Citat:
Uporabnik grobo pravi:
Kako bi bilo fino, da bi vsaj Simobilovi zaposleni vedeli, da že imajo HSDPA omrežja, ki ga bodo le nadgradili s hitrosti 3,6 Mb/s na 7,2 Mb/sCitat:
Uporabnik ArmanI pravi:
Pa še to, Si.mobil bo vso svoje omrežje, ki je sedaj na UMTS še letos nadgradil na hitrost 7,2
http://www.dnevnik.si/poslovni_dnevnik/310797/
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Razlika na S! je da jo obdržiš, ker dobiš novo ko skleneš razmerje
Aha. Razlika je tudi v tem, da na Simobilu podpišeš pogodbo in jo potem odneseš. Na Mobitelu pa podpišeš pogodbo šele, ko ugotoviš, da si s delovanjem testne kartice zadovoljen. Pomembna razlika, saj en zamujen dan ne pomeni, da si avtomatsko v pogodbenem razmerju.
Ne komliciraj za brezveze. Glej na to kot, da nisi v pogodbenem razmerju( prvih 15dni) in nimaš nobenega stroška, če prineseš zadevo nazaj. Pri M@ se moraš vrnit, pravtako vrneš njihovo napravo in vzameš nar. razmerje. Malo več hoje je pri M@
Sem imel skoz občutek, da je Armani zaposlen pri vasCitat:
Uporabnik borovnica pravi:
pa saj zaposleni vemo kaj dogaja,...Armani mislim da ni zaposlen na Si!
l.p. b
Citat:
Uporabnik Garfield pravi:
Ko smo pri pokrivanju s signalom, me zanima še za GSM signal za naslednja področja;
-Iz Dobrove proti Horjulu vas Brezje
-Videm-Dobrepolje
-dolina Bestnice pri Ljubljani
-Od Loškega potoka proti Dragi
-Območje predora Golovec
Citat:
Uporabnik vodka pravi:
Citat:
Uporabnik Garfield pravi:
Ko smo pri pokrivanju s signalom, me zanima še za GSM signal za naslednja področja;
-Iz Dobrove proti Horjulu vas Brezje
-Videm-Dobrepolje
-dolina Bestnice pri Ljubljani
-Od Loškega potoka proti Dragi
-Območje predora Golovec
Za Videm-Dobrepolje ti lahko povem da mobitel že postavlja postajo (antena že stoji) s S! mobililom se pa še pogovarjajo.
Upam da bo Mobitel kmalu zagnal postajo da bomo imeli vsaj normalen signal.