iphone

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Kakor za koga. meni je to najboljši gadget, kar sem jih kdarkoli držal v roki. In ni mi žal niti za en cent, ki sem ga dal zanj.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Hehe.... sva ze dva... pa sem skoraj siguren, da nisva edina
smile-1.gif

Edvard

Pripravnik
30. okt 2007
559
0
16
No, recimo da ima iPhone pri fotografiranju še "mnogo rezerve". Seveda si jo je včasih pametno pustiti.
wink-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Uporabnik Edvard pravi:
No, recimo da ima iPhone pri fotografiranju še "mnogo rezerve". Seveda si jo je včasih pametno pustiti.
wink-1.gif

Fotoaparat je prva stvar, ki bi jo z lahkoto pogresal na mobilniku
smile-1.gif
...

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.404
487
83
::1/128
Mene pa neki zanima, npr če greš v US al pa da poznaš enga od tm, uglavnm, da maš možnost kupt v njihovem Apple Store-u, a dobiš telefon za 399$ pa ga pač ne morš uradno aktiverat dokler se ne zavežš pr AT&T al ga sploh ne morš dobit brez da pogodbo podpišš? pa še če je že kej nouga z odklepanjem zadne verzije?

Kiri

Pripravnik
15. avg 2007
498
0
16
40
Murska Sobota
Obišči stran
Normalno ga lahko kupis s kreditno kartico in osebnim dokumentom (jaz sem ga s potnim listom). Noben nicesar ne sprasuje...samo ce ti posljejo racun se na email.
Aja, cena pa je 399$ + davek, ki pa je odvisen od tega v kateri zvezni drzavi si.

Jest: OK, pa le ne zgledajo tako slabe slike. So bile ocitno tiste, ki sem jih gledal jaz, slikane v nekoliko slabsih svetlobnih pogojih.

aja, pa iPhone nisem kupil zase, ampak za kolega...

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.404
487
83
::1/128
A to dva max?

Sicer pa tm na apple store strani piše da lahko prek neta naročiš 5 komadov per order, tko da najbrž če tm žviš se da tud več dobit.

TheCjen

Pripravnik
31. avg 2007
139
0
16
Kranj
Zdravo!

Eno vprasanje... delam pri enem izmed mobilnih operaterjev in sem pred kratkim dobil od ene imed strank prosnjo, naj ji nastavim internetne nastavitve na iPhona. Ok, vse lepo in prav, dokler mi ne omeni, da ga je kupil v Big Bangu. WTF, ga prosim za pojasnilo in mi pokaže njihovo ''garancijo'' ter racun, z omenjenim artiklom ter ceno 650€. Meni ni nič jasno ali je Apple spremenil pogoje (kar vem da jih ni) ali je potrebno poklicati kakšno za to pristojno osebo. Se to... prilozen je dobil samo Ameriski polnilec tako da ga polni preko USB-ja. Bi bil zelo vesel, ce mi kdo tole zadevo malo pojasni.

Lp. TheCjen

Nazadnje urejeno:

Bitch_Muchanon

devil's bitch
21. jul 2007
1.165
0
36
Metropola
Ni prvič, da Big Bang prodaja robo na "črno".
Glede na to, da lovke Applea (uradno) ne sežejo do nas jim nihče (na njihovo velikansko srečo) ne more nič.
Zna bit pa veselo, če bo potrebno iPhone servisirati
grims-1.gif

TheCjen

Pripravnik
31. avg 2007
139
0
16
Kranj
Ok... vse to razumem, vendar mi enostavno ni jasno kako si lahko Big Bang privosci kaj takega. Vem tudi, da je omenjena trgovina ze prodajala izdelke brez garancije, vendar tukaj je v ozadju se veliko drugih stvari, ne samo garancija. No ja... pa saj je v bistvu vseeno, samo nekako se mi zdi da se take stvari lahko dogajajo zgolj na ''balkanu''.

Lp. TheCjen

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Citat:
Uporabnik TheCjen pravi:
Ok... vse to razumem, vendar mi enostavno ni jasno kako si lahko Big Bang privosci kaj takega. Vem tudi, da je omenjena trgovina ze prodajala izdelke brez garancije, vendar tukaj je v ozadju se veliko drugih stvari, ne samo garancija. No ja... pa saj je v bistvu vseeno, samo nekako se mi zdi da se take stvari lahko dogajajo zgolj na ''balkanu''.

Lp. TheCjen

Piši pismo Apple Inc. Samo če boš napisal, da gre za Slovenijo, bo verjetno takoj romalo v kanto. Ni vredno pol ure ameriškega odvetnika press.
smile-1.gif

Ogo

Edvard

Pripravnik
30. okt 2007
559
0
16
Če je to res, je treba stvar nemudoma predati pristojnim organom. TheCjen, mi pošleš sken računa na ZS?

TheCjen

Pripravnik
31. avg 2007
139
0
16
Kranj
Citat:
Uporabnik Edvard pravi:
Če je to res, je treba stvar nemudoma predati pristojnim organom. TheCjen, mi pošleš sken računa na ZS?

Hja, ce bi ta racun se imel v bljizini ne bi bilo problema. Kot sem napisal, je bil telefon od stranke in ne moj, tako da ni tako enostavno.

Lp. TheCjen

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Citat:
Uporabnik Edvard pravi:

In "pristojni" organi so?
smile-1.gif

Ogo

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Citat:
Uporabnik Bitch_Muchanon pravi:
Za začetek Zveza potrošnikov zaradi garancije.

Kaj pa če prodajalec zagotavlja "garancijo"? Magari tako, da naroči 1050 komadov, 1000 jih proda, 50 jih ima na lagru za "garancijo"? Tko kot se dela za Blackberry v Sloveniji.
smile-1.gif

Ogo