Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Citat:
Uporabnik Torus pravi:
Citat:
Uporabnik dune pravi:
Citat:
Uporabnik Torus pravi:
Lahko bi obstajal poseben File system, ki bi bil namenjen multimediji in bi se normalno mount-al. Apple ima nekatere stvari tako češko rešene, da kar 2x pogledam.
Saj obstaja, oz bo čez par dni dostopen vsem. iCloud drive omogoča točno to. Na pc vržeš slike v eno mapo in se v parh sekundh pojavijo na iNapravi. Sicer ne boš verjel, ampak slike lahko daš na iPad celo iz prenosnega diska, fotoaparata, sd kartice, ... , če nabaviš camera connection kit.
Drugače pa obstaja ogromno načinov, kako preneseš vsebino na iNapravo. Jaz odkar uporabljam spotify niti glasbe ne prenašam več gor preko iTunes. Moja kompletna glasbena kolekcija je drugače v iTunes, ki mi je najbolj pregleden. Uporabljam ga predvsem zato, ker mi sam ureja mp3-je po mapih glede na izvajalca in ime albuma. Prej sem imel celo zmešnjavo in nisem nič našel. Omogoča mi pa tudi to, da lahko poslušam kompletno kolekcijo preko home sharinga, brez da prenesem en sam mp3.
Po pravici povedano s ne spomnim, kdaj sem iPada nazadnje priklopil na iTunes. Pa preko njega konzumiram ogromno multimedije.
če nabaviš.....
če namestiš 3rd party app...
...A ni bilo prej govora kako i(Naprave) delujejo out of the box?
Z oblakom je tako kot z iTunse...če nimaš dostopa do svojega računalnika si mrzel. Da ne govorimo, če ni wi-fi povezave.
LP
Torus
am, wait, what? ce ni wifija si mrzel? LTE je pa kaj? nekaj kar ti ribe prodaja?
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Ok, to se nekak strinjam... Smartphone brez vsaj 3gb date je... Utopija..
Mam 2000 paket, pa vidm, da bo treba, ali operaterja zamenjat (orto gigastik), al pa na M@ vzet neomejen paket, ker mi je cca. 1.5gb premal (recmo, da ponucam cca. 500 enot za klice pa sporočila, čeprav številka, logično, varira)...
Ja samo 3gb ima koliko ljudi? Par procentov mogoce. Jaz imam 1gb, glih za glih. Da pa bi fural cloud nonstop, ker mi japka samo to omogoca zaradi svojih glupih omejitev, pa bi bilo se 3 premalo.
se pravi imas samo en device od apple, pa se ta je entry level in solis pamet? kar se pa pokritosti tice, a misl da smartphone designerji izdelujejo telefone s slovenijo v mislih?Citat:
Uporabnik Torus pravi:
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Citat:
Uporabnik Torus pravi:
Citat:
Uporabnik dune pravi:
Citat:
Uporabnik Torus pravi:
Lahko bi obstajal poseben File system, ki bi bil namenjen multimediji in bi se normalno mount-al. Apple ima nekatere stvari tako češko rešene, da kar 2x pogledam.
Saj obstaja, oz bo čez par dni dostopen vsem. iCloud drive omogoča točno to. Na pc vržeš slike v eno mapo in se v parh sekundh pojavijo na iNapravi. Sicer ne boš verjel, ampak slike lahko daš na iPad celo iz prenosnega diska, fotoaparata, sd kartice, ... , če nabaviš camera connection kit.
Drugače pa obstaja ogromno načinov, kako preneseš vsebino na iNapravo. Jaz odkar uporabljam spotify niti glasbe ne prenašam več gor preko iTunes. Moja kompletna glasbena kolekcija je drugače v iTunes, ki mi je najbolj pregleden. Uporabljam ga predvsem zato, ker mi sam ureja mp3-je po mapih glede na izvajalca in ime albuma. Prej sem imel celo zmešnjavo in nisem nič našel. Omogoča mi pa tudi to, da lahko poslušam kompletno kolekcijo preko home sharinga, brez da prenesem en sam mp3.
Po pravici povedano s ne spomnim, kdaj sem iPada nazadnje priklopil na iTunes. Pa preko njega konzumiram ogromno multimedije.
če nabaviš.....
Z oblakom je tako kot z iTunse...če nimaš dostopa do svojega računalnika si mrzel. Da ne govorimo, če ni wi-fi povezave.
LP
Torus
am, wait, what? ce ni wifija si mrzel? LTE je pa kaj? nekaj kar ti ribe prodaja?
Žal nimam iPad-a z modemom ampak samo WiFiIn če je to tak greh, zakaj Apple tako konfiguracijo prodaja?
Glede dosegljivosti omrežja so pa že drugi odgovorili.
LP
Torus
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
se pravi imas samo en device od apple, pa se ta je entry level in solis pamet? kar se pa pokritosti tice, a misl da smartphone designerji izdelujejo telefone s slovenijo v mislih?Citat:
Uporabnik Torus pravi:
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Citat:
Uporabnik Torus pravi:
Citat:
Uporabnik dune pravi:
Citat:
Uporabnik Torus pravi:
če nabaviš.....
LP
Torus
Žal nimam iPad-a z modemom ampak samo WiFiIn če je to tak greh, zakaj Apple tako konfiguracijo prodaja?
Glede dosegljivosti omrežja so pa že drugi odgovorili.
LP
Torus
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
V mislih mam pas, ki se da pod prsni koš. Večina športnih ur ne zna merit utripa brez tega pasa, ker nimajo vgrajenih senzorjev na hrbtu ure, kot ima to apple watch in še nekatere druge. Pas pa je že sam po sebi neudoben, med tekom ali vadbo pa še bolj.
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Ok, to se nekak strinjam... Smartphone brez vsaj 3gb date je... Utopija..
Mam 2000 paket, pa vidm, da bo treba, ali operaterja zamenjat (orto gigastik), al pa na M@ vzet neomejen paket, ker mi je cca. 1.5gb premal (recmo, da ponucam cca. 500 enot za klice pa sporočila, čeprav številka, logično, varira)...
Ja samo 3gb ima koliko ljudi? Par procentov mogoce. Jaz imam 1gb, glih za glih. Da pa bi fural cloud nonstop, ker mi japka samo to omogoca zaradi svojih glupih omejitev, pa bi bilo se 3 premalo.
A to veš, da lahko nastaviš, da ti jih synca samo na wifiju?Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Jaz fotk recimo ne prenašam v oblak, ker mi preprosto ni želja, da mi skuri 300mb prenosa, da mi prenese en filmček iz žura/koncerta.
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
ksz
Če tule kdo v nizkem štartu čaka na nakup novega iPhona - na bolhi se pojavlja kopica oglasov, ki za naslednji teden obljublajo telefone iz Nemčije ali Švice za premijo ranga 200€.
No, konec meseca naj bi jih dobil tudi pri avstrijskem Majdiču (electronic4you), za enako ceno kot v nemškem Apple Storeu. Izpostave za dvig naročene robe imajo med drugim v Celovcu, Blejaku, Gradcu... tko da če vas žuli iGrača, denar pa ne, se splača počakat par dni in zapeljat v A.