Iščem se

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Aj, da še jaz nekaj primaknem.
grin1.gif

Zadeva je taka, "furaš" eno resno vezico tam cca. 4 leta. Vse funkcionira, sex, ljubezen, ipd., v glavnem vse je tu. Materialne stvari urejene, ni da ni. Avto, služba, dom, vikend, potovanja, (še enkrat) ma ni da ni. Izobrazba tudi. Diploma v žepu.
Potem pa kot strela z jasnega "boljša" polovica se izjasni, da ji nekaj ne štima, da se išče (najbrž v duhovnem smislu
confused-1.gif
), punca začne gledati na svet črno, kako je grozen, da je vse turobno. In to kar naenkrat. Prej zadeve ni omenjala, nasmejana, vesela,... Potem pa nekako smešno značilni stavki, jaz vem da se bom narobe odločila, itd. WTF!? Zadeva se obrne za 180 stopinj v slabem tednu recimo.

Jaz sem ostal brez besed.
crazy1.gif

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Jah no, kej tazga se zgodi tudi v letih od 26-30
hysterical-1.gif

Mah ženske smo na momente malo zmedene, včasih nam je prelepo pa nam je dolgčas, včasih pa je kak drug v igri,...kruto, ampak se dogaja,..vse to izključno iz izkušenj prijateljic
hysterical-1.gif

EDIT: zdele videla tisto spremembo v razpoloženju,..to se mi je že zgodilo, ko v vezi ni bilo več zadovoljstva, ko me je začela dušit,....mogoče bo kruto, samo po moje jo boš težko prepričal, da bo ostala, ker se je že odločila...

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
Jop poznam ja. V 4. letu jim začne "špilat" po "feng šuju", oziroma kakorkoli se že napiše. Vse jim gre na "bed", ničesar niso sposobne, žgrešila fakulteto... skratka, samopomilovanje in iskanje pozornosti na vrhuncu. Se "skulirajo" čez nekaj časa in potem je kakšno leto mir.

Pride 7. leto, ko si zabijejo v glavo, da se je potrebno obvezno skregat, ker je to kritično število in gredo takrat vsi "narazen". Skratka bojda je taka tradicija. Spet en kup nepotrebnega kokodakanja, ki zahteva tudi veliko povratnega kikirikanja.

In je zopet mir. Vzemi "mir" pogojno. Vmes je še en kup "tragedij", ki jih zapiše ženska strokovna literatura. Torej v Ponedeljek preberejo v Lady, da so debele in, da je treba v DM po proti celulitno kremo iz bobrovih dlak, pomešanih z ekstratom naravnega sibirskega storža. V torek preberejo v ONI, da povzroča ekstrat sibirskega storža raka na maternici in kremico opustijo. V sredo imajo sadni dan in si čistijo bacile, ki so jih dobile od ekstrata sibirskega storža. V četrtek postanejo od sadnega dneva lačne, posledično tečne. V petek novice objavijo, da sumijo, da bo Jan Plestenjak plešast, ker mu je na zadnjem koncertu odpadla trepalnica - dan žalovanja. Sobota je rezervirana za celodnevno lišpanje in "šopingiranje", torej tragedije zaradi denarja. V nedeljo ponavadi objokujejo, ker po "prežurani noči" ugotovijo, da imajo "frendice" enake, oziroma boljše "cote".

Stari: Nima smisla trudit se razumet tega, raje si spij pivo, jo dvakrat vžgi po riti, ji reči, da je "dobra fuka", pošteno nategni, pa bo spet mir za nekaj časa. Lahko se pa pri meni oglasiš na pivo.
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
hysterical-1.gif

Če bi kaj takega imel ob sebi, se vržem direkt pod vlak. Un ta hiter, ICS al kaj je že.

Kar se tiče zadnjega nasveta, ma me res prime, da naredim to po Balkan way, sam kaj, da mi ne pade v kako neumno depresijo, že zdaj je sumljiva, kaj šele, da se ji kaj zgodi.

@grisbi
Ne gre mi zato, da bi jaz nekoga slepo prepričeval, da ostane. Nič ni narejeno narobe, vsaj po njenih besedah
Kar mi živce para je to, da ne zna povedati kaj pa kako. Naenkrat črn pogled na vse. Hoče spreminjat svet.
stupid-1.gif

Jebem vas ženske zmešane.
grin1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
nima jajc rečt da je konc in tebe čaka da popizdiš da ji boš dal izgovor da končata
bonk.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Da. 23

@drugi
Ne verjamem, da jo je drugi nabrisal. V bistvu vem.
smile-1.gif

ce bi bil nesramen, bi napisal : " Veš ti ku.rac!" ampak ne bom.
grims-1.gif

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
Ne sekiraj se. Saj sem ti napisal, da je to pri teh letih in po toliko letih normalno. Malo bo kokodajsala kako ji je hudo, pa bo počasi minilo.
wink-1.gif

P.S.: Pod tisto, da jo "nažgeš" nisem mislil, da jo pretepeš.
grin1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ah ja. Ko ženske začnemo tkole tarnat....

Sprijazni se. Najbrž je spoznala koga drugega. KONEC bo.

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Po mojih izkušnjah večina žensk do nekje 25 leta nima počiščenega podstrešja. Na začetku ženske "kao" prej odstrastejo in imajo fante za otročje, vednar ostanejo v nekem vmesnem stanju. Večina moških se nekje pri 20 zresni in malo razmišlja kako pa kaj v prihodnje. Nimaš kej! Nekaj časa bo samski, pri naslednji boš pa že živel skupaj in porival voziček.
grin1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
se strinjam, ampak jaz se nebi omejil na leta 25 ampak bolj na neskončno.