iGO Primo, Nextgen - [Android OS]

krava

Majstr
5. sep 2007
3.665
340
83
www.kacnje.eu
Meni pa nikakor več ne deluje TMC - uporabljam to zadnjo verzijo s tisto stekleničko
cool-1.gif

Ali drugim deluje? Je kar osiveno.

Zoho

Pripravnik
6. apr 2012
33
0
6
Oj !

Na xTAB50 uporabljam čisto prvo verzijo in od včeraj tudi ne dela TMC (preko wifi).
LP

Pinus

Zelenc'
22. feb 2011
14
0
1
Meni dela, pa spet ne. Zadeva je takšna, da če ga inštaliram na prazno oz. počiščeno SD kartico dela ko šus, BP. Čim pa kaj naložim na to kartico pa crkne, zmrzne in me potem vrže ven. Imam HTC Desire S. Znalci kaj mislite, je to posebnost HTC-ja? Občutek imam kot da IGO čekrira oz. uporablja eno prav določeno fizično območje spomina na SD in čim to področje zapolniš s čim drugim, neha delat. Prelisičiti se ga da edino tako, da imaš IGOta stalno aktivnega in potem tisto področje IGO "drži" zase, je z njim zasedeno. Sistem tja potem ne more pisati in uporabi drugo področje spomina. Tako se mi zdi po bežnih testiranjih, nisem pa 100 %. Sprašujem vas, ki se bolje spoznate na te reči, je to možno? Ali je še kdo, ki je zasledil podobne težave? Drugače pa hvala vsem, ki se trudite na tem področju in hvala za odgovore. Jaz sem sicer obupal. Grem nazaj na staro verzijo - do nadaljnjega.

Nazadnje urejeno:

krava

Majstr
5. sep 2007
3.665
340
83
www.kacnje.eu
Skratka - če povzamemo, kaj še manjka:
- zanesljivo delovanje za različne ločljivosti
- TMC (dela / ne dela)
- Google iskanje.

Ostalo pri meni deluje super. No, razen tega, da so se ceste nižjih kategorij nekako čudno obarvale:
79b36j9WxAqWdxJKrfGz3Z

Kakšna ideja?

I

Izbrisan uporabnik 474

Stvar še (vsaj zame) ni daily driver. Na srečo imam za navigacijo v avtu Wayteqa 960, na Androidu pa kupljen Sygic.
Pri Primotu za Android me preprosto preveč moti zatikanje pri izrisovanju. Pri Waytequ še to nekak razumem, da pa Primo na "pošasti" SGS3 ne dela tekoče (in to celo na JB), pa ne... Bodo še morali malo Madžari izpilit kodo...

OFF topic: na Waytequ mi je nendaoma nehal delat TMC. Če kliknem na ikonico sicer izpiše radijsko postajo, obvestilo TMC present, potem pa CA-key invalid. Nič nisem spreminjal, dodajal, odvzemal - zgodilo se je čez noč, navigacija je non-stop v avtu...

krava

Majstr
5. sep 2007
3.665
340
83
www.kacnje.eu
Meni pa na SGS I (gor pa je ICS) deluje povsem v redu. Mogoče v mestih na kakšnih ovinkih malo počasi obrne - kot kakšen avtobus
cool-1.gif

Za TMC pa lahko le upamo, da gre za kakšno drugo težavo, ki ni povezana z nami
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik 474

Recimo, dela tekoče tukaj izpod Pohorja, gledano proti Mariboru, kjer je ravnina. Če pa naredi obrat in more izrisat relief Pohorja, pa gledaš diapozitive...

Jonix

Zelenc'
26. jul 2012
4
0
1
Tudi meni se je tale Primo vedno razsul, dokler nisem zbrisal na kartici vse razen mape iGO. Imam pa 'nerootan' Defy+ z Androidom 2.3.6. Če na kartico naložim staro vsebino, spet ne dela. Sedaj vidim, da se je na kartici pojavilo nekaj datotek, a Primo še vedno deluje v redu.

soundi

Pripravnik
22. jun 2010
50
0
6
Ali je mogoče že kaj novega za resolucijo 240x320 ali 320x480? Janch in Popotnik sta že skoraj uredila zadevo sem videl. Obetavno:D

aton

Pripravnik
2. okt 2008
323
1
18
Na HTC evo3D deluje z resolucijo 960 x 540. Bistveno boljše je kot iGO8.
Hvala vsem ki se trudite in ne vem, zakaj se tako hitro jezite. Res je še veliko drugih forumov, ampak tule je nekaj ekspertov, ki znajo to poiskat za nas. Če pa ni navodilo ravno napisano za telebane, se je pač treba malo potrudit, pa gre

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
@soundi

Janch je rekel,da je težava v tipkovnici,ki se ne pojavi,ko hočeš vpisat naslov.
Delamo na tem upam,da čimprej uspe,ker smo zelo blizu tega,da začne delovat za 320x240.

UPDATE:

Za HTC One X imamo delujoč apk.
Problem je še edino v tem,da je rob odrezan,tako da samo to še rešimo pa bo kot mora biti
wink-1.gif

pazok

Pripravnik
10. apr 2008
580
10
18
Na moji defajki teh problemov ni!
Treba je zbirisat vse kar je povezano z prejšnjo verzijo in kopirat frišno mapo IGO!