iGO Primo, Nextgen - [Android OS]

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.438
801
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
320x240

Pokončno:

sc20120727-152513.png

ležeče:

sc20120727-152706.png

Monolitka 2012.04, kar pa itak nima veze iz tehničnega vidika prikaza JCV
smile-1.gif

soundi

Pripravnik
22. jun 2010
50
0
6
Ravnokar sem naložil zadevico za resolucijo 240x320, vendar pa mi navigacija ne prestavi v ležeč položaj. Zadeva je naložena na samsung galaxy mini. Morda kakšna težava v sys file-u?

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.438
801
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Jp, na tej verziji moraš sam prestavit ekran v ležečega: nastavitve - prikaz - screen orientation. Bomo videli, če se bo dalo, da se bo primo samodejno podredil OS-ju oz. vrtenju.

soundi

Pripravnik
22. jun 2010
50
0
6
Jap. Nisem še prišel do tega koraka v nastavitvah. Ravno sem hotel v to sekcijo:) Kakorkoli zadeva deluje v vseh orientacijah. Simulacija poti prikazuje vse odcepe in JCV-je. Všeč mi je hitrost vmesnika kljub slabšim specifikacijam telefona. Kakšen morebiten bug pa povem , ko navigacijo vržem in the real world v službi. Kot info me zanima ali ste opazili, da se telefon precej segreje, ko je vključena tale zadeva. Vem, da se je tudi prej grel telefon toda morda je pri tem sw-ju to malo bolj izrazito. Tudi htc sensation, ki sem ga preizkusil se je precej segrel. Ali je morda to manjša napaka v programski kodi, ki jo bodo odpravili ali pač gps, cpu in zaslon terjajo svoj davek?

22. jul 2007
13.397
1.652
113
124
jaz bi samo vprašal kako je s temi TMC licencami, ali je notri generalno rešeno za vse države ali je pač potrebno dodajati za vsako državo posebaj licence, sicer sem videl samo za kratek čas
smile-1.gif

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
TMC je problem pri vseh in že delajo na tem problemu.
Zaenkrat testirajo,da v sys txt vneseš pod (GPS) koordinate države in bi naj potem dobival opozorila za to državo.
Samo ni še bilo nikakršnega poročila o delovanju in tudi nima smisla tako imeti omogočeno,ker če greš potem nekam čez mejo si brez TMC.
Bom preveril zvečer to teorijo in vas seveda sproti obveščal o novostih glede TMC.
Sedaj ko smo usposobili vse resolucije vam želim veselo navigiranje,z TMC pa se ne obremenjujte zaenkrat
wink-1.gif

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.438
801
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
@WWY
ta TMC laufa preko online baze naviextras, (preko wi-fi ali podatkovne povezave, če jo imaš vključeno) in zato ne potebuješ nobene licence za posamično državo! Tiste licence v mapi TMC so zaenkrat itak brezpredmetne in so samo za klasičen TMC prenos preko FM antene, ki pa zaenkrat itak še ne deluje na Android verziji.

danielt

Fizikalc
3. jun 2008
1.062
18
38
Citat:
Uporabnik Janch pravi:
Jp, na tej verziji moraš sam prestavit ekran v ležečega: nastavitve - prikaz - screen orientation. Bomo videli, če se bo dalo, da se bo primo samodejno podredil OS-ju oz. vrtenju.

Zaenkrat zgleda da vse deluje ... le ta orienttacija .....
nisem še vozil z njo....

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
To je edina težava,ki je ni možno odpravit zaenkrat.
V ležečem položaju deluje vendar moraš to ročno nastavit pod Nastavitvami.

Na tablici deluje rotiranje avtomatsko
smile-1.gif
kul

soundi

Pripravnik
22. jun 2010
50
0
6
Hmmm...kako točno naj bi ta zadeva delovala. Ko pridete v navigacijo vam javi zastoje in podobno? Ali je potrebno dejansko vpisati neko pot? Jaz imam vključen podatkovni prenos preko mobilnega omrežja pa mi v prometnih informacijah ničesar ne pokaže. Morda pa je zadeva čez dan bolj aktualna, ko so dejansko dela na cesti.