Manjkajo mu
the shield
Third watch
Sopranos
The wire
Manjkajo mu
Komplet X-files imam tud jaz še nekje na DVD-jih v Xvid formatu, če še niso prepereli. Iščem pa podobno serijo Psi faktor, tud iz istega časa.Kje so časi esmeralde. Niti enega dela nisem pogledal, ampak ker so se vsi samo o nadaljevanki pogovarjal, sem točno vedel kaj se je dogajal.
Je pa zanimivo, da moji otroci uživajo v gledanju sticomov in nanizank iz 80/90ih. Nove zadeve so jim pa bedne.
Sin je začel gledat X Files in ER. Baywatch bo še kako leto moral počakat
Še dobro da imam okol 6 TB arhiva
+ OZManjkajo mu
the shield
Third watch
Sopranos
The wire
Manjkajo mu
the shield
Third watch
Sopranos
The wire
Kako lahko nek pofl od tv dober dan zraven natlacis mi pa ni jasno+ Miami Vice
+ Stargate
+ TV Dober Dan
To pa je baza kvalitetne robe
Imam. sopranos, the wire in breaking bad so mi najboljše nanizanke.Manjkajo mu
the shield
Third watch
Sopranos
The wire
Večina nima podnapisov. So na prijevodi-online.org in titlovi.comTo pa je baza kvalitetne robe
Imaš vse s podnapisi ali pač kakor kje?
Sej mam tud NMK, ampak to je seveda za otrokeKako lahko nek pofl od tv dober dan zraven natlacis mi pa ni jasno
Imaš na IPtorrents če misliš toleKomplet X-files imam tud jaz še nekje na DVD-jih v Xvid formatu, če še niso prepereli. Iščem pa podobno serijo Psi faktor, tud iz istega časa.
Teater Paradižnik je bil zakonKako lahko nek pofl od tv dober dan zraven natlacis mi pa ni jasno
Kako lahko nek pofl od tv dober dan zraven natlacis mi pa ni jasno
Obozeval sem ga. Ampak sem bil otrok, vprasanje ce bi mi bil danes enako smesen…Teater Paradižnik je bil zakon
Slovenke tudi mamo za to?sezona jahtinga se spet začela.
Slovenci med glavnimi najemniki jaht za orgije na Kornatih
Na Hrvaškem se poleg klasične turistične sezone začenja še ena - sezona poletne prostitucije na jahtah. Slovenci so med najbolj pogostimi gosti.www.zurnal24.si