iGO Primo, Nextgen - [Android OS]

krava

Majstr
5. sep 2007
3.665
340
83
www.kacnje.eu
Ja, kaj pa čakajo
evil.gif

Se hecam - po svoje komaj čakam, da vidim, kaj bodo še pripravili. Ker tale IGO PRIMO je meni res odličen. Uporabljam ga od prvih trenutkov prejšnji teden in sem precej prevozil z njim. Zaenkrat - kapo dol. Opažam pa PRIMOTOV trend k iskanju bližnjic - imam občutek, da kar preveč. In to pri vseh treh kartah za Slovenijo, čeprav so med potmi kar presenetljive razlike. Monolitka je najboljša, drugi Teleatlas, tretji Navteq.
TMC je odlična poživitev, včeraj mi je že koristil, ko sem se vračal iz Hrvaške
cheer.gif

Odličen je hitri meni in tudi editiranje poti.

brlje

Pripravnik
24. jul 2011
321
6
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik aton pravi:
@brlje
ali imaš sliko preko celega zaslona na Lifetab-u ?

Ja imam sliko čez cel zaslon, in lepo deluje, edino se še moram navadit
ker sem zadnji mesec uporabljal Sygic in je razlika v grafiki precejšnja.

Včasih tudi zmeša črke ene čez druge na gumbu ko bo treba izbrat seznam prečnih ulic,
bojo pa fantje zrihtali vse do potankosti, sčasoma, vse čestitke.

lp

aton

Pripravnik
2. okt 2008
323
1
18
super, če bi še uspel obvladat moje POI, bi bilo skorajda bolje kot nuvi 3490. Dela mi vse, tudi TMC, kadar sem povezan na internet

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.802
129
63
Sem naložil Primo na tablico Samsung Tab2 7.0, Wifi only
Dela brez vsake težave, samo še na furo moram, da preverim vodenje in to je to.
cheer.gif

Vsa čast akterjem - tujim in domačim.
aplauz.gif

TMC dela preko Wifi povezave.
nahrung002.gif

Nazadnje urejeno:

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Kaj TMC dela samo preko Wifija,ker danes sem se vozil z vklopljenimi mobilnimi podatki pa ni delal,doma pa ko se priklopim na Wifi pa dela,če je to to je v bistvu neuporaben ker med vožnjo itak nimaš Wifi povezave.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.802
129
63
Narediš wifi tehtring preko telefonovih data podatkov in dela bp.
Jaz imam tako na tablici Wifi only.

aton

Pripravnik
2. okt 2008
323
1
18
Istočasno ti bo pa še posodobil nekaj programov
smile-1.gif

Ma kaj drugim tile priljubljene točke ne delajo nobenih težav z iskanjem poti do njih ?

krava

Majstr
5. sep 2007
3.665
340
83
www.kacnje.eu
Mobilni internet zadostuje za TMC - v zadnjih dneh večkrat preverjeno. Je pa res, da je bilo prejšnji teden nekaj težav (ampak to pri ponudniku TMC).
Pa tudi to je res, da so nekateri zapisi za Slovenijo stari kot zemlja (recimo neka nesreča pod Novim mestom, delo na cesti v Stahovici ...).

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
Mobilni internet bo dovolj za TMC, ni nujdno da je WIFI
smile-1.gif
glede na to, da ga skrbijo posodobitve, verjetno nima vklopljene "sinhronizacije v ozadju", zato tudi podatkov ne dobiva.

Meni dejansko bolj ustreza preko gsm, kot pa da bi se moral ukvarjat z TMC in vklopljeno anteno (slušalkami)...

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Ajaaaa zdaj razumem, nekatere skrbi prenos podatkov za TMC, saj nimajo veliko zakupljenega v svojih paketih pri operaterjih verjetno?
smile-1.gif

Hm.. ja to pa zna bit mal "nevarno", saj bi se lahko tudi kaka aplikacija iz Google play-a posodobila (razen, če vse posodobitve in sinhronizacijo ne izključiš)?

Drugače pa takim predlagam, da si izbrejo kak paket, ki ima vsaj 1GB/mesec interneta ali več in ne bo nobene bojazni, da bi prekoračili to. Jaz na srečo s tem nimam težav, saj imam neomejeno prenosa podatkov na mesec
smile-1.gif

Še eno vprašanje - ali tale Primo omogoča, da bi user SAM sporočil nek dogodek (recimo prometno nesrečo, zastoje...) na TMC?

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.802
129
63
Citat:
Uporabnik krava pravi:
Mobilni internet zadostuje za TMC - v zadnjih dneh večkrat preverjeno. Je pa res, da je bilo prejšnji teden nekaj težav (ampak to pri ponudniku TMC).
Pa tudi to je res, da so nekateri zapisi za Slovenijo stari kot zemlja (recimo neka nesreča pod Novim mestom, delo na cesti v Stahovici ...).

Nekje v prometnih nastavitvah je kljukica za zgodovimo prometa.
Mogoče je prikaz starih prometnih dogodkov povezan s tem
sprasujem se.gif

22. jul 2007
13.397
1.652
113
124
Resolucija 240x320 ali so tudi pri vas skoraj skrite spodnje menijske tipke - sploh v ležečem položaju so zelo kritične in tipkaš že na pamet?
Drugače se podmeniji malo razlikujejo proti res. 800x480
sprasujem se.gif

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.802
129
63
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
Ajaaaa zdaj razumem, nekatere skrbi prenos podatkov za TMC, saj nimajo veliko zakupljenega v svojih paketih pri operaterjih verjetno?
smile-1.gif

Hm.. ja to pa zna bit mal "nevarno", saj bi se lahko tudi kaka aplikacija iz Google play-a posodobila (razen, če vse posodobitve in sinhronizacijo ne izključiš)?

Drugače pa takim predlagam, da si izbrejo kak paket, ki ima vsaj 1GB/mesec interneta ali več in ne bo nobene bojazni, da bi prekoračili to. Jaz na srečo s tem nimam težav, saj imam neomejeno prenosa podatkov na mesec
smile-1.gif

Še eno vprašanje - ali tale Primo omogoča, da bi user SAM sporočil nek dogodek (recimo prometno nesrečo, zastoje...) na TMC?

Pojdi: Več - Pomoč - O Programu - Več - Statistika omr. prometa.
Tu so podatki v kb za količino prenosa podatkov TMC.

soundi

Pripravnik
22. jun 2010
50
0
6
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Resolucija 240x320 ali so tudi pri vas skoraj skrite spodnje menijske tipke - sploh v ležečem položaju so zelo kritične in tipkaš že na pamet?
Drugače se podmeniji malo razlikujejo proti res. 800x480
sprasujem se.gif

Na paketu, ki ga imam jaz ni skritih tipk. Se vse lepo vidi. Razen JVC je v pokončnem načinu nekoliko hecno prikazan. Pa TCM ne dela še. Kolikor sem primota 240x320 danes preizkušal po LJ se je obnesel solidno.

Nazadnje urejeno:

wind

Pripravnik
17. sep 2007
293
0
16
Jaz imam pa vprašanje ali TMC ni možno da bi delal preko radiskega sprejemnika tako kot je bilo narejeno za win mobile.

soundi

Pripravnik
22. jun 2010
50
0
6
Citat:
Uporabnik wind pravi:
Jaz imam pa vprašanje ali TMC ni možno da bi delal preko radiskega sprejemnika tako kot je bilo narejeno za win mobile.

Mislim,da je mišljeno vendar pa še niso tega poštudirali do kraja. Pomoje bo tudi to kmalu delovalo
cool-1.gif