iGO-683 B

Accord

Pripravnik
2. sep 2007
960
22
18
Hungary8.3TM_2010.03_100520
Slovenia8.3Monolit_2010.03_100519

Za Avstrijo pa Teleatlasovo 2010.03

lp

tejc007

Pripravnik
6. jun 2008
451
2
18
super hvala, sprobal in nisem imel problemov. Me pa še zanima, katero verzijo igo priporočate za to tuševo navigacijo. Po možnosti čim novejšo in s polnim imenom.

Hvala

ForeignBreed

Pripravnik
17. avg 2007
712
0
16
Bačka Palanka
A je kdo iz Lj in toliko prijazen, da mi naredil kopijo SD kartice.
Namreč ostal sem brez vseh podatkov, ker se mi je kartica sama pobrisala, backupa pa nimam. Imam win4.2.

Mipin

Zelenc'
17. avg 2010
14
0
1
Najprej naj povem, da je ta naprava dobro zamišljena, a narejena tako zanič, da je joj. Sem jo mel že 3x na servisu. Prvič so mi nekaj nadgradili, ker se je vsakič postavila na kitajščino, kadar so se spraznile baterije. Dvakrat pa mi je zmrznila, kar je večim na tem forumu znano. Enkrat so mi jo s servisa poslali z nedelujočin pregledovalnikom slik....

Trenutni problem: - ne morem zagnati Bluetooth aplikacije!!!!!!!!!!!!!!!! Ko kliknem na ikono,, le ta zablinka kot da je vse OK, nato pa je iGO za nekaj sekund neodziven za druge ukaze. Na koncu pa kot da se ne bi zgodilo nič. Vsakič ko imam kak problem, se nekje na zaslonu pred tem naključno pojavi vodoravna črta. Ko to zagledam, vem da sem v r--.

Na servisu mi pa itak težijo, da sem v napravo nepooblaščeno posegal.

Če mi tukaj ne boste pomagali, potem res ne vem kaj naj. Tale ping-pong s servisom mi gre na živce, pa še precej stane (vsakič kakih 5EUR poštnine)

HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Andi

Pripravnik
18. avg 2007
45
0
6
Citat:
Uporabnik Janch pravi:
- Austria8.3TA_2010.06_100716
- Slovenia83Monolit_2010.03_100519
- Hungary83TM_2010.03_100520

Bom izkoristil kar to temo in odgovore.
Tudi mene zanimajo karte za vse zgoraj naštete države (hvala, sem že sprobal), ter najboljša karta za HRVAŠKO?

Hvala, lp

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.446
806
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
@Andi:
Croatia83Navigo_2010.03_100519

@Mipin

1. Snemi backup zdravega registra naprave iGO 683-B z wince 5.0, ki sem ga že pred časom naložil na --> http://www.megaupload.com/?d=NDJS5C99
2. Na PC si prenesi in inštaliraj CeRegEditor --> http://www.ceregeditor.mdsoft.pl/files/CeRegEdit_Setup_0.0.5.2.exe
3. S CeRegEditorjem si nato uvozi na napravo prenešen backup registra.

Ta backup registra naprave je samo za wince 5.0 verzijo iGO-683B naprave. Ne uvažaj tega registra, če imaš na napravi slučajno 4.2. Vendar kot praviš, se ti po izpraznitvi baterije ali resetu, meniji postavijo v kitajščino, ker je znak da imaš na napravi vezijo 5.0.

Nazadnje urejeno:

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
To pa ni čisto res. Tja ti, nazaj oni.
wink-1.gif

Tudi televizor pelješ na servis na lastne stroške.
Je pa res, da bi lahko navigacijo oddal v prvi TUŠ trgovini, pa naj oni pošiljajo okoli. tako ima recimo Hofer in Lidl rešeno.
cool-1.gif

Mipin

Zelenc'
17. avg 2010
14
0
1
Hvala Janch!

Mam pa probleme s to rečjo. Ko zaženem CERegEditor, mi javi:

Unhandled exception raised!
Error message: " Faild to set data for"

Tudi naprej ko delam compare se mi ustavi in zopet javi neko napako.

Kaj sem spregledal?

Hvala!

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.446
806
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
hmmm, če maš WIN7 ali Visto na PC-ju, probaj zagnat program kot "administrator". Desni klik na bližnjico programa in "zaženi kot admin". Druge ideje nimam trenutno...

Mipin

Zelenc'
17. avg 2010
14
0
1
Hvala, sedaj je šlo brez problemov. Menda imam sedaj dober register, a problem ostaja.

LP

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.446
806
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Da te malo potolažim....

Glede sekundarnih aplikacij na tej GPS napravi (BT, predvajalnik slik, video, igre...) vse to je se mi zdi, da je prav zaradi sekundarnega pomena, tako slabo itegrirano v ta shell naprave, da je groza. Če greš brat tole temo od začetka do konca, boš ugotovil, da je ogromno uporabnikov z enakim ali podobnim problemom, predvsem na temo bluetooth in zmrzovanjem naprave. Torej nisi osamljen primer in škoda je časa in živcev, da se sploh še ubadaš s servisom, vemo katerim, saj je zadnje čase zelo neprijazen do uporabnikov s težavami, da o kakih nadgradnjah niti ne govorimo. Če ti dela vsaj GPS aplikacija, potem se sprijazni in živi naprej, karte in software posodabljaj sam, če le znaš uporabljat google (pašnik je zelen). Vse ostalo je itak za moje pojme balast in ponesrečen imidž naprave, no razen BT, ki zna pridet prav med vožnjo. Verjamem pa, da imaš na telefonu, pa tudi če je star 5 let, boljši predvajalnik in pregledovalnik slik in pa seveda možnost slušalke BT.

Na napravi dobro delujejo vsi Nav N Go GPS programi in še nekaj drugih in to je pomembno in vse kar šteje. Nekateri imamo pa očitno še to srečo, da nam naprava deluje celovito. Sicer pa sam itak že davno ne uporabljam tega shella ki je na napravi, ampak do gps navigacij (ker jih imam na napravi zaradi svoje narave pač več) dostopam kar preko wince, torej z raziskovalcem. Ostalega šrota na napravi niti ne povoham več

peace!

Mipin

Zelenc'
17. avg 2010
14
0
1
No kot si rekel Janch; BT je koristen in sem ga uporabljal med vožnjo. Bom še iskal rešitev. Če jo najdem, jo objavim za ostale.

LP vsem skupaj!

Mipin

Zelenc'
17. avg 2010
14
0
1
Sem pogledal BTPhone direktorij. Na njem je Setup.dat file, ki je bil nazadnje spremenjen 4.8.2010 (kar bi se lahko ujemalo z datumom, ko je BT nehal delati). Če jo odprem z Notepad-om, je datoteka prazna. Morda je to problem, da jo je zbrisalo.

Lahko kdo to preveri in sporoči kako je pri deluječem BT-ju? Ali pa kar pošlje (objavi) vsebino?

Hvala!

Mipin

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.446
806
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Ko obupaš, ti lahko pa pošljem svoje BT datoteke, pa jih probaš povozit z obstoječimi. Zna pomagat, slabše itak ne more bit, če praviš, da ti sploh ne dela.

p.s. isto minuto sva objavila poste s podobno idejo, zato nelogičen odgovor, saj sem odgovil na tvoj prešnji post.
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

TheMan

Pripravnik
6. mar 2008
376
0
16
Pozdravljeni, imam problem in prosim za pomoč
frown-1.gif

Imam pa verzijo z 4.2 windowsi. Kako naj se lotim zadeve? V nedeljo potujem na dopust...
bonk.gif