iPhone 3G 9. junija: DA ali NE?

Kdaj bo izšel iPhone 3G?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Tole nima nobene zveze s prodajo iphona v SLO. Fantje razvijajo marsikaj, iphone je oz. bo se en dodaten projekt.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
iTuens imamo sedaj tudi v Sloveniji... trenutno sicer samo za aplikacije za iPhone in iPod Touch...ampak nekaj je ze...
smile-1.gif

20080710-xxe1cynesr5qx4g68t4bckensu.png

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Uuu.... vsaj nekaj
grin1.gif

Edit: Sem probal narediti slovenski itunes store account pa ni uspelo..."An error occurred... please try again later".

Nazadnje urejeno:

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Aja... saj res... my bad. Na iPod Touche sem popolnoma pozabil. No ja... važno, da se nekaj premika v tej smeri. Je pa zanimivo, kako hitro se lahko stvari premikajo, če niso vpletene velike produkcijske hiše (zaradi katerih pri nas verjetno še ni glasbenega iTunes store-a).

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Čudno... imam občutek, da kartice ne potegne... čeprav ko vpišem napačno številko, takoj zazna da kartica ni prava. Ko pa napišem parvilno številko pa dobim ta error:

Marauder

Pripravnik
16. mar 2008
205
0
16
Kot kaže pa le ne bo v prosti prodaji za 199$, ampak se boš moral zavezati za 2 leti, če jaz prav razumem...

Dobi se pa ga že jutri v tehle državah, ali pa se ga bo dobilo kmalu:
http://www.apple.com/iphone/countries/

To purchase and activate iPhone 3G, you need the following:*

* Credit card
* Social security number
* Valid government-issued photo ID
* Current wireless account number and password or PIN (if you’re new to AT&T)

If you already own an iPhone, remember to sync it with iTunes one last time before you get your new iPhone 3G.

*Transferring your mobile number will terminate your service with your existing provider; termination fees and other charges will apply. New two-year contract required. Qualified customers only; credit check required; must be 18 or older. Visit www.wireless.att.com to check AT&T network coverage in your area. Current and new iPhone users who now or will receive service under a corporate account and wish to upgrade to or purchase iPhone 3G need to contact AT&T directly. iPhone 3G is configured to work only with the wireless services provided by AT&T

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
>> Kot kaže pa le ne bo v prosti prodaji za 199$, ampak se boš moral zavezati za 2 leti, če jaz prav razumem...

Nikoli ni bilo nikjer omenjeno, da naj bi bila taka cena v prosti prodaji
smile-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
FW 2.0 je ze lep cas odklenjen... v bistvu ze od prve beta verzije...

iphone2unlocked.jpg

The new iPhone OS 2.0 software has been unlocked and jailbroken. It was released just hours ago and it has already been cracked by the iPhone Dev Team. The first one took a couple of months, but this one was actually unlocked before Apple released it to the public. And you have had the proof in front of you all morning.

http://gizmodo.com/5023971/iphone-os-20-unlocked-yes

Ampak to pomeni samo odklenjen in jailbreakan FW 2.0... ki se ga lahko namesti na stari iPhone... Za novi iPhone 3G pa bo znano vec v naslednjih dneh...
smile-1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
ne razumem appla zakaj mori z nekimi vezavami, naj da ugodno ceno brez vezave pa bodo vso zalogo prodal en dva tri....še jaz kupim takoj do 300€, več ne dam.

unkn0wn

Pripravnik
26. sep 2007
44
0
6
kako je kej zdj z iphonom? je res striktena in-store aktivacija?:p drgač ga grem prec v avstrijo iskat če ga sploh že majo ?:)

btw.. a je možn pa kolk stana če bi v avstriji sklenu naročniško razmerje pa ga prekinu recmo pa 1 dnevu?:p

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
tut se ga da
wink-1.gif

so neke cake... kolega si ga je v londonu vzel na tak način, da je tam z nekim (al apri nas mmobil) sklenil naročnino, dobil sim kartico imel blokirane klice v tujino in zraven "dobil" ipod touch.

dreja

Kaliber ekspert
14. okt 2007
326
0
16
Na vodafone.it so jih imeli pred nekaj minutami se 11 komadov 8GB, po 499 eur. Zdaj nimajo nobenega vec...

A mi lahko kdo na hitro pove, kaksen sistem ima iPhone za nalaganje aplikacij. Se je dobilo kaj freeware aplikacij za starega ?
Se jih je dalo dobit tudi kaj v "lokalni zeleznini" oz. na pasniku ali je bilo potrebno vsako aplikacijo kupit ?

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Iphone ima svoj mac operacijski sistem. Progrme se nalaga kar preko telefona na telefon. S telefonom se povežeš v omrežje, "dobiš" seznam vse programov , iger in samo klik na določenega,klik na inštal in stvar se prenese na telefon in intalira. Tolko sem videl po videjih na youtubu.