IQ testiranje

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
ha ha ha ha

Torej ima moja soseda, ki ima avto polepljen z rožicam in z imenom Spely in PLayboy zajčki..IQ 70?
hysterical-1.gif

Sulc

Fizikalc
22. avg 2007
982
176
43
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

Saj se ti ni treba včlanit...
smirk-1.gif

Drži.
Je pa to res nenavadno zaprt krog - če ne plačuješ letne članarine, ne moreš na mensa forum.
confused-1.gif
Kot bi to bila kakšna samozadostna komunistična partija v S Koreji.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Torej ima moja soseda, ki ima avto polepljen z rožicam in z imenom Spely in PLayboy zajčki..IQ 70?
hysterical-1.gif

Tu nekje se vrti ja. Zdaj edino vprašanje je še, če je blond?

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.130
11.220
113
men mensa deluje zelo menstrualno. v bistvu ne upam iti na to testiranje, ker bi verjetno ugotovil, da bi moral biti član le tega...pa mi res ni.

Je dal ata ZOIS čisto dovolj, da vemo kje smo.

tony

Guru
23. jul 2007
9.783
1.564
113
zmaga.gif

Off: koliko vas je že moralo kdaj učiti kadrovnike na kakšnem razgvoru, kaj je to Zoisova štipendija?
evil.gif

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
hysterical-1.gif

Tu nekje se vrti ja. Zdaj edino vprašanje je še, če je blond?

o ja...precej blond
cry12bpy.gif

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Citat:

Je pa to res nenavadno zaprt krog - če ne plačuješ letne članarine, ne moreš na mensa forum.
confused-1.gif
Kot bi to bila kakšna samozadostna komunistična partija v S Koreji.

Ego pumping. Še nisem doživel, da bi kak član mense to izjavil brez fanfar.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Glavni minus tovrstnih testiranj je, da merijo samo en aspekt inteligence. Poleg tega se reševanja teh nalog po mojem mnenju da do neke mere priučiti (prej opaziš vzorce) in pa ni kazenskih točk (Jaz sem na koncu predpostavil enakomerno razporeditev odgovorov, pogledal katerih je bilo najmanj in potem pri vseh nerešenih nalogah obkrožil isto črko. Rezultat ni izostal.
evil.gif
).
Da si se tak znašel je tudi znak inteligence
grims-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
KSZ.

In v čem je fora teh IQ testiranj? Razen samodokazovanja seveda ...

Greš na razgovor za službo in pokažeš certfikat da imaš IQ 160? Pomojem te delodajalec takoj brcne pred vrata - vsaj jst bi tako osebo.

Namen mense je itak združevanje podobno visoko pametnih, kar se meni sliši kot sekta. Zdravo sem ta-in-ta in imam IQ 160 ... so what?! Večina ljudi (90%) ki imajo visoko nadpovprečen IQ je itak totalno neuravnovešenih in so v življenju čisti luzerji (umetniki in ostali klošarji) - skratka taki ljudje so družbeno totalno out oz. jih družba celo prezira (glej kako je pameten, samo ni čisto "pri sebi").

Seveda na koncu bi še omenil da je IQ test itak bedarija, ker je 80% ocene naučene in ne naravno "pridobljene". Torej IQ sploh v sodobnem svetu nima nobene pametne veljave.
Torej si dobil rezultat pod 100 ?
evil.gif

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik Jakkob pravi:
Je že kdo bil?

www.mensa.si

Kakšne izkušnje, je preizkus tak kot so testi na internetu?
Enkrat sem bil. Vprašanja do zadnje strani so pis of kejk, pol je pa treba že mal mislit.
Sem položil in sem član, strinjam se pa s predhodnikom, da to v lajfu pomeni ravno 0. Ponavadi je tako, da tiste slikce že lahko nekak pokombiniraš, ko gre pa za RL probleme, je pa bolj kot ne pušiona. Tukaj se gre za logično sklepanje, katera cifra ali slikca (večinoma) sledi nekemu zaporedju. Je pa fajn fora, sploh, ko vidiš, da jih 90% pušne in pol govorijo okol, da je to čist brezveze.
grin1.gif

Pač - jaz sem šel, položil, se včlanil, plačal članarino... je pa to tko, kot s članstvom v planinskem društvu - samo članstvo še ne pomeni, da boš kr tko zarad tega osvojil Triglav. Je pa kar dosti srečanj in družabnih dogodkov.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
samo dve varjanti 60 al pa 260

Tak nekak ja.

