Evo! Dokaz da astrologija deluje 100% Ona je napovedala zmago naših proti Angliji (sej je blo 0:0) ampak za nas je to zmaga. Se je pa videl tudi šok za Anglijo, to je bil pa razveljavljen gol, tko da, a še kdo ne verjame?
ok šoka ni mogla naovedat za "Anglijo", ker rabi roj. datum osebe, ki bo v šokuEvo! Dokaz da astrologija deluje 100% Ona je napovedala zmago naših proti Angliji (sej je blo 0:0) ampak za nas je to zmaga. Se je pa videl tudi šok za Anglijo, to je bil pa razveljavljen gol, tko da, a še kdo ne verjame?
A jo dejansko followaš?
Katera ona?Evo! Dokaz da astrologija deluje 100% Ona je napovedala zmago naših proti Angliji (sej je blo 0:0) ampak za nas je to zmaga. Se je pa videl tudi šok za Anglijo, to je bil pa razveljavljen gol, tko da, a še kdo ne verjame?
Itak. Tak ko so včasih Kassandre in ostale žajfnice vsi čisto slučajno ujeli, noben ni gledal.Mislim, da je to dejansko njegova službena dolžnost
Jaz sem edini v SŠ povedal da doma gledamo esmeraldo, potem pa nas je naenkrat blo 20, ki smo gledaliItak. Tak ko so včasih Kassandre in ostale žajfnice vsi čisto slučajno ujeli, noben ni gledal.
Kje so časi esmeralde. Niti enega dela nisem pogledal, ampak ker so se vsi samo o nadaljevanki pogovarjal, sem točno vedel kaj se je dogajal.Jaz sem edini v SŠ povedal da doma gledamo esmeraldo, potem pa nas je naenkrat blo 20, ki smo gledali
Vredno položnice (dveh?), aretacije pa ne; zato odškodnina. (Po drugi strani pa, kje drugje v ZDA bi že dobil pištolo na glavo...)Da gremo nazaj na temo....recimo....men je to mal woke....
Jebal bi se....brez posledic zase...
Policistu pokazal sredinec in bil aretiran, z visoko odškodnino bo 88-letno babico peljal na večerjo
Policija ameriške zvezne države Vermont je pristala, da bo državljanu Gregoryju Bombardu plačala 100.000 dolarjev odškodnine, ker je bil februarja 2018 aretiran zaradi iztegnjenega sredinca v smeri policista, so v sredo poročali ameriški mediji. Po aretaciji je Bombard vložil tožbo zaradi...novice.svet24.si