Islamski skrajneži obglavili ameriškega novinarja

englishman

Pripravnik
10. mar 2012
533
0
16
Citat:
Uporabnik lovelove pravi:
Kje se prisega pri bogu?

ali je napisano "So help mi God".
Predlagam, da se pridružiš k pouku angleščine 3. razreda.
Citat:
In the latest religious controversy to roil the air force, the atheist airman last month was denied his request to re-enlist because of his refusal to swear to God -- and he is now poised to take the military to court, his lawyer said.
http://news.yahoo.com/atheist-must-swear-god-leave-us-air-force-232153866.html

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
To ni bilo priseganje pri Bogu, ampak, naj mu bog pomaga, če se ne bo tega držal... sej je v katoliški državi...kje se s križi na plečih ne razstreljujejo na tržnicah in ne zaletavajo v stavbe...

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Sicer pa iščete dlako v jajcu ozroma še bolje, dlakocepite, da bi nekako opravičili svoje.

Englishman, izvoli v gorato področje Afganistana, kjer boš lahko zelo intenzivno delal na povezavi med tabo in tvojim bogom.
Samo tam ni Wikipedije ipd, tam te bodo jebali v usta, predno ti odrubijo glavo, če boš uporabljal net.

Nazadnje urejeno:

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Englishman.

Lepo uporabljaš ločila. Veš kaj so pridevniki....
Torej si verjetno izobražen. Kar pa ne pomeni, da nisi neumen. No, tega ne trdim... Ampak, bodisi se sprenevedas, bodisi si res neumen.

Delaš zaključke, ki jih jaz nisem iskal... Nič ne želim povedat. Postavil sem vprašanje.

Umore v Hondurasu nekako ne bi enačil z vero in ubijanjem v imenu vere. Pa ne zapenjaj za posamezne primere (kot je dvomljivo sklicevanje na priseganje pri bogu, v primeru usa letalstva).

Nazadnje urejeno:

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
"Ubijajte civiliste iz držav koalicije!"
Islamski skrajneži pozivajo k pobijanju civilistov iz držav koalicije...

http://www.zurnal24.si/ubijajte-civiliste-iz-drzav-koalicije-clanek-236682

"Če lahko ubiješ nevernega Američana ali Evropejca - posebej zlobnega in umazanega Francoza, Avstralca, Kanadčana, ali katerega koli nevernika iz dražave, ki je vstopila v koalicijo prosti Islamski državi, ubij ga na kakšen koli način," je sporočil predstavnik IS Abu Muhammad al-Adnani.

englishman

Pripravnik
10. mar 2012
533
0
16
Se pravi te motijo samo umori v imenu vere - meni osebno dol maha, ali sem ubit zaradi Alaha, ali pa zato, ker je moja (krščanska) država v popolnem ekonomskem razsulu - I'm dead either way.

Kaj točno je tvoje vprašanje? V večini goratih predelov Afganistana ti bodo skuhali čaj in ti dali posteljo. Ja, če boš imel smolo in boš naletel na idiotskega fundamentalista, obstaja možnost, da te obglavijo. In ---?

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Si res malo omejen obenem - poleg, da si očitno neumen? Če sprašuješ ali me motijo samo umori v imenu vere in če še nisi ugotovil kaj sem spraševal???

Ne iščem ne čaja, ne postelje v Afganistanu, ker me ne zanima it tja. Zanima me, kaj oni in drugi muslimani iščejo v Evropi? Got it?

Pa BTW kdaj je kdo iz krščanstva komu naročal, da naj ubijajo civilste iz katerega koli dela sveta, vere,...????
Pa ne mi zdej srat, da tud američani ubijejo civiliste kar tako. Pa ne maram amerov, da ne bo pomote.. Kolateralna škoda je malo drugačna zadeva.

Pa najdi mi katoliškega otroka, ki si opasa ali oprta telovnik poln razstreliva in se se gre razgonit sredi tržnice ali busne postaje, kjer so kristijani?

englishman

Pripravnik
10. mar 2012
533
0
16
Citat:
Uporabnik lovelove pravi:
Zanima me, kaj oni in drugi muslimani iščejo v Evropi? Got it?
Ekonomska/politična imigracija. Konkretno Afganistanci imajo uničeno državo, rezultat dveh invazij velesil v roku treh desetletij.
Citat:
Uporabnik lovelove pravi:Pa BTW kdaj je kdo iz krščanstva komu naročal, da naj ubijajo civilste iz katerega koli dela sveta, vere,...????
Ne razumem vprašanja.
Citat:
Uporabnik lovelove pravi:Pa najdi mi katoliškega otroka, ki si opasa ali oprta telovnik poln razstreliva in se se gre razgonit sredi tržnice ali busne postaje, kjer so kristijani?
Težko bi to našel.

Še desetič pa moje vprašanje: ali želiš povedati, da so muslimani teroristi?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
No pa prisega, ki vsebuje frazo "So help me God", Presneto dlakocepski.

Zakaj bi razumen človek moral prosti pravljično bitje da mu pomaga?!

Aja, ker gre za anglosaksonce je O.K..
priden.gif

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Ne, niso vsi muslimani teroristi!

Če migirajo, zakaj se ne prilagodijo okolju kamor so se priselili, na več kot prijazno dovolilo države gostiteljice?
Zakaj?