Smo meli ko sem še delal v kazinu enega patrona. Načeloma glup ko točak, vsaj nobenemu od nas ni uspelo z njim
navezat kakršnkoli pameten stik razen "Zdravo, kak si, vredu hvala, ja lepo vreme,..." Tut oblačil se je tako-tako bi rekel
da je prišel s kakih hribov 1000m nadmorske, in ko se je pripeljal s svojo Lado 112 je bil naravnost smešen. Na motoričnih
sprejemnih nas je posekal podolgem in počez, na matematiki enako, rešil vsako jebeno križanko med pavzo ki jo je dobil v
roke, in njegovo svetovanje za reševanje problemov ki so kdajbodi nastali pri koordiniciji krupejev na mize je bilo naravnost
genialno. Ob delu še študiral kemijo in hodil domov z desetkami, mislim da je celo njegovo jebeno povprečje bilo kar 10.
Pretiravam, pod 9,5 pa se sigurno ni spustilo, model je res bil genij, ampak na prvi videz pa prav retardiran.

Nakoncu sem prišel do zaključka, da je vbistvu on bil tolko pred nami, da ga vbistvu mi niti nismo razumeli oz. niti nismo meli
pogojev da bi ga, dokler ni česar razložil po njegovo kmečko, kar je za nas še vedno blo pol kvantne fizike v francoščini.

Jaz mislim po moji neprofesionalni oceni bi on poknil 160 ko je oddal testno polo.

Potem ko je pa padel v igro v cca 2 tednih, za kar smo ostali rabli 2 meseca po končanem šolanju so ga pitbosi nehali nadzirat,
ker ni melo smisla, kvečemu so se sami blamirali, težko je bilo jim že v zato prirejen kalkulator vstavit cifre, ko je model
že pripravljal izplačilo. Genij, ampak kaj mo to koristi ko je št. njegovih prijateljev 0 ali 2, otega sta to brat in bratranec, model
se enostavno ni mogo normalno vključit v družbo, ker smo bili enostavno pretumasti za njega da bi se "ujeli".

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.181
4.147
113
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
KSZ.

In v čem je fora teh IQ testiranj? Razen samodokazovanja seveda ...

Greš na razgovor za službo in pokažeš certfikat da imaš IQ 160? Pomojem te delodajalec takoj brcne pred vrata - vsaj jst bi tako osebo.

Namen mense je itak združevanje podobno visoko pametnih, kar se meni sliši kot sekta. Zdravo sem ta-in-ta in imam IQ 160 ... so what?! Večina ljudi (90%) ki imajo visoko nadpovprečen IQ je itak totalno neuravnovešenih in so v življenju čisti luzerji (umetniki in ostali klošarji) - skratka taki ljudje so družbeno totalno out oz. jih družba celo prezira (glej kako je pameten, samo ni čisto "pri sebi").

Seveda na koncu bi še omenil da je IQ test itak bedarija, ker je 80% ocene naučene in ne naravno "pridobljene". Torej IQ sploh v sodobnem svetu nima nobene pametne veljave.
Torej si dobil rezultat pod 100 ?
evil.gif

Nisem, nisem šel nikoli tega pisat!

Bi pa dobil verjetno tam okoli meje za sprejem, ampak sej veš .. tako pametnim ni potrebno tega testa da to ugotovijo!
evil.gif

B81

22. jul 2007
37.862
11.086
113
Jaz se ne sekiram...sigurno bodo člani izumili tablete za pamet, pa jih bodo nam prodajali
smile-1.gif