iOS6

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Recimo, da si zasluži svojo temo.

Kaj mene trenutno moti, pa me zanima, če se da spremenit - ta zavrnitev klica s SMSom. Modificiraš lahko šele del od Can't talk right now. Se da to kako zaobiti? Se kaj ve o slovenskem jeziku za iOS?

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Meni ni uspelo spremenit, eni na jabuku pa so zapisali, da gre... Ne vem no.. Sem kar dodal v angleščini pa je.

Nič se še ne ve o slovenščini na iphonu.Kar pa je res čudno, ker je že leto in pol iphone pri nas uradno, pa apple ponavadi zrihta take stvari?!?

iOS 6 si pa pomojem ne zasluži nove teme.Premalo novosti dosti premalo.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Ma jaz sem za enkrat zadovoljen z upgrejdom. Te dodatne opcije pri klicu so nekaj, kar bi moralo biti samoumevno že prej. Mapsi z dodano navigacijo so kolkr sm jih uporabljal dobri. Tud fullscreen mode pri safariju je izboljšava.

Morda je tud placebo efekt, ampak se mi zdi hitrejši od petke.

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.394
59
48
Republika Prlekija
Slovenščina bi še kako prav prišla malce strejšim uporabnikom Ipada 3 oz. 2 ...
Če se dajo ostali oper. sistemi prevesti nevem kje tu tiči problem.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Ma jaz sem mojim starim staršem kar hrvaško nastavil. Še vseeno znajo boljše kot angleško. Ta drugi bo imel pa nemščino na trojki, ko si jo kupi čez kak mesec
grin1.gif

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Mapsi so fail, menda polno krajev ni not oz. jih ne najde. Samo dva nazadnje opažena mimosuna, a najdeš kje napis Klagenfurt? Pa triglavski narodni park napisan italijansko in še kaj. Tudi vizuelno so mi kr neki, za navigacijo je pa navigon.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Od treh sta dva nad 80 ena nad 70
grims-1.gif

Uporaba bistveno lažja kot računalnik, stroške nakupa pa sta si amortizirala z odpovedjo naročnine na DELO, ter prehodom iz Telekomovega stacionarca ter kabelske tv na amisov trojček. Bistveno boljši je tudi iPad od drugih tablic za takšne uporabnike, drugi v družini imajo namreč neko acer tablico pa nikoli ne deluje tako kot je treba, jaz pa kakega vprašanja zakaj jim kaj "ne dela" nisem dobil že sigurno pol leta.

Fly

Guru
21. jul 2007
2.659
513
113
se strinjam glede starejših. Jaz sem ga (ipad2) mojima staršema kupil lansko leto, sedaj pravita da ne bi mogla več brez njega. Pa sta imela 0 računalniškega predznanja.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Jaz isto, stari surfa zdaj nonstop. Na windows je preveč vsega, že desni klik z miško je ustavil vse skupaj.
Tu je pa samo en gumb, če že kam zaide in je spet na začetku, za vse spletne strani sem naredil bookmarke pa je.

Ni boljšega.Pa še izgovor za nakup trojke sem imel, ker mi je okupiral enko. :D

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Sam iOS6 čist zjebe ipada 2, je s 5ko veliko lepše delal, zdaj pa skoz neki šteka, pa internet prekinja ... neobstoj youtube aplikacije je pa tudi mimosun.

Skratka, žal mi je, ker nisem počakal z update-om.

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Meni na iPad 2 iOS6 dela tako kot je prej 5.1.1, nobenih težav, štekanja ipd. kar ti opisuješ. So pa res butasto naredili glede Youtube aplikacije ampak sem našel dobro alternativo, programček se imenuje Jasmine in oslično nadomešča original aplikacijo (vsaj dokler google ne izda Youtube aplikacije še za ipad).

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Zdaj jaz sem na padu že prej uporabljal youtube skozi safari. Jasmine pa mi vsaj na iPhonu skoraj pol filmčkov ne pokaže. Kej jih youtube blokira za iphone.

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Jaz sem do zdaj zaenkrat našel vse kar sem iskal, nisem opazil da bi bilo kaj prefiltrirano, možno je pa seveda vse
smile-1.gif

ermej

Fizikalc
3. sep 2007
726
29
28
Se bom kar tule priklopil, da ne odpiram na novo.

Imam ipada od šefa, pa si nisem najbolj domač, ker jaz ga nimam. Gor ima IOS 4.3.5 in bi rad imel 6.0. Ker ima gor polno nameščenih aplikacij, sinhroniziran pa ni z nobenim itunsom, me zanima kaj se bo zgodilo če poženem nadgradnjo?
Ker sedaj mi napiše ob kliku na update:

Updating to iOS 6.0 will delete all of the apps and media, including iTunes Store Purchase.... vglavnem da ohranim vsebino naj ga nadgradim na računalniku kjer se sinhronizira.

sem raje dal kar cancle. Ima to kako opcijo naredit arhiv pred nadgradnjo?

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Če ima nameščene aplikacije, potem ima itunes račun
wink-1.gif
Eno brez drugega me gre, razen če je govora o palikacijah s cydije, kar pa dvomim.

Torej, če ipad ni jailbrejkan, ga priklopi na itunes, nato se moraš vpisat z računom, kateri je tut na ipadu in naredi backup.

3114-itunes-devices-summarytab-synconlychecked-pc.png

Desnim klik na ipod in backup. Nato pa daj restore pa naloži iOS6, potem pa ko je v6 naložena, pa samo daš restore from backup.

I

Izbrisan uporabnik 3287

Sicer mi ni jasno, kako ima lahko appse gor, nima pa acc? Je kupil rabljenega in mu je prodajalec prodal z nameščenimi appsi? jaz imam acc in sem dal na ios6 vse naprave takole:

Ni potrebe po itunsih:

Priklopi se na wifi. settings - general - software update - io6. Potrdiš in čakaš. Traja cca 10 minut, se sam resetira (ne spomnim se točno) dvakrat. in io6 je gor. Ipad pripravljen za takojšno uporabo.

lp