iPhone 5

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Mislim, da je tukaj dosti bolj dodelano, kot na symbianu.

Jaz imam naštimano (ker nimam SLO menija gor, pa nisem nikoli niti spreminjal) kar v angleščini da pokličem pozneje in pošljem to če ne morem govoriti.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
iOS 6 Beta 2 Coming Next Week, iOS 6 Beta 1 Expires 17 July 2012

Nova je tudi verzija iTunesa.

I

Izbrisan uporabnik 474

Resnično? Te "posodobitve" si težko zaslužijo oznako iOS 5.1, kaj šele pompozno predstavitev kot iOS 6... Videoklic preko data, odgovor na klic z SMS-om in reminder, ne bo več Google Maps, ampak iLost - pač Google Maps z iPhone skinom... Res jake novosti, ni čudno, da bo podpora za 3GS

Dumber

Fizikalc
19. feb 2008
1.017
4
38
Ptuj
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Resnično? Te "posodobitve" si težko zaslužijo oznako iOS 5.1, kaj šele pompozno predstavitev kot iOS 6... Videoklic preko data, odgovor na klic z SMS-om in reminder, ne bo več Google Maps, ampak iLost - pač Google Maps z iPhone skinom... Res jake novosti, ni čudno, da bo podpora za 3GS

Ziher še bo nekaj, ne more bit to to. Imajo še več kot 3 mesece. Itak bo iOS 6 z novim iPhonom pa bo takrat še verjetno kaj novega.

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
955
93
28
Ljubljana
Citat:
80 percent of customers are on iOS 5
He's comparing that to Android. 4.0 was released at roughly the same time as iOS 5 and, sadly, seven percent of Android customers have that.
Pa ravno danes se mi neki kolega jada, da ga ne spusti na net, ker MORA prej posodobiti sistem. 4S. Kar nekaj na silo.
Me pa res jezi ta razdrobljenost Androida. Ravno danes sem dobil reklamo Conrada, kjer na veliko oglašujejo tablico za 109,99 €, gor pa sistem 2.3. Tole bi moralo biti kaznivo po zakonu.
pozdrav.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Alex pravi:
Citat:
80 percent of customers are on iOS 5
He's comparing that to Android. 4.0 was released at roughly the same time as iOS 5 and, sadly, seven percent of Android customers have that.
Pa ravno danes se mi neki kolega jada, da ga ne spusti na net, ker MORA prej posodobiti sistem. 4S. Kar nekaj na silo.
Me pa res jezi ta razdrobljenost Androida. Ravno danes sem dobil reklamo Conrada, kjer na veliko oglašujejo tablico za 109,99 €, gor pa sistem 2.3. Tole bi moralo biti kaznivo po zakonu.
pozdrav.gif

Zakaj? Večina si kupi tablice samo zato da jih imajo in ker so fancy. Če 2.3 na tablici laufa tekoče mogoče ravno tako zadovolji zahtevam stranke kot bi recimo ICS ali IOS. Tisti, ki resno kupuje tablico pa že toliko pogleda da zbere primerno....

Saj podobno je pri telefonu - če želiš solidnega androida za 250€, ga dobiš. Če bi bil "poenoten" sistem, bi imel že več problemov oziroma bi aparati dobili priokus "zastarelosti"

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.469
448
83
ksz

Špegam novosti in novi MBP mi je všeč, ampak ime... "MacBook Pro with Retina Display"
13.gif

Zakaj potem še novi OS ni "iOS with advanced income call management and fruity turn-by-turn navigation".

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Zato, ker prodajajo tudi 15'' MacBook Pro z nižjo resolucijo. Nekako ju pa je treba ločiti. Prej ko slej bodo verjetno v pro liniji ti tanjši zamenjali debele, zato nima smisla iti v novo blagovno znamko. Tako kot air na primer.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
ksz

Sam sem kot uporabnik kar nekaj iOS naprav kar razočaran nad iOS6, resnično sem pričakoval več, vsaj kakšno kul implementacijo widgetom podobnih zadev, tako bom pa še vedno moral čez 17 menujev, da bom lahko vklopil ali izklopil wi-fi.
bonk.gif

Če trenutni top of the line Androidi ne bi bili tako ogabno grdi in veliki, bi verjetno zamenjal za kakšnega, tako pa...
frown-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Mene na iOSu predvsem moti to, da nimam na lock screenu več informacij kot samo uro in potencialne zgrešene klice ali msge. Bi mel tam še koledar itd.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
ksz

Sam sem kot uporabnik kar nekaj iOS naprav kar razočaran nad iOS6, resnično sem pričakoval več, vsaj kakšno kul implementacijo widgetom podobnih zadev, tako bom pa še vedno moral čez 17 menujev, da bom lahko vklopil ali izklopil wi-fi.
bonk.gif

Če trenutni top of the line Androidi ne bi bili tako ogabno grdi in veliki, bi verjetno zamenjal za kakšnega, tako pa...
frown-1.gif

Same here. Res, da imam samo 1 jabuk napravo.. ampak v osnovi je od 2009, ko sem prvic nabavil 3GS vec ali manj vse isto. Notifikacije v iOS5 bi morale bit ze v fakin iOS 4.1. Vsako leto "nov" OS, kao.. updejtov pa ravno toliko, kot jih je v Cydii v enem dnevu. In sem pocasi ze sit tega.

Bi clovek takoj menjal, po drugi strani imam pa en kup appov in tweakov iz cydie, ki jih noben drug OS nima in mi pridejo zelo prav.

Jutri dobim WP skret, pa da vidimo, ce bi bil primeren za zamenjavo.. Ce ne bo pa za backup
smile-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Ja jaz ravno zarad takih stvari razmišljam o JB, če prav razumem, se potem take fore da zrihtat?

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Marsikaj se da zrihtat.. Se da cisto spremenit UI, dodat widgete, dodat bar z bliznjicami, slider za wifi, airplane, brightness in poljubne bliznjice, profili zvonjenja za dolocene ure, neomejeno appov v mapi, vecje mape, velikost ikon, ma ni da ni, no...

Samo updejtat ne smes, dokler ni JB-ja za updejtano verzijo..

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Z JB zrihtaš vse kar hočeš, pa še več
smile-1.gif
Lahko pa s preveč tweaki hitro dobiš delovanje podobno androidu, tako da si potem na slabšem, ampak če paziš kaj nalagaš ni problema, vsaj jaz ga še nisem imel.