iphone

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Pa se marsidko drug tudi
smile-1.gif
... pa se verjetno ne pogajajo vsi za uvoz iPhonov v SLO...

Vsaj zase vem, da se nic ne pogajam
grims-1.gif

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Jah, za iPhone je dejansko realna cena trenutna ameriška, cca 300 €. Seveda bojo v Evropi po 500 € še naprej. Nekako mi telefon toliko ni vreden, je preveč tehnično nenapreden, čeprav ima sanjski UI.
Jaz ga tudi čakam, če bo kaj! Več kot 400€ pa nebi plačeval za njega... Bi mi blo blesavo dajat neke ogromne pare za takšno napravico, si ga ne želim tako močno
grin1.gif

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
igral sem se že z njim.. Sem bil navdušen, vendar tako zelo spet ne, da nebi mogel spat
grin1.gif

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Hehe, čez kakšno leto bo ze serija 2 prišla ven, tako da... ja bo pa ta zagotov poceni.
smile-1.gif

LP

Mr_Giany

Pripravnik
8. avg 2007
52
0
6
Citat:
Uporabnik AXi0N pravi:
Ja, sem dobil njen odgovor da bo se probala v Orlandu.
Upam, da bo uredila, ker drugace lahko cakam do sredine decembra
wink-1.gif

LP

Saj ne rabi na drugi konec države it, da bi našla drugi Apple store, ker tam jih je namreč vse polno. V Miamiju bi jih moralo biti kar nekaj.

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Ne, šla je potem v Orlandu, ker v Miamiu ni več ostala (izlet).
Ampak ga je že dobila, tako da ni panike. Večji problem pa je kako ga bo "prešvercala"
smile-1.gif
Leti pa na Dunaj...

LP

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Je...ampak je bolj riziko, da se zapicijo v skatlo
smile-1.gif
...

Lahko imas pa celo skatlo med osebno prtljago... Saj skatla je minimalisticna
smile-1.gif
...

Tisto gre skozi rentgen samo pri vstopu v letalo. Kar je pa v uni prtlagi, pa gre lahko skozi rentgen tudi kasneje, ko ti ne vidis vec prtljage
smile-1.gif
...

Pri izhodu ponavadi ni rentgenske kontrole osebne prtljage. Ce je samo 1 kos, potem mislim,d a ne bi smelo biti panike... ce pa je vec kosov, pa je ze vecji riziko ... Sicer pa tudi ce placas carino, je se vedno ceneje, kot ce ga kupis v Nemciji odklenjenga
smile-1.gif
...

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Hmm, upam da ne bos sranja
smile-1.gif

Problem je, ker je kupila 2 komada, prav tako njena mama
smirk-1.gif

Sicer pa, ni rečeno da gre kovček 2x skozi rentgen... No, upam da bo ok
smile-1.gif

LP

Mr_Giany

Pripravnik
8. avg 2007
52
0
6

Meni so (prepotentni idioti na Brniku) totalno pregledali osebno prtljago in mi hoteli celo zaračunati carino za stvar, katero sem dejansko kupil v Sloveniji
stupid-1.gif

Medtem pa sem imel v žepu iPhona, ampak oni tega niso vedeli, saj so mojo osebno prtljago (celo 2x) dali skozi rentgen, mene osebno pa ne
grims-1.gif

Ker sem del nabavljene robe iz ZDA poslal preko poštnega paketa, sem v ta paket dal škatlo od iPhona, katero pa mi potem pri carinjenju paketa itak ne morejo carinit
cool-1.gif

Če si želiš škatlo, ti jo naj pošlje po pošti, telefone na carini pa obvezno imet pri sebi, v žepih. Čeprav dvomim, da so na Dunaju taki prepotentni idioti, kot na Brniku.

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Kakšna bi pa bila fitna, če bi imela telefone pri sebi, škatlo pa v kovčku?

Saj navsezadnje, če pogledajo, bodo videli da je škatla prazna?
rolleyes-1.gif
Ali pač?

Pa še to, ona gre skozi rengen v Ameriki (kjer je itak vseeno ce jih je kupla), ko pa pride na Dunaj pa se ne gre več skozi. Sicer pa tudi mislim da niso na Dunaju neki "bedaki"
smile-1.gif

LP

Nazadnje urejeno:

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.404
487
83
::1/128
Mene pa čist tko zanima, kako je če maš telefon pr seb, sej najbrž morš dt na tekoči trak, ker piska, pa a lahko kej težijo, sploh če maš npr. dva komada pr seb
evil.gif
? A se vid kej na rentgenu če maš prazno šktalo u prtlagi?