Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Mislim, da je tukaj dosti bolj dodelano, kot na symbianu.
Jaz imam naštimano (ker nimam SLO menija gor, pa nisem nikoli niti spreminjal) kar v angleščini da pokličem pozneje in pošljem to če ne morem govoriti.
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Mislim, da je tukaj dosti bolj dodelano, kot na symbianu.
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Resnično? Te "posodobitve" si težko zaslužijo oznako iOS 5.1, kaj šele pompozno predstavitev kot iOS 6... Videoklic preko data, odgovor na klic z SMS-om in reminder, ne bo več Google Maps, ampak iLost - pač Google Maps z iPhone skinom... Res jake novosti, ni čudno, da bo podpora za 3GS
Pa ravno danes se mi neki kolega jada, da ga ne spusti na net, ker MORA prej posodobiti sistem. 4S. Kar nekaj na silo.Citat:
80 percent of customers are on iOS 5
He's comparing that to Android. 4.0 was released at roughly the same time as iOS 5 and, sadly, seven percent of Android customers have that.
Citat:
Uporabnik Alex pravi:
Pa ravno danes se mi neki kolega jada, da ga ne spusti na net, ker MORA prej posodobiti sistem. 4S. Kar nekaj na silo.Citat:
80 percent of customers are on iOS 5
He's comparing that to Android. 4.0 was released at roughly the same time as iOS 5 and, sadly, seven percent of Android customers have that.
Me pa res jezi ta razdrobljenost Androida. Ravno danes sem dobil reklamo Conrada, kjer na veliko oglašujejo tablico za 109,99 €, gor pa sistem 2.3. Tole bi moralo biti kaznivo po zakonu.
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Ta tabela je en velik smeh. Kje so pa tiste stvari, ki jih jabolka nima?
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
ksz
Sam sem kot uporabnik kar nekaj iOS naprav kar razočaran nad iOS6, resnično sem pričakoval več, vsaj kakšno kul implementacijo widgetom podobnih zadev, tako bom pa še vedno moral čez 17 menujev, da bom lahko vklopil ali izklopil wi-fi.
Če trenutni top of the line Androidi ne bi bili tako ogabno grdi in veliki, bi verjetno zamenjal za kakšnega, tako pa...