iPhone 5

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik smt pravi:
pozabi na to, da boš/bomo izvedeli kaj več o iphonu predno pride ven. danes kar pokažejo - pokažejo

Izvedli bomo iz samega iOS, če je podprta kaka nova resolucija zaslona-> pol vemo, da bo drugačen, verjetno večji zaslon, ne manjši.
Izvedli bomo kaj novega o samem hardwaru.Kar nekaj se že ve, kateri čip bo vgrajen-izpopolnjen dualcore, da bo nova grafika sgx nekaj itd...

Res pa nebo izvedli, kak bo novi iphone zgledal
bonk.gif

Prosim, ne pametovat na pamet.
hysterical-1.gif

btw Celo vemo že, da bo tut 3GS dobil podporo za iOS6
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik 3287

Nov IOS? Hardware? Podpora zaslonu?

TI PAMETUJEŠ

Povsod so ugibanja o čem bo sploh govora na WWDC-ju, ti pa nam tu nabijaš o BUČAH. Boli me za 3gs. In ja: me zanima TUDI kako bo zgledal.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.874
695
113
Citat:
Uporabnik smt pravi:
Nov IOS? Hardware? Podpora zaslonu?

TI PAMETUJEŠ

Povsod so ugibanja o čem bo sploh govora na WWDC-ju, ti pa nam tu nabijaš o BUČAH. Boli me za 3gs. In ja: me zanima TUDI kako bo zgledal.

To, da bo iOS6 predstavljen, je dejstvo.

ios6.jpg

I

Izbrisan uporabnik 3287

že. samo vedeti kaj bo v novem iphonu je pa utopija. lp

512gb? me like

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Dobre posodobitve, ni kaj.Sploh retina macbook pro , pa novosti v OS X. Zaj pa pride na vrsto še iOS 6 :D

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Haha legende Pravkar je na oder stopil STIG oz. brat od stiga, da odpelje nekaj krogov v CSR Racing igri.

"Poor fake Stiggy had to take his glove off to play. He had a fleshy hand underneath. Some say, the real stig doesn't have capacitive skin."

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Apple odkril, da se lahko preko mobilnega omrežja uporablja video klic.
wooow...something new!
evil.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Kaj pa iMaci novi so predstavljeni? Samo nagradnja hardwara ali prav novi (nova oblika in vse)?

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
"The size and momentum are just phenomenal. We now have over 400 million accounts on the App Store.

That's all accounts with credit cards and one-click buying. "This is the store with the largest number of accounts with credit cards anywhere on the internet that we're aware of."

Citat:
There are now 650,000 apps on the App Store, 225,000 of them are iPad-specifically designed. "This compares to just a few hundred for our competition."

Citat:
There are now 650,000 apps on the App Store, 225,000 of them are iPad-specifically designed. "This compares to just a few hundred for our competition."

Citat:
80 percent of customers are on iOS 5
He's comparing that to Android. 4.0 was released at roughly the same time as iOS 5 and, sadly, seven percent of Android customers have that.

Citat:
8140 million iMessage users, 150 billion messages sent and they're now sending more than a billion messages each day.

Citat:
Okay, moving on to Facebook integration. "We have been working very closely with Facebook to create the best Facebook integration ever in a mobile device."

Citat:
There's a new control for an incoming call. Slide that up and you can get reminded later or send a message back.
smile-1.gif

Citat:
FaceTime over cellular! Big applause, whistles, cheers, excitement.

Citat:
Moving on to Guided Access. "We're really proud of how the accessibility community has been adopting iOS devices."
Še izboljšana pomoč za slepe.
smile-1.gif

Citat:
Ne maps. "We are also building in turn-by-turn navigation." More importantly, that traffic data comes from "anonymous, realtime" information from iOS users. Yes, Apple knows you're speeding.
Tu se bo zaj po malem vidlo, kolko nas je data/iphone userjev in kje.
smile-1.gif

Citat:
It's nothing different than Google Maps, but cleaner and, it seems, smoother. How smooth it is on an iPhone remains to be seen. Again, that was all on an iPad. But, knowing Apple, it'll be slick

Citat:
There's a "Lost Mode" for iOS devices. Send a phone number and it'll show a notification on the screen. If anyone finds it they'll tap, it'll dial that number automatically.
cool-1.gif

Beta iOS 6 od danes naprej za iphone 3gs in novejše, ipad 2 in 3 gen. in ipod touch 4 gen. Uradna izdaja iOS 6 na voljo od sredine oktobra s predstavitvijo iphona 6 generacije.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Eh bedarija, nič pametnega predstavljeno glede iOS. Lahko bi se malo bolj potrudili.

MBP edini izstopajo z resolucijo, tankostjo, ogromnim ssd-jem, ter da so obdržali kapaciteto.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Kak za koga...

Zgoraj, ko je 2x isti citat pride: Over 5 billion has been paid to developers! "It's becoming an economy in and of itself."

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Se popolnoma strinjam 3/4 stvari itak ne bo pri nas delovalo, oz bodo nekoristne. Npr. vse posodobitve siri. Turn-by-turn navigacija je tudi zelo vprašljivo, če bo delala pri nas. 3d stavb verjetno tudi ne bo slovenskih.

Že kar vidim fandroide kako bodo vpili, da je odgovarjanje na klice z sms-om skopirano od Googla.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik doto pravi:
Se popolnoma strinjam 3/4 stvari itak ne bo pri nas delovalo, oz bodo nekoristne. Npr. vse posodobitve siri. Turn-by-turn navigacija je tudi zelo vprašljivo, če bo delala pri nas. 3d stavb verjetno tudi ne bo slovenskih.

Že kar vidim fandroide kako bodo vpili, da je odgovarjanje na klice z sms-om skopirano od Googla.

Odgovarjanje na klice z sms-om imam jaz na moji tri leta stari Omnii HD, ki ima gor Symbian OS
smile-1.gif

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Sej mislim da ni bil poudarek na odgovarjanje s sms-ji, temveč remind me later, odgovarjanje je pač postranska funkcija, če se že neka celota spreminja.

Sicer mi je pa itak vseeno, ker še v življenju nisem odgovoril s sms-jem.

Btw, lahk bi dodali še drunk mode.

Nazadnje urejeno:

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Sej si še zelo mlad
wink-1.gif
Nimamo vsi iste uporabe.In apple je sigurno preveril, da bo večini zadeva odgovarjala.Pa je to samo ena zadeva.

Sicer pa je symbian star že 15 let, iOs pa 5.Ja, kak hitro čas beži. omfg

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Mislim, da je tukaj dosti bolj dodelano, kot na symbianu.
1511751-call.png

Priponke

• 1511751-call.png
    1511751-call.png
    125,4 KB · Ogledi: 178