Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
samo dve varjanti 60 al pa 260
Tak nekak ja.
Smo meli ko sem še delal v kazinu enega patrona. Načeloma glup ko točak, vsaj nobenemu od nas ni uspelo z njim
navezat kakršnkoli pameten stik razen "Zdravo, kak si, vredu hvala, ja lepo vreme,..." Tut oblačil se je tako-tako bi rekel
da je prišel s kakih hribov 1000m nadmorske, in ko se je pripeljal s svojo Lado 112 je bil naravnost smešen. Na motoričnih
sprejemnih nas je posekal podolgem in počez, na matematiki enako, rešil vsako jebeno križanko med pavzo ki jo je dobil v
roke, in njegovo svetovanje za reševanje problemov ki so kdajbodi nastali pri koordiniciji krupejev na mize je bilo naravnost
genialno. Ob delu še študiral kemijo in hodil domov z desetkami, mislim da je celo njegovo jebeno povprečje bilo kar 10.
Pretiravam, pod 9,5 pa se sigurno ni spustilo, model je res bil genij, ampak na prvi videz pa prav retardiran.
Nakoncu sem prišel do zaključka, da je vbistvu on bil tolko pred nami, da ga vbistvu mi niti nismo razumeli oz. niti nismo meli
pogojev da bi ga, dokler ni česar razložil po njegovo kmečko, kar je za nas še vedno blo pol kvantne fizike v francoščini.
Jaz mislim po moji neprofesionalni oceni bi on poknil 160 ko je oddal testno polo.
Potem ko je pa padel v igro v cca 2 tednih, za kar smo ostali rabli 2 meseca po končanem šolanju so ga pitbosi nehali nadzirat,
ker ni melo smisla, kvečemu so se sami blamirali, težko je bilo jim že v zato prirejen kalkulator vstavit cifre, ko je model
že pripravljal izplačilo. Genij, ampak kaj mo to koristi ko je št. njegovih prijateljev 0 ali 2, otega sta to brat in bratranec, model
se enostavno ni mogo normalno vključit v družbo, ker smo bili enostavno pretumasti za njega da bi se "ujeli".