iGO Primo, Nextgen - [Android OS]

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.438
801
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
glede česa? Ne mi rečt da rabiš tutorial za Primo..tega bi še moja 90 letna babica obvladala..
smile-1.gif

krava

Majstr
5. sep 2007
3.665
340
83
www.kacnje.eu
Pa tudi, če bi ga kdo pripravljal, je verjetno smiselno še malo počakati. Nekaj mi govori, da bo še kakšen popravek (nekateri imajo težave z ločljivostjo, nekateri pa z zvokom).

izyveliki

Zelenc'
1. jul 2012
15
0
1
A se zdej že dobi Primo z resolucijo za Samsung Notea? Drugač pa, js uporabljam zadnje Nauteqove karte in sem zelo zadovoljen.

soundi

Pripravnik
22. jun 2010
50
0
6
Citat:
Uporabnik izyveliki pravi:
A se zdej že dobi Primo z resolucijo za Samsung Notea? Drugač pa, js uporabljam zadnje Nauteqove karte in sem zelo zadovoljen.

Imaš ja. Pošlji mi ZS.

jriznar

Pripravnik
2. jun 2008
146
2
18
Ptuj
za samsung ace 320x480 ni vredu ker eni menuji se sploh ne vidijo eni pa so preveliki
dokaz par slik..... bom kar šel nazaj na igo8

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
A se da za S3 te kvadratke kjer so notri hitrost,čas in podobne kakorkoli povečat,ker so full majhni in se težko vidi kaj gor piše,če imaš telefon malo bolj oddaljen,saj ekran je itak dovolj velik na S3,kot vidim gor na ACEju je res sorazmerje ravno obratno.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Za resolucijo 800x480 obstaja nov izgled

Changes:

- Dynamic display restrictions
- Dynamic display alerts drivers
- Display the city (or country name when named city there are cab selectable settings menu)
- Display house numbers (menu selectable settings cabin)
- Transparency (level selection menu transparency settings)
- Compass display (selection of a cabin settings menu)
- Display add-on "fuel stations Quick Search" in the main menu
- Display speed menu button
- Permanent display of the second maneuver (always visible on a distance of 3 km)

Thanx to GND

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Pri nas še vedno ne dela - včeraj sem jim poslal še eno pripombo. Pridni madžari pa pridno delajo na tem že en mesec - mamujim!

jriznar

Pripravnik
2. jun 2008
146
2
18
Ptuj
s pomočjo našega neumornega popotnika in arkoko nam je upelo predelat resolucijo
za samsun galaxy ace 480x320 v delujočo verzijo z lepo vidnimi menuji in prileganje čez čel zaslon
hvala popotniku ki mi je takoj priskočil na pomoč.

aplauz.gif

Nazadnje urejeno:

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.621
208
63
Kranj
edino kar manjka je GJ skin, kjer je še nekaj skritih nastavitev
smile-1.gif

izyveliki

Zelenc'
1. jul 2012
15
0
1
Navigacija je odlična, ma pa nekaj pomankljivosti, ki jih bodo naši mački najbrž odpravli. Na SG Note se tuneli in JCV ne prikaže čez cel ekran, kar pa niti ni moteče. Na Huawei Ideos x5 (480x800) pa održe en del menija tak kot sem bral za SG II. Pri obeh se pa ne da zamenjat slike vozila. Na splošno pa odlično narejeno. Vse pohvale in zahvala Janchu in ekipi, ki pridno dela!!! Jutri grem pa na pot in primerjam NQ in TM, vsak na svojem telefonu. Poročam