iPhone 5

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
A je mogoče imeti eno temo o applu, brez da jo droidfani totalno zatrolajo?

Drugače pa Govori se, da bi naj v iOS 6 z maps aplikacijo prenehali uporabljati Googlove zemljevide .

Ohišje bi naj bilo iz "tekočega železa", za katerega je Apple zakupil pravice lani. Glede procesorja možno, da A6 še ne bo nared in bo notri A5X, kot v zadnjem iPadu.

Po moje se ne bo imenovel iPhone 5, ampak samo new iPhone, kot zadnji iPad. Večina ostalih Applovih produktov ne spreminja imena med verzijami. Tako imamo Mac Book Pro, Mac Book Air, iPod, iPad in sedaj bo tudi samo iPhone.

Drugače pa upam, da ne bodo spreminjali velikosti ekrana. Za iOS 6 si pa želim malo več opcij pri multitaskingu, pa da bi končno implementirali hitro vklapljanje/izklaplanje wifi, bluetooth, location services, wpn, ...

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Citat:
Uporabnik bvader pravi:
Tudi z itunes je bilo že veliko težav.
Na macu? not really...

Na windowsih, z Macom nimam izkušenj, ker si ga ne lastim
smile-1.gif

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
če kdo ve, kdaj pride ven nova generacija ajfoneja, če kdo ve kak bo zgledal in kaj bo novega, naj pove.
ostali pa molčite in se prepirajte kje drugje, najbolje da to počnete po PM, ker je že tolikoo teh tem, da postajate brezvezni,dolgočasni, nezanimivi

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Drugače pa ja Kies je sekret, že kar nekaj časa sem na Samsung Androidu in sem Kies mogoče vklopil 2×, ga sploh ne uporabljam, ker nimam potreb. Nazadnje sem ga resno probal uporabljati pri SGS 1 in je vedno na sredini updejta kies zaštekal, od takrat ga ne uporabljam.

Na galaxy note mi pa super služi Kies Air za prenos datotek preko Wifija
smile-1.gif
in seveda USB mass storage.

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Pol pa predlagam, da se tema zaklene. Tega ne ve nihče. Kdor pa ve, je pod NDA in ne sme nič povedat.

Saeed

Pripravnik
19. nov 2008
373
4
18
Tudi pri meni so enake težave, ko uvozim celotno zbirko 500gb glasbe. Zato se ga poizkušam izogibati na široko.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Bojo sli tudi sipci [apple sadjarji] iz "idealnih mer" mobilnika na desko, torej.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
No, mogoče bo 1mm višji, to bo pa to.Ni šans, da povečajo sam telefon, ker dobro vedo, da je to bolj prednost, kot slabost. In zaslon, bodo povišali, kjer je še lufta (zgoraj slab cm in spodaj nekaj mm) , razširili pa skorajda ne. oz. sploh ne. Ah kje je še oktober.
frown-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Je bilo rečeno, da je tudi display absolutno fuckin perfect le 3.5" in da je vse večje narobe.
smirk-1.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Kje je bilo to rečeno? Daj link? Res pa je primernejši za delo z eno roko, kot pa 4+ inčni displej, ne da bi preprijemal telefon.Pri preprijemanju pa se zna zgodit, da ti telefon pade iz roke, predvsem iphone, ki ni narejen iz plastike, gume, kot "konkurenca" ampak iz kvalitetnih materialov ala steklo in nerjaveče železo.
smirk-1.gif
Pa ko torzijsko ali pravokotno usmerjaš silo nanj, nikjer ne škripa.

Ja, želim si 4 inči zaslon in bom pač bolj pazljiv oz. bom preprijemal. Samo telefon naj ostane takih mer, kot do sedaj pa bo_Ostale firme pa delajo cigle, dobesedno.
grims-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Lažje je delati večje mrcine in nasrati folk, da je to prednost.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Je to novi iphone 5 oz. samo novi iphone? Še vedno oglat, ampak z ogromnim zaslonom v primerjavi s prejšnjimi generacijami. Vhod za slušalke spodaj? Sprednja stran pa je samo od novega ipod toucha.Nov/drugačen home gumbek?

81364-500.png

81329.png

81361-500.jpg

Govorilo se je o mini pin konektorju

81359-500.jpg