Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Kak WEB? A znaš brat? Človek ti pravi, da so fotke dovolj dobre, da jih lahko v A5 formatu natisne v reviji...
Citat:
Uporabnik slvn pravi:
Nekaj si me zelel popraviti, na koncu pa me nisi?
Pri RES DOBRI svetlobi za WEB velikost so VSI v redu.
In kaj si me ti popravil? Kaj ne drzi od tega kar sem napisal? Ne iphone, Nokia. Lahko imas Samsunga, LGja, Sonyja in tudi ne zadnje generacije in bojo pri dobri svetlobi za web vsi ok. Se vedno bojo eni boljsi, se posebej ce rabis zoom.
Citat:
Uporabnik slvn pravi:
Citat:
Kak WEB? A znaš brat? Človek ti pravi, da so fotke dovolj dobre, da jih lahko v A5 formatu natisne v reviji...
Ja in popravlja mene, ki sem pisal o webu?
In kaj sploh pomeni objava v reviji? Ni ti to neko merilo. Lahko razsiris kar sem napisal tudi na revije po zelji. Ob dobrih svetlobnih pogojih in brez uporabe zooma, imas sirok nabor telefonov, ki bi zmogli zadovoljiti merilo vecine urednikov.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik slvn pravi:
Citat:
Ja in popravlja mene, ki sem pisal o webu?
In kaj sploh pomeni objava v reviji? Ni ti to neko merilo. Lahko razsiris kar sem napisal tudi na revije po zelji. Ob dobrih svetlobnih pogojih in brez uporabe zooma, imas sirok nabor telefonov, ki bi zmogli zadovoljiti merilo vecine urednikov.
Za objavo v resni, dobro natisnjeni reviji imaš možnosti le dve: Lumia ali iphone 5.
Citat:
Uporabnik doto pravi:
Glede na to kak hype nekateri delate glede fotoaparata v 1020, meni tele fotke niso nič posebnega.
Citat:
Uporabnik doto pravi:
Glede na to kak hype nekateri delate glede fotoaparata v 1020, meni tele fotke niso nič posebnega.
Smo že prediskutiral...Citat:
Uporabnik doto pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik doto pravi:
tebi ce bi dslr zmontirali not v 9mm debel telefon, pa ce nebi imel gor logo od japke, nebi bil nic posebnega
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
tebi ce bi dslr zmontirali not v 9mm debel telefon, pa ce nebi imel gor logo od japke, nebi bil nic posebnega