Se ti zdi, da so na jugu Francije in v VB prišleki opravili asimilacijo? Zakaj jih Francozi, Britanci, Angleži, Avstrijci, Italijani, Španci, celo Skandinavci, ne marajo in se soočajo s to vse hitreje rastočo problematiko? Zakaj si želijo omejiti/preprečiti njihovo priseljevanje. To mi prosim odgovori.
Hvala.

englishman

Pripravnik
10. mar 2012
533
0
16
Mislim, da se večina prilagodi. Seveda se prilagoditev nove skupine imigrantov ne more zgoditi iz danes na jutri, zahteva čas (v ZDA so na začetku 20. stoletja npr. mrzili irske priseljence). Seveda je tudi razlika v tem, ali na Švedsko imigrira zdravnik iz Teherana ali pastir iz Kandaharja - prvi se bo prilagodil prej.

Vprašanje imigracije je pereče, vendar se odgovor nanj ne skriva pri nas, ampak v uničenih državah izvora.

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
No pa prisega, ki vsebuje frazo "So help me God", Presneto dlakocepski.

Zakaj bi razumen človek moral prosti pravljično bitje da mu pomaga?!

Aja, ker gre za anglosaksonce je O.K..
priden.gif

Nisem tega rekel, da je potem ok
priden.gif

Očitno pa neštekaš - mene BK na kaj muslimani prisegajo, dokler niso pozvani (in potem k temu tudi zavezani), da ubijajo civiliste v imenu vere.

Bo šlo?
pozdrav.gif

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Citat:
Uporabnik englishman pravi:
Mislim, da se večina prilagodi. Seveda se prilagoditev nove skupine imigrantov ne more zgoditi iz danes na jutri, zahteva čas (v ZDA so na začetku 20. stoletja npr. mrzili irske priseljence). Seveda je tudi razlika v tem, ali na Švedsko imigrira zdravnik iz Teherana ali pastir iz Kandaharja - prvi se bo prilagodil prej.

Vprašanje imigracije je pereče, vendar se odgovor nanj ne skriva pri nas, ampak v uničenih državah izvora.

Se strinjam, da je iskati odgovor v uničenih država izvora. Identično mislim tudi jaz. Končno nekdo, ki je vedel (pravilen) odgovor.
RESPECT!

Ampak, težava ni zaradi teg anič manjša. Milslim, da je islam ternutno tako zelo drugačen, da v bližnji prihodnnosti ne vidim kvalitetnega sožitja. Predvsem na račun agresivnosti muslimanov. Ne znajo se obnašat kot gosti! Zahtevajo vse, dajo pa nič. Zato ih v resnici nihče noče v svojem domu!!

To je dejstvo.

englishman

Pripravnik
10. mar 2012
533
0
16
Kvalitetno sožitje je že tu - večina muslimanov normalno sobiva z ostalo populacijo. So določeni problemi (pa ne z muslimani, pač pa določenimi narodnostnimi skupnostmi - npr. nedaven primer masovnih posilstev v VB iz strani pakistanskih priseljencev), ampak generalno gledano pa so stvari v redu.

Iskanje odgovora v uničenih državah pa na žalost zahteva tudi priznanje, da so za nekaj stotisoč beguncev iz Sirije odgovorni ljudje na zahodu.

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Ne strinjam se s tabo, da je sožitje kvalitetno.

Na jugu Francije ni, v VB tudi ne. Tudi Nemčija vse več tovarn seli v Turčijo - kaj misliš zakaj? Pa ne toliko zaradi profita, ampak zato, da tam zadržijo čim več Turkov.
Tudi v Skandinaviji se je začelo rušiti sožitje...

Res je, da so skrajneži nekaj posebnega, a tam so.

Zakaj bi muslimanke imeli burke,... ostale pa v Saudovi Arabiji ne smejo hodit tako kot doma (EU, ZDA).
Mi (nemuslimani) njih žalimo s tem, če smo taki kot smo ,in nam posledično tega ne dovolijo, žalimo jih pa tudi s tem, da ne dovolimo, da bo po njihovo...
rolleyes-1.gif

Se pravi, mi njihovo moramo, oni naše ne. Džihad.
sprasujem se.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Mater, komaj sem tole našel:

Citat:
Nevjerojatno, uopste nismo to primjetili. Do sada !

Dakle, MUSLIMANI ...

Oni nisu sretni u Gazi

Oni nisu sretni u Libiji

Oni nisu sretni u Maroku

Oni nisu sretni u Tunisu

Oni nisu sretni u Jemenu

Oni nisu sretni u Iraku

Oni nisu sretni u Iranu

Oni nisu sretni u Pakistanu

Oni nisu sretni u Afganistanu

Oni nisu sretni u Siriji

Oni nisu sretni u Libanonu

Oni nisu sretni u Bahreinu ...

Dakle, gdje su sretni ?

Sretni su u Njemačkoj
Sretni su u Francuskoj
Sretni su u Engleskoj
Sretni su u Izraelu
Sretni su u Nizozemskoj
Sretni su u Belgiji
Sretni su u Španiji
Sretni su u Italiji
Sretni su u Australiji
Sretni su u SAD-u
Sretni su u Kanadi
Sretni su u Švedskoj
Sretni su u Norveškoj
Sretni su u Austriji
Sretni su u Švicarskoj

Sretni su čak i u Sloveniji ....

Ukratko, oni su sretni u svim državama, koje nisu muslimanske.

A koga krive za svoju nesreæu?

Ne Islam.
Ne njihovo vodstvo.
Ne sami sebe.

Oni krive države u kojima su sretni !

I žele ih promijeniti, da budu kao države iz kojih su došli, jer u njima nisu bili sretni.