iphone

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Sem prepričan da mi še dolgo ne bomo "videli" iPhona
smirk-1.gif

LP

Primoz

Pripravnik
21. avg 2007
120
0
16
Nova Gorica
A se se komu dogaja da Iphone ne zvoni pri vhodnem klicu?...sem opazil ze parkrat da sem imel neodgovorjene klice pa mi ni bilo jasno ker sem mel telefon poleg mene pa ni zvonilo...danes sem pa to tudi sam sebi dokazal ker sem imel telefon v roki in sem imel vhodni klic...telefon pa ni dal glasu od sebe...
rolleyes-1.gif

Lp Primoz

Tassador

Zelenc'
14. nov 2007
27
0
1
Živjo!
Ker kmalu potujem v london in v applovih štacunah v angliji že prodajajo iphone se seveda zanimam za nakup le tega. Zdaj me pa zanima, ali lahko iphone kupim v applovi štacuni tako kot v us (brez podpisa pogodbe), ga prinesem v slo, odklenem in uporabljam? Na nekem forumu sem prebral da je isti postopšek kot v us, sepravi plačam tistih 269 funtov odnesem domov odklenem in dela... Zanima pa me če je to res..

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik Primoz pravi:
A se se komu dogaja da Iphone ne zvoni pri vhodnem klicu?...sem opazil ze parkrat da sem imel neodgovorjene klice pa mi ni bilo jasno ker sem mel telefon poleg mene pa ni zvonilo...danes sem pa to tudi sam sebi dokazal ker sem imel telefon v roki in sem imel vhodni klic...telefon pa ni dal glasu od sebe...
rolleyes-1.gif

Pri enem operaterju se to ocitno dogaja kar pogosto - si morda ravno pri njih ?

Tassador

Zelenc'
14. nov 2007
27
0
1
Hvala Bitch! A pa mislš da se jih bo dal odklent, ker čez en tedn grem v london, pa nebi rad vrgu stran 380 eur
smile-1.gif
...oz kdaj se pričakuje da bo shekan tud ta iz uk

Bitch_Muchanon

devil's bitch
21. jul 2007
1.165
0
36
Metropola
Ne govorim o downgradeanju, jailbreakanju, ampak odklepu.
Do sedaj se je dalo odklepati s AnySIM 1.1, ki pa na 4.02.13_G ne deluje, bootloader je namreč drugačen.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.446
2.394
113
Pomurje
Včeraj sem imel priliko videt to čudo!

Slike dela lepe, delo z njimi je še lažje, telefon na S!mobil dela normalno, tudi zvonenje.
Resulucija ekrana je prav čudovita.

Interneta nisem uspel probat, ker ni v bližini brezžične povezave.

Tip še ima dva za prodat, menda za 500€.

Lp

Primoz

Pripravnik
21. avg 2007
120
0
16
Nova Gorica
Citat:
Uporabnik Radirko Pri enem operaterju se to ocitno dogaja kar pogosto - si morda ravno pri njih ?

...hmm pri rdecih sem...samo dvomim da bi za to bil kriv operater...mislim za zvonenje na telefonu...

Lp Primoz

hovi

Pripravnik
25. jul 2007
565
0
16
zadnjič sem ga imel priložnost sprobati in me ni pretirano navdušil. vsekakor ni vreden svojega denarja in opevanosti