Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Torej, ko tipkam sporocilo na alterju, me obcasno zabrise ven iz Safarija, ceprav se home tipke nisem dotikal. S tem mi seveda pozre tudi sporocilo. Se komu kaj takega dogaja? iOS imam verzijo 5.
To se program sesuje. Kolikor sem gledal moje loge, gre za out of memory excepione. Samo jaz mam še enko, ki ima manj spomina.
Lahko probaš v task managerju pobrisati zgodovino. S tem se sprosti spomin.
Zadeva je očitno precej razširjena . Je pa povezana z upgradom. Če narediš clean restore in potem v iTunes izbereš setup as new ipad in ne narediš restora iz backupa, potem baje ni teh problemov. Problem tega pa je, da izgubiš vse podatke v aplikacijah, recimo progress v jeznih ptičih.
Sem ravnokar naredil restore in setup as new ipad, pa se mi vseeno sesuje. Sicer sem tako že v osnovi naredil, ker sem ipad nadgradil na iOs 5 takoj, ko sem ga odprl in drugače sploh ni bilo mogoče.
Očitno imajo kar precej težav s stabilnostjo pri Applu.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.