iPhone 3G 9. junija: DA ali NE?

Kdaj bo izšel iPhone 3G?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
Na iPhone(AppStore) pa bi rabil cel dan da bi našel aplikacijo ker se izgubiš med poplavo programov..... še dobro da obstaja iskanje
smile-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Nikoli ni prav... ce je premalo aplikacij ni prav, ce jih je prevec pa spet ni prav...

Zal ne nikoli tako, da bi bile na voljo samo tiste aplikacije, ki bi jih posameznik potreboval
tongue-1.gif
...

Imas iskanje na samem iPhonu.. imas iskanje v iTunes... in imas Google
smile-1.gif
...

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Hmm... če bi obstajal spisek aplikacij, ki delajo na Jabolku (pa recimo kratek opis zraven) bi se morebiti še jaz navdušil nad njim
wink-1.gif
Kdo ve, če obstaja takšna lista?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Liste vsega pomoje ni... oz. se da videti, ce namestis iTuens in pobrskas po AppStore-u ...

Sem zdajle gledal in izbral v iTunes-u oz. AppStore-u "All iPhone Applications"... in je nasel 86 strani, in na vsaki strani po 21 aplikacij... torej dobrih 1800 aplikacij
smirk-1.gif
, ce dam pa "All Free Aplications", pa najde 22 strani (spet po 21 na strani) aplikacij...

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Nope... tudi a2dp ni podprt....

Torej en odgovor da dela in en odgovor da ne dela. To mi je pogoj da kupim iPhone , ima kdo priliko prosim stestirat če BT od iPhona dela z BT slušalkami ? Ker kadar treniram imam vedno muziko in ne maram kablov , zato imam BT slušalke.

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Hvala, zanimiva rešitev na linku od TheCjen, samo po mojem mnenju, kaki multimedia telefon je to ce ne podpira multimedijskih stvari ki jih podpirajo 5 let stare Nokie in SE ki niso primarno multimedia phone. Skoda , ker mi nekak iPhone 3G postaja všeč za drugi telefon.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Ce z multimedjskimi zadevami mislis na AD2P... te lahko potolazim, da 5 let stare Nokie in SEji tega niso imeli...
smile-1.gif
...

Takrat sem moral nadgraditi HTC TyTN z nekim neuradnim ROMom, da sem dobil AD2P ... da smo lahko zadevo sploh probali
smile-1.gif
..... Je bil pa zraven prilozen USB adapter za PC, da se je dalo to uporabljat kot dodatek PCju ...

Vsega pa tako noben telefon nima... vsak ima svoje prednosti in slabosti... in idealnega telefona, ki bi ustrezal vsem nikoli ne bo
smile-1.gif
...

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Nič novega. O tem se že dalj časa šušlja, sedaj je le uradno potrjeno. Obstaja pa že tudi workaround.
evil.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
395
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Prav rad bi videl statistiko, koliko poslovnežev je kupilo ta telefon...
crazy1.gif
Sam jih poznam kar nekaj. In še niso vrnili telefona. Je pa zanimivo, da imajo še vedno v eni roki telefon, z drugo pa čarajo po njem.
grin1.gif
.

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
ksz...

včeraj sem naročil tole čudo iz italije, sedaj pa me zanima kako je z jezikom, glede na to da je software v italijanskem jeziku, se ga da spremenit v angleščino al bom imel makaronščino......?

Hvala in LP!

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
ne ne, nočem makaronščine.......ingliš je ql......čeprav me zanima kako je z slovenskim language pack-om...ali je vse lepo prevedeno al je bolj na hojla-dri