iphone

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
ksz

Pri vitacell jih tudi imajo, 8gb po 510 eur, 1 leto garancije, bojda deluje vse bp.

Me mika.
grims-1.gif

Mr_Giany

Pripravnik
8. avg 2007
52
0
6
Citat:
Uporabnik Jest pravi:

Nekdo mi je ravno danes rekel, da je njegov oce danes nabavil tri kose v U$A... kot ena oseba in na gotovino...

Na parih koncih se je dalo prebrati, da so namrec omejili prodajo na dva kosa po osebi, pa se to samo pri placilu s kreditno kartico... Ocitno to ne drzi...
smile-1.gif

To drži, ker sem se prepričal na lastne oči. Morda v kakem apple storu tega ne upoštevajo tako, kot bi morali
smirk-1.gif

Nazadnje urejeno:

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Ma to so PR fore. Denar nikomur ne smrdi, tudi Jobsu ne. Zaradi partnerstva z AT&T-ja se morajo vsaj uradno boriti proti preprodajalcem.

Mr_Giany

Pripravnik
8. avg 2007
52
0
6
Citat:
Uporabnik doto pravi:
Ma to so PR fore. Denar nikomur ne smrdi, tudi Jobsu ne. Zaradi partnerstva z AT&T-ja se morajo vsaj uradno boriti proti preprodajalcem.

Ne, resnično nisem mogel kupiti več kot 2 iphona in nisem bil edini taki v tisti trgovini. Pa tudi brez kreditne kartice ni šlo
smile-1.gif

Pa čeprav je povpraševanje tudi v ZDA kar precejšnje.

Bitch_Muchanon

devil's bitch
21. jul 2007
1.165
0
36
Metropola
Klik

Zakon iz 1998 pravi, da lahko operater v prvih šestih mesecih po nakupu odklep računa po tej dobi je brezplačen.
Zaradi logističnih problemov je najlažje, da pustiš telefone odklenjene.

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Cena je
stupid-1.gif

Naj mi nekdo pove... torej ti odklenjeni ki se prodajajo pri T-mobilu in jaz ki ga bom dobil iz USA in odklenil, torej je po tem takem to cisto enako, s tem le da ga bom jaz mogo odklenit? Ali se motim?

LP