Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Res ima iphone kako nastavitev manj, ampak androida pa kljub bogastvu nastavitev očitno noben ne zna nastaviti tako, da bi delal kot se spodobi.
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Res ima iphone kako nastavitev manj, ampak androida pa kljub bogastvu nastavitev očitno noben ne zna nastaviti tako, da bi delal kot se spodobi.
Načeloma drži. Čeprav je treba res vedeti, da ni andoid samo Samsung. Po mojih izkušnjah so vsi drugi brandi neprimerno bolj zanesljivi kot pa Samsungov touchwiz.
Ampak pod črto, kot uborabnik obeh platform, je zagotovo da je iOS bolj tekoč in zanesljiv (sploh na dolgi rok) kot pa android. In potem pač prideš do zaključka, da nekdo izbere tisto kar mu bolj paše. Ali je to bolj zaneslivo delovanje (čeprav tudi iOS ima kar nekaj muh podedovanih iz androida ampak v manjšem obsegu) ali pa pač popolno customizacijo sistema. Odločitev je na strnai kupca. Tovrstno prepucavanje je res out off date.
Pojdite raje on topic. Se kaj ugiba kaj bo novega..zgolj dvig resoluije kamere in močnejši HW, še kakšna novost?
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
No me veseli da vam bodo tako banalne stvari le omogocene v 2015
Rawr zato ker vsi niso ti. In on je htel en video aploudat, kjer so vazni megabajti, resolucija pa ni bila pomembna. Vidis, spet smo tu...svoboda odlocanja in izbire. Tega pri japki ni. Our way or no way.
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Rawr zato ker vsi niso ti. In on je htel en video aploudat, kjer so vazni megabajti, resolucija pa ni bila pomembna. Vidis, spet smo tu...svoboda odlocanja in izbire. Tega pri japki ni. Our way or no way.
Razna nesnaga, okuzbe, spy programi... tega pa pac na iOS prakticno ni (podobno velja za Windows Phone, ki je tudi precej zaprt)... Pri Androidu pa je menda vsak 100-i aparat okuzen s kaksno taksno nesnago, ki ne le, da zaseda prostor in spama okoli... ampak lahko v skrajnem primeru dela tudi skodo ... Pac prevec odprt sistem spet ni dober...vsaj ne za mase ... In zgolj zato, ker nekateri ne morejo ziveti brez tega, da bi vsak teden dajali gor drug ROM, ki mogoce deluje bolje in ima se vec raznoraznih stikalc in nastavitev, za katere itak vecina navadnih uproabnikov ne ve, cemu sluzijo...
Pac vsakemu svoje.. eni imajo radi da je vse "blink blink"... drugi imajo pa raje stabilen in varen sistem...
Sicer pa... spet je "android hardcore uporabnikom" ali mogoce bolje receno "apple haterjem" uspelo zasvinjati temo o tistem, kar nikoli v zivljenju ne bi imeli ...
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Jaz sem nabavil WP (lumio) za starce, sem si rekel ql, cheap pameten fon.. res malo koristita zadeve, ampak se kar randomly resetira.. potem pa zakaj nista dosegljiva? Ne vem, aja spet piše za PIN kodo..
Ali pa se ekran ne prižge nazaj, ko ga umakneš od ušesa... krneki
Ko enkrat prerasteš drezanje v čreva zadev in hočeš samo še uporabljati brez glavobolov.. je pač ios tu. Hvala bogu.
Citat:
Uporabnik Resolver pravi:
Kako je pri jabolku podprt Outlook, Office? Navigacija? Mp3? Telefon preživi manjše padce na tla?
Citat:
Uporabnik Resolver pravi:
Kako je pri jabolku podprt Outlook, Office? Navigacija? Mp3? Telefon preživi manjše padce na tla?