iphone

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Pa tudi Big Bang ni prodajalec, tako da iz tam računa ne bi smelo biti.

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Citat:
Uporabnik Bitch_Muchanon pravi:
Swapanje ni garancija.
Razbije se mi zaslon in hočem novega, ki ga bom plačal.
Bojo šraufali swap?

Saj ne da se v osnovi ne strinjam. Samo, ko je enkrat garancija hin, je vsaka okvara na iPhone-u v osnovi ekonomska totalka. Tudi, če Apple udari žig na garancijski list.
smirk-1.gif

Uživaj v sledečem ceniku "uradnih" Apple popravil:
http://www.apple.com/uk/support/ipod/service/prices/

Bi še vedno rad popravljal displej?
smile-1.gif

Ogo

TheCjen

Pripravnik
31. avg 2007
139
0
16
Kranj
Je kupil v Big Bangu ja. Imel je račun iz Big Banga z artiklom: Mobilni telefon Apple iPhone ter ceno 600€. Poleg tega je imel tudi nek bigbangov papir, ki mu pravijo garancija. Še en dokaz, da zadeva ne more biti ok je to, da je bil priložen polnilec narejen za Ameriški trg, zato ne ustreza ne napetost, niti vtikač, ki je drugačne oblike kot Evropski, tako da se da telefon polniti samo preko USB-ja. Aja se to, natisnjen je imel tudi dopis, na katerem je bilo opozorilo, da zadeve ne sme upgradati na novejsi firmware, ker se bo v tem primeru telefon zakljenil- znana zadeva.

Lp. TheCjen

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Torej je Big Bang.
smile-1.gif

Kle bi se dalo kvečjemu razglabljat na temo tehnične ustreznosti. Navrtat a ima reč vse EU certifikate in podobne malenkosti. Za garancijo, pa kuker sem že reku, če imajo swap, se lahko folk obriše pod nosom. Je grdo, ampak ne dosti grše od Apple uradne politike popravljanje iPodov, iPhone je pa v principu Deluxe iPod Touch.
wink-1.gif

Ogo

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
KSZ

A ve mogoče kdo kaj o tem - torej, da naj bi bil iPhone v USA razprodan?

Kolegica mi je to rekla, da so ji tako povedali. Sicer pa, jutri leti v USA pa bom zvedel iz prve roke
smile-1.gif

LP

Nazadnje urejeno:

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Da še nekaj dodam...

Danes sem tudi jaz bil v Big Bangu v MB in gledam telefone, nakar vprašam prodajalko če imajo mogoče iPhone.
Prodajalka mi pritrdi, potegne izpod pulta telefon na mizo
smile-1.gif
Nisem mogel verjeti...
Sem jo vprašal kako je z garancijo, je rekla da je eno leto od "uvoznika" in da lahko, če želim podaljšam tudi za 3 leta (se zgodi). To mi je bilo pa še posebej zanimivo
grin1.gif
Cena pa naj bi bila 640€.

LP

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Citat:
Uporabnik AXi0N pravi:
Da še nekaj dodam...

Danes sem tudi jaz bil v Big Bangu v MB in gledam telefone, nakar vprašam prodajalko če imajo mogoče iPhone.
Prodajalka mi pritrdi, potegne izpod pulta telefon na mizo
smile-1.gif
Nisem mogel verjeti...
Sem jo vprašal kako je z garancijo, je rekla da je eno leto od "uvoznika" in da lahko, če želim podaljšam tudi za 3 leta (se zgodi). To mi je bilo pa še posebej zanimivo
grin1.gif
Cena pa naj bi bila 640€.

LP

Torej reč prodajajo pod pultom?
hysterical-1.gif

To me nekako spominja na launch Ericssona T-68, ko sem bil v Stockholmu več kot pol desetletja nazaj. Prideš v trgovino Geab Phone House, in ti trdijo da ga nimajo. Povprašaš, če ga lahko zrihtajo. Ja lahko zrihtamo, za list price + 15%. Rečem, da imam prijatelja, ki mu dnar ni problem, da sem pač iz Slovenije, da sem tu samo še par dni in da bi ga rad vzel ter butnem dnarce na mizo. In vidi zlomka, novi novcati pravkar launchan T-68 je bil v sekundi na prodajnem pultu. Pa tudi račun je bil uraden vključujoč +15% bonus znesek, brez davčnih utaj torej.
evil.gif

Tole okrog 3 letne garancije za iPhone bo pa še zanimivo. Kdo je uradni šraufcigator?

Ogo

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Tudi meni je to zanimivo glede grancije.
Sicer je pa gospodična rekla, da ga še ni dala (kao) v vitrino.
smile-1.gif

LP

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Nekdo mi je ravno danes rekel, da je njegov oce danes nabavil tri kose v U$A... kot ena oseba in na gotovino...

Na parih koncih se je dalo prebrati, da so namrec omejili prodajo na dva kosa po osebi, pa se to samo pri placilu s kreditno kartico... Ocitno to ne drzi...
smile-1.gif

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Eni bodo "uživali" s preprodajo in lepo zaslužili...

Jaz pa še na svojega čakam
smirk-1.gif

LP

Nazadnje urejeno:

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Citat:
Uporabnik Bitch_Muchanon pravi:
Se zgodi krijejo kar oni sami - pač bojo menjali
grims-1.gif

Swap torej.
Sicer pa sem že povedal, kakšen je Applov uraden repair policy za dotične reči. Ni nujno dosti boljši od Big Bangove politike. Zato menim, da je iPhone trenutno precenjen. Čeprav ne dvomim, da se zna najt kak distributer, ki bi lahko pošlihtal servisiranje. Podobno kot se nekateri že trudijo z iPod-i, ki bi bili v večini primerov glede na uradno jabolčno politiko navadna ekonomska totalka. Pa treba je računat, da je pri iPhone-u že zamenjava baterije cel servisni projekt.
crazy1.gif

Ogo