Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Torej bo zamgovalna kombinacija iPhone 5 + iOS 6, da bo delal Facetime (nekaj, kar je imel že SE Z1010 ob uvedbi 3G) preko data networka?
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Kvaliteta je relativna?Sej pa je jasno, kaj je bolj trdno in bolj obstojno na uporabo, čas in svetlobo. Aluminij ali plastika? In ne moreš ob isti uporabi aluminija tak uničit, kot lahko plastiko.
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Eno vprašanje zate pametnjakovič guardy.
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Da se razumemo - iPhone od 1 do 3GS so bili resnično paradni konji pametnih telefonov, ki so postavljali merila za druge. Ampak, ko smo že pri kopiranju Appla - iPhone je sestavljen iz velike večine Samsungovih komponent, katere je tudi Samsung razvil za Apple.
In dejansko imajo prav -kaj češ eksperimentirat pri samrtphonu? Malo odklonov sem in tja, ampak na koncu bo še vedno velik kvadratni zaslon... In Applu gre v nos, ker ne more patentirat črnega pravokotnika... Zato so pa zdaj tečni...
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Eno vprašanje zate pametnjakovič guardy.
Ko boš imel ti za sabo toliko kilometrine v mobilnem svetu, ko boš poznal in govoril z odgovornimi za našo regijo, potem se lahko pametnjakovič oglašaš še dalje
In prva slika je čisti primer pred in po kapacitivnem zaslonu
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
So what? Apple toži Samsung zaradi OBLIKE telefona, ima pa še nekaj pripomb na Android oz. na ikone, ki so prisotne pri Samsungu.
Torej še vedno mi nisi odgovoril...kje so te OGROMNE razlike v dizajnu tistih telefonov, do katerih sem ti podal linke (tipke se ne upoštevajo, lahko pa jih, če hočeš).
Lahko imaš ne vem koliko kilometrine in ne vem koga še vse, pa ne znaš odgovorit na eno preprosto vprašanje.
Upam še na več takih odločitev!
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
So what? Apple toži Samsung zaradi OBLIKE telefona, ima pa še nekaj pripomb na Android oz. na ikone, ki so prisotne pri Samsungu.
Torej še vedno mi nisi odgovoril...kje so te OGROMNE razlike v dizajnu tistih telefonov, do katerih sem ti podal linke (tipke se ne upoštevajo, lahko pa jih, če hočeš).
Lahko imaš ne vem koliko kilometrine in ne vem koga še vse, pa ne znaš odgovorit na eno preprosto vprašanje.
Upam še na več takih odločitev!
Prva slika ti pove vse... če pa ne znaš iz slike razbrat razlike, je pa čisto tvoj problem oz mogoč bi tako kot dr. Stare potreboval nova očala
In ja, po nekaterih trgih dobi tožbe samsung, po nekaterih pa apple. Tako je bilo in tako bo še naprej
Citat:
3.) Zelo ironično je, da Gou obsoja Samsung vohunjenja, ko pa je ravno Apple tisti, ki je ukradel največ patentov. če bi šlo, bi še prst in dihanje patentirali...
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Povsem enako je, če postaviš skupaj LCD TV (ali pač plazme). Razlika med iPhone 3GS in SGS je v razmerju stranic, dolzini, visini, sirini, tezi, materialih, gimbih, kameri itd itd. Ampak kot ze receno, pravokotnika pac ne mores patentirat in pravokotnik tudi ni inovacija Appla. Zato so tecni.
Apple se tudi rad pohvali, da so imeli prvi OS z okni in misko... ob tem pa prirocno pozabijo omeniti, da so ga v celoti ukradli Xeroxu...
Tole sliko je delal nekdo, ki je namenoma ignoriral vse windows mobile telefone.
Citat:
Telefoni so po OBLIKI skorajda enaki...vsi štirje so zaobljeni na robovih in so v obliki pravokotnika (edino Moto pa Sammy sta na krajših stranicah malce zaobljena, nimata prav ravne tiste krajše stranice na obeh straneh, SE in Nokia pa imata ravno).
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Povsem enako je, če postaviš skupaj LCD TV (ali pač plazme). Razlika med iPhone 3GS in SGS je v razmerju stranic, dolzini, visini, sirini, tezi, materialih, gimbih, kameri itd itd. Ampak kot ze receno, pravokotnika pac ne mores patentirat in pravokotnik tudi ni inovacija Appla. Zato so tecni.
Apple se tudi rad pohvali, da so imeli prvi OS z okni in misko... ob tem pa prirocno pozabijo omeniti, da so ga v celoti ukradli Xeroxu...