Citat:
Uporabnik sergio pravi:
evo, poštopano,
1L vode v posodi premera 17cm na Electrolux 68210P, vsi grelci so 2300/3200W / 210mm, traja 1 minuto pa 5 sekund.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Mali grelec 140mm na P da od sebe 2,5. Dvomom da v 30 sekundah zavreš. Sporoči.
Sjtv: ima tudi tvoja take muhe
https://www.youtube.com/watch?v=NtpJLACj4RU&feature=youtube_gdata_player
Če link ne dela vtipkaj ehd 60020 v yt pa najdi nekega rusa z lonci na plošči. Sem na gsm in ne vem kako bodo delal cp linki.
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Ti najprej povej koliko ti šelesti med prsti, se potem takoj zoža izbor.
Saj vem, da je na tem forumu to bogokletno: ampak zakaj je indukcija edina logična izbira. Jaz imam kombinacijo (2+2) in kuham veliko na navadni steklokeramiki. Seveda najprej zato, ker imam posodo, ki jo indukcija ne prebavi in je ne bom menjal. Kar smo dokupili nekaj poceni posode za nekaj 10 € po kosu je po par kuhanjih že za v smeti, ker dno ni več ravno. 20 let star AMC pa je kot prvi dan. Kot drugo, pri kuhanju mi je večinoma vseeno kdaj jed zavre na maksimalni moči. Ko poznam svojo ploščo, za polovico jedi namečem v posodo, izberem moč in pridem čez uro ali dve nazaj, da pojem. Indukcija tega postopka nič ne skrajša, porabi pa nekaj manj elektrike. Ampak težko, da se to zazna na mesečnem računu za elektriko..Citat:
Uporabnik vincent pravi:Pri elektriki je danes edino ena logična izbira.