Očitno me nisi razumel, ker meni je vseeno če spremenijo obliko ali ne, meni je pomembno kaj je izboljšanega/dodanega, in to kar sem navedel je dovolj. Brezžično polnjenje pa je meni trenutno brezveze, ker preko kovine do zdaj brezžično polnjenje ni bilo mogoče (mislim, da sem nekaj dni nazaj prebral, da je qualcom menda prišel do rešitve). Rajši imam aluminjast telefon v roki, kot plastičnega ali steklenega pa da ga lahko brezžično polnim. Poleg tega jaz definitivno rabim kabel, ker zvečer ko dam telefon polnit le tega še uporablajm, in dokler to ne bo delovalo na vsaj 50cm, mi je zadeva neuporabna.
Ne vem pa kaj si se zdaj vtaknil ravno v to brezžično polnjenje, ker komentar je bil na to, da je hardware bil dovolj posodobljen tudi pri S verzijah in ni potrebno vsako leto menjavat šminke ohišja.
Ne vem pa kaj si se zdaj vtaknil ravno v to brezžično polnjenje, ker komentar je bil na to, da je hardware bil dovolj posodobljen tudi pri S verzijah in ni potrebno vsako leto menjavat šminke ohišja.