Lep pozdrav vsem. Sem nov na forumu, pa mi je Janch že pomagal , kot da sva bila kdaj sošolca. Še enkrat Janch najlepša hvala. Kapo dol.
Bilo je pa zelo ...hm zanimivo, ko sem po tvojih navodilih skušal skopirati mapo Primo na SD ali flash disk.. OK, nimam čitalca kartic, zato bom to skopiral na USB ključek (pač flash disk). Potem pa problem: kako s tega presnetega USB ključka skopirati zadevo na WAYTEQa??? Nimam kam vtaknit!!!! OK, grem na alter, bom vprašal....in glej ga zlomka pa ravno zdajle: alter ne dela.....živčki živčki. Možgančim 200 na uro, obračam napravico in pridem do naslednjega problema: kje je ikona NAV PATH? Suze mi liju. Potem se mi nekako posveti, da se s prstom poskrolam po ekranu in spodaj je drugi menu in ikona NAV PATH. Ampak kam naj vtaknem presneti sticker? hm, bom probal še gizmota s PCjem povezat preko USB kabla. Zanimivo: baterija se polni. In potem HEUREKA: nekako se mi posveti, da skopiram mapo na G drive in mi kapne, da je flash disk v resnici notranji spomin v napravici. UUfffffff.
Vse ostalo je šlo kot po maslu.
Potem je sledil prvi test: precej se še mučim z nastavitvami (pač moja prva navigacija), me pa precej moti ena zadeva: vodička reče: "čez 100m v križišču zavijte levo". Ampak jaz sem takrat že praktično v križišču in nimam časa reagirati. Torej ali je to kak hrošč v programu, ali je kaka nastavitev? Jaz namreč "prehitevam" navigacijo za kakih 50m.