Tudi moj dobro desetletje star lonec wmf prime na indukcijo. Ne opazim pa velike razlike z loncem iz leclerca za 10€
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Set ali vsako posebi.... sam moraš pri sebi pogruntat, ali ti bodo vse posode prišle prav. Jaz sem kupila en manjši set, ampak si bom ob selitvi še dokupila, ker določeno velikost pogrešam še en komad zraven. Pa dokupit sem si mogla tudi en full večji lonec, ker ga v setu ni bilo.
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Meni je tako rekel npr. prodajalec v Merkurju in na AMC posodo se noben magnet ne prime,
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Meni je tako rekel npr. prodajalec v Merkurju in na AMC posodo se noben magnet ne prime,
AMC je imel/ima inox. Na inox (rostfrei) magnet ne prime. A indukcija deluje.
Tako da tole z magnetom tudi ni 100 % za delovanje indukcije-.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Zato ker je P power in je več kot 9.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Mam tudi electrluxovo indukcijo, pa sem se ravnokar nekaj novega naučil. Sem šel štopat, pol litra mrrzle vode iz pipe na 9 zavre v 3 min, na P pa v 1:45.
No, pa bomo spet nekaj cajta prišparali
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Mam tudi electrluxovo indukcijo, pa sem se ravnokar nekaj novega naučil. Sem šel štopat, pol litra mrrzle vode iz pipe na 9 zavre v 3 min, na P pa v 1:45.
P = Power boost
Kot si že sam ugotovil največja moč.
Kar ti zavreš v 1:45, jaz v 5 minutah. Pa imam po navodilu za uporabo ravno tako 2,5 kw na P, dejansko pa imam to samo prvih nekaj sekund.Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi: