naj mu nekdo predlaga , da zacne malo iskati mnenja, kam bo šel smučat, da ne bo prepozen...
če je to res, pol je dejansko influencer za nek krog nedonošenčkov.Bi bil presenečen, koliko ljudi to dela.
"če gre on tja je zihr dobr, majkemi"
"če je to kolo dovoj dobro za lepo afno je tud zame"
Poglej njegove komentarje, ko ga ljduje sprašujejo kjer avto kupit, če bi jim napisal tole: kup pa dal link do avtoneta....bi se stepl za njega.
Pojdi pogledat komentarje pod njegovimi objavami. Dol padeš.če je to res, pol je dejansko influencer za nek krog nedonošenčkov.
Ma jaz mislim, da se tukaj ne gre za to, če je pa Komotar šel ke, grem jaz tudi. Gre se bolj za to, da ima tolk in tolk folka, ki ga spremlja in bodo zdaj videl njegove objave iz teh toplic in bodo že podzavestno pomislili, na te toplice naslednjič, jebat ga, bolj se pojavljaš povsod, bolj znan si.
mozno, razmisljam, ce me je katera stvar res premamila in sem dol padel, komentiral in šel v trgovino kupit.... pa večino spremljam YT (kjer se danes vsi gredo vplivneže), ker tv kanale sem skenslal...mislim da ste vi tu edini na alterju, na katere marketing ne deluje.
mozno, razmisljam, ce me je katera stvar res premamila in sem dol padel, komentiral in šel v trgovino kupit.... pa večino spremljam YT (kjer se danes vsi gredo vplivneže), ker tv kanale sem skenslal...
ne vem, denarnico sem vzel ekster , ko je angry joe promoviral, pa mi res odgovarja, in to je to, v vseh teh zadnjih 5ih letih.
Jaz mu rečem kapo dol. Fehtari, ampak tudi dobi.
Jaz ga ne gledam, za njegove gledalce mi pa dol visi, če so butli.
Če nevem ne, v kolikor pa ne podpiram teh podjetji z nakupi.Saj ti tudi plačaš fikus in tajnico od direktorja podjetja vsakega izdeka, ki ga kupiš. Pa se sekiraš zaradi teha?