iGO Primo, Nextgen - [Android OS]

soundi

Pripravnik
22. jun 2010
50
0
6
Samo informativno me zanima ali se ze kaj ve glede TMC-ja za paket z resolucijo 240x320?

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Samo glede na to da so na SGS 2 oz.3 nekatere ikonce in oznake full majhne ne razumem zakaj sploh uporabljati navigacije na telefonih z tako majhnimi resolucijami,saj sploh ne vidiš oz.ne moreš upravljat to med vožnjo.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.802
129
63
Med vožnjo se naj ne bi nič prčkalo po navigacijah
wink-1.gif

soundi

Pripravnik
22. jun 2010
50
0
6
Res je da zadeva ni najvecja toda pripelje te na cilj. Med voznjo je seveda zadevo tezko upravljati vendar se z malo truda da. Sicer pa je zadeva "zastonjska" in glede na to da vecina ljudi uporabi navigacijo le nekajkrat na mesec ali celo to ne, je to odlicna alternativa, ki jo imas vedno pri roki. Ceprav na SG3 mislim, da je zadeva ze zelo solidna za moje pojme.

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Citat:
Uporabnik krimec pravi:
Med vožnjo se naj ne bi nič prčkalo po navigacijah
wink-1.gif
Ja to bo,saj imaš prav toda to je skorajda neizvedljivo,je pa veliko bolj nevarno kot pa samo telefoniranje,je pa res da če imaš telefon resolucije ala S2-3 ne potrebuješ garmina.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Telefon imamo vedno s seboj in je zato tudi zelo praktično imeti na njem dober navigacijski program.
Ruto pa si tako ponavadi nastavimo preden gremo na pot in med vožnjo poslušamo glasovno vodenje tako da neglede na velikost ekrana telefona nas bo pripeljalo na cilj
wink-1.gif

Ker pa ravno niso časi,da bi imeli denarja na pretek je to za nekatere edina možnost,da imajo "navigacijo" in mislim,da je takemu čisto vseeno kak zaslon ima telefon,važno mu je le da ga pripelje na željeno destinacijo
wink-1.gif

mitja83

Zelenc'
29. jul 2012
15
0
1
Na Galaxy Nexus, kolikor berem na forumih, še vedno ne dela zvok navigiranja, ostsli zvok pa dela. Dela komu zvok na omenjenem telefonu?

mitja83

Zelenc'
29. jul 2012
15
0
1
Zvok aplikacije je. Pri vodenju če pritisnem volume up in down se sliši vodenje, samo cca 1 do 2 sekunde, če volume nič ne pritiskam pa ni zvoka vodenja.

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.438
801
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
verjetno si mu poslal enak apk kot sem mu ga jaz - modificiran kjer sem iz sys pobisal vrstico:
dev_channels=2

in potem sem podpisal apk in mu ga poslal. Ta sprememba je bila recimo potrebna tudi za Wayteq xTAB-50 kjer prav tako ni deloval zvok..no, žal mitji83 tudi to ni pomagalo in mu zvok še vedno ne deluje.

mitja83

Zelenc'
29. jul 2012
15
0
1
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Ne spremenil sem v 1 in mu poslal nov branding.zip
wink-1.gif

Žal ni pomagalo. Del na primer takole :

Na posnetku dela ko pritiskam volume up in down.

Vam tudi za zvok prikazuje samo črni kvadratek ali vam kot pri stari verziji lepo prikazuje povečanje zmanjšanje zvoka..?

Nazadnje urejeno:

brlje

Pripravnik
24. jul 2011
321
6
18
Ljubljana
Evo se jaz sem bp nalozil Igo Primo na svoj hoferjev lifetab p9516 res 1280x800
in moram rect da je zadeva super, se nekaj graficnih bugov je v meniju, vendar je za prezivet.

Sel sem na test dela tko kot je treba, edino 3D stavbe kaze mim grede po 2-3 in po 2eh sekundah izginejo,
pa fajn bi bilo ce bi kazalo se stevilke ulice ko se peljes mimo ker pac to potrebujem

Misko1

Zelenc'
29. jul 2012
1
0
1
Še jaz bi vas prosil za pomoč glede resolucije za galaxy s 3.
Po vseh poizkusih (inštaliral z 1280x720.apk datoteko,pravilno preimenoval datoteko sys.txt, tudi resolucijo pod raw resolution sem popravil, popravil resolucijo v datoteki multimode.ini, poizkusil sem tudi da sem skopiral vse datoteke na prazno SD kartico in od tam inštaliral iGO primo) mi še vedno javi da ne podpira 1280x720.
Kaj naj še naredim??? :-(

1cimer

Pripravnik
19. jun 2008
33
0
6
Zadeva mi ne deluje na HTC EVO3D. Naložim po navodilih, zažene in se pri izbiri jezika ugasne. Evo je z stock ics-om.
Kakšna ideja?

PS; Na galaxy tab mi pa deluje kot mora

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Tudi pri meni se 3D stavbe prikažejo morda za 2 sekundi, potem pa zginejo
smile-1.gif

Odkar sem da datoteko za 3D stavbe v Building mi malo počasneje dela vse skupi med navigacijo - bomo kar lepo odstranili tole, saj iskreno povedano niti ne rabim 3D stavb.