iGO Primo, Nextgen - [Android OS]

mistique

Guru
16. jun 2009
13.745
1.534
113
Emona / Carnium
Jaz bi probal!
grin1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
13.745
1.534
113
Emona / Carnium
Sem naložil. Zadeva se zažene normalno. V pokončnem položaju je vmesnik spodaj nekoliko odrezan. V ležečem položaju pa je vmesnik v celoti viden. Naložil sem tudi zemljevide, poi in ostalo. Ostalo probam jutri, vendar sem čez vikend v tujini in bom lahko kaj več napisal v naslednjem tednu. Če bo sploh potrebno
grin1.gif

Janch, hvala še 1x.

soundi

Pripravnik
22. jun 2010
50
0
6
Tudi jaz bi prosil za tole resolucijo. Sprobam takoj, ko dobim telefoncek z to resolucijo nazaj v roke.

soundi

Pripravnik
22. jun 2010
50
0
6
Čisto za info, danes sem preizkusil zadevo na HTC Sensation z resolucijo 540 x 960 in zadeva deluje super. Voznja je trajala okrog 5 ur in ni bilo težav, tako na avtocesti kot lokalnih cestah. Edina napakica je recimo pri junction view načinu kjer se slika na zaslonu ne izriše čez celoten zaslon ampak samo do spodnjih desnih kvadratkov kjer ti kaze hitrost in ostale stvari. Morda pa je tako mišljeno že v osnovi. Žal screenov nisem uspel narediti. Je pa res, da prometnih informacij TMC ni zaznalo kljub vključeni podatkovni povezavi. Sicer pa je bilo že napisano, da zadeva trenutno ne deluje ker imajo Madžari težave s storitvijo. Upajmo, da tudi to začne delovati.

Nazadnje urejeno:

MoDeR

Pripravnik
9. jun 2009
50
0
6
Ljubljana
Citat:
Uporabnik soundi pravi:
Čisto za info, danes sem preizkusil zadevo na HTC Sensation z resolucijo 540 x 960 in zadeva deluje super. Voznja je trajala okrog 5 ur in ni bilo težav, tako na avtocesti kot lokalnih cestah. Edina napakica je recimo pri junction view načinu kjer se slika na zaslonu ne izriše čez celoten zaslon ampak samo do spodnjih desnih kvadratkov kjer ti kaze hitrost in ostale stvari. Morda pa je tako mišljeno že v osnovi. Žal screenov nisem uspel narediti. Je pa res, da prometnih informacij TMC ni zaznalo kljub vključeni podatkovni povezavi. Sicer pa je bilo že napisano, da zadeva trenutno ne deluje ker imajo Madžari težave s storitvijo. Upajmo, da tudi to začne delovati.

Tole z junction viewom je napaka, sem tudi sam na S3 opazil, da pri razcepu nardi slikco v kvadratku in jo pomakne napol ven iz ekrana. Včeraj sem pa še na svoj malce v letih namenski Navigon naložil Primo za WinCE in je izrisal slikco lepo čez cel ekran
smile-1.gif
Tako, da v tem primeru it's not a feature, it's a bug :D

kravni

Zelenc'
16. jul 2012
1
0
1
Za uporabnike Galaxy Nexus je na voljo 1184x720, saj do sedaj zadeva ni delovala. Če kdo rabi -> ZS

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.559
3.072
113
Meni od včeraj namesto navigiranja kaže le ravno črto med relacijama oz. med mojo lokacijo in ciljem, po nastavitvah nisem nič takega spreminjal, se komu sanja, kaj bi lahko bilo narobe?

Edit, sem že našel, nekako mi je uspelo nastaviti način navigacije na terenski
smile-1.gif

Drugače pa TMC tudi meni ne deluje.

Nazadnje urejeno:

kaka

Pripravnik
26. apr 2008
76
0
6
Hvala popotnik in celotni ekipi , ki se trudi in pomaga .....zdaj mi na mojem HTC one X deluje izvrstno...res ste maistri..

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.438
801
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
je pa res, da JCV v portretu ne prikaže čez cel ekran..ampak to so nianse, ki se bodo še poštimale in izpilile. Izgleda da nas skinerji na tujih forumih jemljejo resno, saj so dovzetni za vse naše težave in hitro reagirajo in fiksirajo buge! Lepo to!
smile-1.gif

edit: v ležečem položaju, JCV deluje lepo pravilno..
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Citat:
Uporabnik Janch pravi:
je pa res, da JCV v portretu ne prikaže čez cel ekran..ampak to so nianse, ki se bodo še poštimale in izpilile. Izgleda da nas skinerji na tujih forumih jemljejo resno, saj so dovzetni za vse naše težave in hitro reagirajo in fiksirajo buge! Lepo to!
smile-1.gif

edit: v ležečem položaju, JCV deluje lepo pravilno..
grin1.gif

Prilimaš kako slikco, da vidim, kako ti prikazuje JCV?

Imaš Monolitko ali TomTom zemljevid Slovenije?
smile-1.gif