iOS6

I

Izbrisan uporabnik 3287

Še to: appsi ostanejo vsi gor. Pravtako napredek v kakih igrah, programih,... Tudi slike, video,.... Nastavitve tudi, le, da se je mogoče dobro še enkrat "sprehoditi" čez menije (je par novih zadev dodanih).

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Tako gre, če imaš 5.x verzijo gor. On je napisal, da je še na 4.x. Na 4.x pa ni opcije za OTA upgrade.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Meni je iz iOS5 na iOS6 pobirsalo vse appse. Niti skupaj z backupom mi jih ni restoralo ampak sem jih moral še enkrat posebej posyncati z iTunes.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Potem pa sem ocitno jaz nekaj zafoookal.
smile-1.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
Treba je imeti vsaj iOS5 IN nastavljen iCloud backup, sicer pobriše vse oziroma nima backupa iz katerega bi nazaj naložil.

Za iOS 4 pa je edina varianta preko iTunes: priklopiš iPada, desni klik nanj (v seznamu na levi strani iTunesov) in izbereš transfer purchases. Nato te vpraša če želi avtorizirati ta računalnik za uporabo vsebine iz te naprave (to lahko narediš največ na petih računalnikih, nato pa enkrat na leto postaviš števec na nič - za zgoraj opisanega je itak vseeno).

Nato lahko izbereš da ti sinhronizira aplikacije in daš sinhronizirati. Ostanejo še slike in glasba. Slike je najbolje prenesti kar ročno nekam na računalnik, glasbe pa se žal ne da prenesti.

Ko vse to narediš poženeš sinhronizacijo, ko konča daš spet desni klik na ipada in izbereš "backup".

Ko naredi izbereš "restore" in izbereš backup, ki si ga naredil. Ko konča še sinhroniziraš in to je to.

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Tudi glasbo se da dobiti iz iPada ampak ne gre z iTunes ampak je potrebno uporabiti kakšen drug namenski program.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Jaz ne uporabljam iClouda. iOS6 je sicer zahteval, da se registriram, ampak sem ga potem izklopil.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
Citat:
Uporabnik bvader pravi:
Tudi glasbo se da dobiti iz iPada ampak ne gre z iTunes ampak je potrebno uporabiti kakšen drug namenski program.

Pa gre brez jailbreaka?

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Jp. Jaz sem uporabil program 4Media iPod to PC transfer ko sem naletel težavo da nisem mogel sinhronizirati glasbe med iPodom in iPadom (da bi imel na obeh enake komade). Ta program ti iz ene naprave potegne .mp3 fajle in jih preprosto daš na drugo napravo preko iTunes, to je to
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

ermej

Fizikalc
3. sep 2007
726
29
28
Hvala sploh mi ni kliknilo, da bi lahko bilo kaj pod desni klik
cool-1.gif
Sej račun je odprt za appstore-itunes, to sem mu pred časom jaz registriral... Verjetno so ga doma tudi priklapljali na računalnik, vendar pa si ne znajo kaj pomagat s tem. Bom sedaj spustil nadgradnjo skozi pa da vidimo kaj bo.