabije (treba menjati celo fronto, ne sam senzorja), kaj kje v kakih hlacah, zamasi to, zapaca ono... Pri 10+ strojih na teden hitro do kake take stvari pride, ki ni čisto odvisna od kvalitete stroja, ce smo čist pošteni in pri 10+strojih na teden ne mores prav dolgo cakati serviserja, če ga rabis....
Pri premijski znamki, ki jo svetujejo, menda ne boš ročaja zlomil, ker si malo bolj zagrabil in poskušal odpreti, ko je še bil zaklenjen . Tako da to odpade. Zamašilo se pri naših strojih še ni nič. Pač tisto vzdrževanje, ki se pričakuje.
Jaz sem zadnjič tudi dal menjati na pralnem stroju stikalo vrat. Neka jajca od stroja, ne miele. Pozneje sem ugotovil, da je bil kupljen 2010. Nekako sem imel v mislih, da je bil kupljen par let pozneje. Če bi to vedel, ne bi dal popravljati. Obstaja riziko, da se marsikateri rezervni del več sploh ne dobi. Pral je za 6 oseb, leta 2010 eden redkih, ki je bil deklariran za 8 kg in je imel dejansko kak liter večji boben od konkurence. Doslej so bili pred nekaj leti menjani amortizerji. Če bi imel "premijo", bi pričakoval, da v tem času ne vem, da je tu kaj za popravljati.