iPhone 5

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Še nekaj sprememb v ios6!

Prenovljen appstore

Turn by turn navi v Maps, tudi na 4ki

Lepši meni za deljenje slik oz. ostalega:

In končno safari v fullscreen
cheer.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.904
113
Jaz pa sem pricakoval kaki facelift iosa. Ker izgleda so 2007. Vse je faking isto na oko ze od zacetka. Android je naredil ta korak z prehodom na 4.0, pri jabolcnikih tega ne bomo docakali. Pa recimo kaki dodatni lockscreen na izbiro in take fore. Za mene je to res bolece, ko imam rad spremembe

mojoman

Pripravnik
19. feb 2008
108
0
16
Kako pa se obnesejo novi zemljevidi in turn by turn navigacija po Sloveniji, si že kaj testiral?

LP

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Turn by turn deluje na 4ki brez glasa.Nisem pa kaj dosti testiral, ker je online navigacija, podatkov pa nima dosti zakupljenih, poleg tega pa imam še copilot z offline kartami. Zemljevidi so natančni, vendar sam prikaz je še v beta fazi.Deluje malo počasneje kot google maps, zemljevid ostane ponavadi siv, namesto da bi se obarval pa še kaka napakica bi se našla. Drugače pa pozicionira prav, najde naslove, navi dela kot mora.Prometne informacije bodo od konca leta tut že uporabne.Vedno več iphonov s svežim ios6, ki podpira to funkcijo bo.
smile-1.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Ni še uradno zunaj, ampak samo za razvijalce.Buni se oktobra, ko bo na voljo za vse 3gse in kasnejše in da bo slabo delalo.To je BETA!!!!!

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
Škoda za flyover in navigacijo na 4-ki. Zdaj se bo verjetno cenovna razlika pri rabljenih povečala. Nove mape pa verjetno bodo na 4 in 3GS?

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Mape in navigacija bodo na 3gs, nebo pa glasovna navigacija.Ker pol že zdaj nebi mel navigacije na 4ki, ker so različni romi za 3gs, 4ko in 4s.

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Ni vse v novih featurjih. Zadaj so še manjši popravki UI in API. Predvsem zaradi slednjega je pomembno, da čim več naprav dobi 6-ko, da bodo nove aplikacije iz app store-a delovale.

Sicer bodo verjetno večino teh stvari skrakali, da jih bo mogoče uporabljati na jailbreakanih napravah.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Dokler nebojo sprobali nebodo vedli... Večina pač (nas) je takih.

ksz

Citat:
Foxconn Chairman and President Terry Gou has reportedly said that the next generation iPhone will put the Samsung Galaxy S III to shame, according to FocusTaiwan.

The site reports on the Tuesday edition of the China Times that said Gou's made it his lifetime goal to defeat Samsung -- "a company with a track record of snitching on its competitors."

Gou was referring to Samsung's 2010 decision to snitch on four Taiwanese companies in an EU investigation on price-fixing in the flat panel industry. The company was exempted from the investigation for agreement to serve as a "tainted witness."

Gou also urged consumers to wait for the launch of Apple's iPhone 5, saying that the new model will put Samsung's Galaxy III to shame. With Hon Hai's marketing and manufacturing strengths and Sharp's key technologies, the two will be able to defeat their arch-rival Samsung, the chairman said.

"I respect the Japanese and especially like their execution and communication styles," Gou said, "Unlike the Koreans, they will not hit you from behind."

aplauz.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Če nimaš kaj pametnega za pripomit, ne rabiš smetit.Lahko pa še edino pripišeš, kaj je tah fakin smešno?! Pa že iphone 1 je neprimerno bolše izdelan, kot sgs3, Če že.Pa je to samo ena stvar, ki ni niti nepomembna.
Jaz v android temah tut ne smetim, ampak povem, kaj sem videl/slišal/prebral.Eni pač ne znate živet z resnico.Pa ne pravim, da ti. Eni privrženci androida pa res ne znajo
frown-1.gif

