iPhone 3G 9. junija: DA ali NE?

Kdaj bo izšel iPhone 3G?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Malo off...
Vidim, da imaš 16GB. Pa ne da si vzel črnega?
smirk-1.gif

LP

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Seveda... bel mi ni vsec
smile-1.gif
...

Res ne?? Meni pa je beli res ful lep, se mi zdi nekaj posebnega. In še prstni odtisi in risi se ne poznajo tako kot na črnem.
No sicer pa, vsake oči imajo svojega malarja
smile-1.gif

LP

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ksz

a obstaja za iphone ali ipode kak program za remote desktop? neki tazga kot je vnc na pc-jih.

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
V AppStore-u je tudi aplikacija WinAdmin, ki podpira RDP protokol.

Sem pa videl, da je samo v ameriškem, v Slovenskem je pa (še?) ni
frown-1.gif

Nazadnje urejeno:

5rG

Pripravnik
28. jun 2008
36
0
6
41
ker nisem prebral vse te teme, bi vprašal, če lahko kdo pove, kako je z nakupom Iphone3G v ameriki?
gre nek znanec v LA in bi bila šansa, da mi ga prinese.
ali bo telefon tu deloval, če ga kupi v Aple trgovini? Ali je zaklenjen ali odklenjen?
In ali so res cene tam 200$ za 8GB in 300$ za 16GB model?

Hvala in LP

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Kaj ko bi vseeno prebral
evil.gif
Je bilo že parkrat napisano.

Na kratko pa, ja cene so res take, vendar le če podpišeš dvoletno naročnino. Brez tega nakup ni možen. Pa ameriškega iPhone-a ne moreš (še) uporabljati pri nas.

5rG

Pripravnik
28. jun 2008
36
0
6
41
o dear
frown-1.gif

pol je edina šansa kakor vidim nakup v ITA v predplačniškem paketu za 3much keša?
vezava me seveda ne zanima

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Citat:
Uporabnik 5rG pravi:
o dear
frown-1.gif

pol je edina šansa kakor vidim nakup v ITA v predplačniškem paketu za 3much keša?
vezava me seveda ne zanima

Ja, to ti je edina varianta. Plus tega, da imaš še tukaj 2 letno EU garancijo.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Amerika ni vec zanimiva za nakup iPhona
smile-1.gif
... In ravno 3much keša ni... ce pogledas, kaksne so cene drugih telefonov visjega ranga ...

Seveda pa jih veliko misli, da iPhone stane 199 U$D... tako kot je napovedal Steve Jobs... Saj cena je ze taprava... vendar moras za to, da ga kupis po taki ceni, podpisat se 24 mesecno zvestobo operaterju AT&T z minimalno narocnino 69 U$D mesecno (z ze vkljucenimi storitvami)...

Tisti casi so mimo, ko se je dalo iphone kupit brez podpisa pogodbe za 399 U$D in potem doma zadevo odklenit...

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
Spet ta 24ur ki kar nekaj pobira po drugih straneh in piše brez glave in repa..... napisali niso čisto nič šokantnega kar se ne ve že iz časa prve serije.... iPhone je na nek način v prvi vrsti igrača kot pa nek biznis fon... ima neverjeten OS, odličen ekran in seveda dizajn ki pa ga v mobilni telefoniji(oz. na vse področjih kjer je Apple prisoten) trenutno noben ne podre....

"Strokovnjaki" pluvajte me kolikor želite sam tak je
wink-1.gif

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Z novim firmwareom in 3G, je iPhone postal čisto spodoben poslovni telefon. MMS, snemanje, "spodobna" kamera in zamenljiva baterija niso stvari, ki jih potrebuje poslovnež. VPN, Mail for Exchange, klici, WEB in odziven telefon pa so lastnosti, ki so pomembne poslovnežu.

Kaj čem, sem bedak.

O resnosti članka pa veliko pove že tale citat:

Citat:
Sicer pa si lahko spretnejši uporabniki s pomočjo programa ModMyIfone s spleta snamejo aplikacijo za sprejemanje, pošiljanje in ogled MMS sporočil.