Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Dvomim, da je odklenjen... ker zaenkrat odklepa za 3G se ni... Edina varianta je nakup nezaklenjenega (Italija, Hong Kong) ali uporaba TurboSIM kartice ... Pri nezaklenjenih se cena na eBayu giblje precej visje od tvoje
Glede na to, da si imel že nekaj aparatov v rokah, mi lahko malo razložiš zakaj je boljši od recimo HTC tytn 2, ali celo touch pro?
Tale palčka za touch screen mi že pošteno najeda, tytn2 je poleg tega debel, fotoaparat bom prebolel, bi pa rad tipkovnico - kako je s tem pri iphone-u?
ma mi je rekel, da je 100% odklenjen, ker ga je kupil v prepaid paketu (TIM) za 499€ in da so mu ga aktivirali kar v trgovini....v glavnem naj bi delal na vse SIM. Je pa cena nižja, ker ga je osebek kupil 30.07.2008 (14 dni star) in je videl, da to ni telefon za njega ter ga sedaj prodaja....Avkcija se je zaključila ob 3h zjutraj, mogoče je zaradi tega blo majn bid-ov
v Italiji, ga ternutno nimajo nikjer . sem vse preklical od Trsta do Venezie in je povsod out of stock, baje naj bi prišel konec avgusta - začetek septembra.....
Ma ni nujno, rukneš kabel gor itunes odpreš in samo naklikaš parkrat naprej in si, sicer pa ni neka umestnost naredit račun, bolj priporočljivo ameriški ker je baje več programov, navodila kako to gre brez kartice so na stricu Googlu. To je tak po kmečko razložen
Sem pa tud js celo noč študiral predn sem ga privlekel domov, če mi bo ratal aktivirat brez težav
P: To glede računa mi ni jasno... Kolegici sem aktiviral brez računa
Je bilo že tolikokrat napisano, da se mi ne da razlagati. Primerjava specfikacij: KLIK . Poglej si še slike da vidiš razlike v zunanjosti. Se pa da 2G model z nadgradnjo FW na 2.0 oz. 2.01 dobiti praktično enak telefon kot je 3G, seveda z izjemo HSDPA-ja, GPS-a in nekaj ostalih bonbončkov.
Citat: Uporabnik tjuren pravi:
Aha, hvala...Vidi, da bistvene razlike ni, me pa zanima ali deluje na 2G tudi bluetooth GPS ali ne? Lahko kupim mape in se povežem kot pri HTC?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.