I

Izbrisan uporabnik 474

Ki ti vidiš tukaj androida? iPhone fani ste pojedli že toliko bullshita iz Cupertina, da ne morem drugega napisat, kot valjajočega smeška. Torej bo zamgovalna kombinacija iPhone 5 + iOS 6, da bo delal Facetime (nekaj, kar je imel že SE Z1010 ob uvedbi 3G) preko data networka?
Kvaliteta je pa relativna... Lahko imaš userja, ki bo alu telefon zgonil v enem letu, ali pa userja ki bo china shit skropucalo kot novo po 2 letih uporabe. Ampak važno, da je iPhone 1 bolje izdelan kot SIII... In potem TI pridigaš, kako so eni Android userji zaslepljeni :) Revež...

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.904
113
@rawr, zaradi takih seratorjev kot si ti, na svetu obstajajo iphone haterji. telefon, ki je sicer odlicen, jim gre na kozlanje ker morajo neprestano poslusat ogromne kolicine bulshita od militantnih uporabnikov

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Sigurno ja! not

Leti na oba. Pa kaj sploh spemata v tej temi?!Idita se igrat s s3 pa ipadom...

btw Android pa je omenjen že v citatu... In ja, eni na tem forumu so trdili, da se android ne poveže v omrežje, če imaš na OFF, kar pa se je že večkrat izkazalo za laž. Pač fail od googla in stalih, ki so napisali widgete in ostalo programje... In jaz ne trdim nekaj kar ni res... To najbolj znati vi, nekateri android userji.

Kvaliteta je relativna?
bonk.gif
Sej pa je jasno, kaj je bolj trdno in bolj obstojno na uporabo, čas in svetlobo. Aluminij ali plastika? In ne moreš ob isti uporabi aluminija tak uničit, kot lahko plastiko.

Moderator prosim izbris zadnjih 3 postov.

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik 474

Glede da nato, da si ti začel srat (spet) o iPhonu in SIII

1.) Če dam mobilni prenos podatkov roamingu na off, ne bom v tujini uporabil niti kB podatka. Izkušnje iz SGS, SGSIII, GT-5500 itd... Ampak zgleda, da ti, uporabnik iPhona in ti, ki si niti ne lastiš "malega zelenega", veš več od dejanskih uporabnikov...

2.) Prilepil si citat, kjer neki predsednik Foxcona pravzaprav žali ostalo konkurenco in se ji posmehuje. Tipična poteza "jabolčkov" - nekako nisem zasledil ostalih proizvajlacev, da bi se posmehovali Applu in ga zaničevali. So bolj kulturni...

3.) Zelo ironično je, da Gou obsoja Samsung vohunjenja, ko pa je ravno Apple tisti, ki je ukradel največ patentov. če bi šlo, bi še prst in dihanje patentirali...

4.) Še bolj ironično je, da se Gou sploh oglaša, glede na to, da Foxcon ni ravno neki vzor podjetja in spoštovanja človekovih pravic...

5.) Glede kvalitete pa vidim, da slediš svojemu, samo tebi logičnemu, umu...

6.) Steve ima prav - Apple se že tako vedno bolj blamira z svojim nastopaštvom in povprečnimi izdelki, ne rabijo še tebe, da jih miniraš...

7.) iPad je edina spodobna zadeva, ki je v zadnjem času prišla iz Cupertina...

8.) Spam si ti

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
Sam se bom obregnil samo ob kopiranje Appla
wink-1.gif

Before/After iPhone

SG1 vs 3GS

SG2 vs 4

Galaxy-S-II-vs.-iPhone-4.jpg

In da bom malo kredibilen: bil sem v švici ob lansiranju SG1. Takrat sem vprašal njihovega predstavnika v evropi za našo regijo, zakaj so praktično kopirali dizajn SG3. Odgovor? Da kaj novega itaq ni mogoče naredit pri touchscreen telefonih
wink-1.gif